Hotab написав:Сугубо теоретически: если банкран Привата, что произойдет с гривной? Экономика шатнется, это факт. А замороженный доступ вкладчиков к млрд.гривен как повлияет?
Уже сформирована рада финансовой стабильности, которая имеет полномочия заморозки финансовой системы. Но если Привату будет очень плохо, я думаю, будет постановление, об ограничении выдачи налички в 100 гривень по всем банкам, одновременно без ограничений по безналичным платежам (в гривне). Таким образом будут успокоены паникеры и одновременно шаг к безналичным платежам.
Это будет огромной ошибкой для БС и стабильности, для мало мальски думающих, последней. Не админ методами достигается стабильность и не ущемлением.
А судя по голосовалке и продолжающейся игривости сообщений фонда все самые отчаянные отказники закопать под грушу или перепрятать будут пополнять пункт №9.
У діях керівництва неплатоспроможного "Дельта Банку" були порушення норм законодавства, і воно підпадає під дію ухваленого в березні цього року закону про посилення відповідальності власників і менеджменту банків.
Про це повідомив перший заступник голови Національного банку України Олександр Писарук у ході засідання Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, пише "УНІАН".
"Відповім коротко на два запитання: так, так", - сказав Писарук, відповідаючи на запитання, чи були в діях керівництва неплатоспроможного "Дельта Банку" порушення норм законодавства та чи підпадає керівництво банку під дію ухваленого 2 березня (до визнання банку неплатоспроможним) закону про посилення відповідальності власників і менеджменту банків.
За його словами, звернення за цими фактами до правоохоронних органів перебуває в компетенції Фонду гарантування вкладів фізосіб, який здійснює тимчасову адміністрацію в "Дельта Банку".
ruvex написав:А судя по голосовалке и продолжающейся игривости сообщений фонда все самые отчаянные отказники закопать под грушу или перепрятать будут пополнять пункт №9.
я в статистическом меньшенстве (2%),думал наоборот...я что не такой как все?
ruvex написав:А судя по голосовалке и продолжающейся игривости сообщений фонда все самые отчаянные отказники закопать под грушу или перепрятать будут пополнять пункт №9.
я в статистическом меньшенстве (2%),думал наоборот...я что не такой как все?
Вчора був в Авалі. Сподобалось. Черг нема. Є фронт-каса для операцій до 30000 грн. За 100 долярів дали 2450 грн., військовий збір не утримують.