Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
evlads написав:ПУМБ отримав можливість виплачувати кошти вкладникам Імексбанку, але він єдиний хто не надав для реєстрації безкоштовний номер. Жлобство?
0 800 500 490 безкоштовно по Україні з усіх телефонів - это что? не подходит?
Почему сразу жлобство? Вас готовы обслуживать наравне с клиентами ПУМБа
evlads написав:ПУМБ отримав можливість виплачувати кошти вкладникам Імексбанку, але він єдиний хто не надав для реєстрації безкоштовний номер. Жлобство?
0 800 500 490 безкоштовно по Україні з усіх телефонів - это что? не подходит?
Почему сразу жлобство? Вас готовы обслуживать наравне с клиентами ПУМБа
По 0800 не записывают, а отправляют на городской номер 044...
ну тогда придется заплатить за межгород, что я могу сказать
почитал ветку "Имексбанка" - ребята, вы меня конечно извините, но это ппц - создается такое впечатление что клиентам "банка-погорельца" все вокруг чем-то обязаны. Я бы на вашем месте сказал спасибо что вообще что-то как-то выдается. Это не относится лично к Вам, я не вчитывался кто что писал - просто идет сплошной поток ругни - там карту требуют выпустить и на нее уже выплата идет, там списки не вовремя подали, там задержка с записью, тут вот телефона бесплатного нет, или еще что-то - это ТАКИЕ мелочи... реально
вижу что наш народ ВЕЗДЕ видит негатив, а там где не видит очень старательно его ищет и что самое главное находит
DmitryZP Все хотят все сразу и на халяву Я с мелкими и неприятными проблемами но получил в ПУМБе. У всех банков есть свои недочеты, но главное чтоб можно было свободно распоряжаться своими деньгами.
ну тогда придется заплатить за межгород, что я могу сказать
почитал ветку "Имексбанка" - ребята, вы меня конечно извините, но это ппц - создается такое впечатление что клиентам "банка-погорельца" все вокруг чем-то обязаны. Я бы на вашем месте сказал спасибо что вообще что-то как-то выдается. Это не относится лично к Вам, я не вчитывался кто что писал - просто идет сплошной поток ругни - там карту требуют выпустить и на нее уже выплата идет, там списки не вовремя подали, там задержка с записью, тут вот телефона бесплатного нет, или еще что-то - это ТАКИЕ мелочи... реально
вижу что наш народ ВЕЗДЕ видит негатив, а там где не видит очень старательно его ищет и что самое главное находит
Народ балований пішов, окрему тел. лінію подавай для вкладників "Імексбанку", вже 0 800 500 490 мало! Може ще таксі безплатне організувати
Харьков написав:DmitryZP Все хотят все сразу и на халяву Я с мелкими и неприятными проблемами но получил в ПУМБе. У всех банков есть свои недочеты, но главное чтоб можно было свободно распоряжаться своими деньгами.
Маленькі проблеми не враховуються! Головне, що все получили
Wolfenstein написав:Вимоги якого нормативного акту...
Як ми розуміємо, вам потрібні докладні роз'яснення юристів. Для цього зверніться до банку, із запитом за офіційним каналом: Дякуємо за розуміння!
Добрий день! Ваше розуміння неправильне. Мені потрібно, щоб саме тут, на форумі ви зазначили нормативний акт, який не дозволяє знімати клієнтам валюту не в тому відділенні, де відкрито рахунок. Роз'яснення юристів не потрібні, а потрібно зазначити лише номер і дату нормативного акту та не ховатися за загальними формулюваннями. Або ж визнати, що таких нормативних актів не існує і подібна практика створена з власної ініціативи банку.