А ведь сумел сказать что-то новое, я такого еще не слышал.

|
|
![]() Cначала необходимо создать инвестиционный климат, а только потом звать инвесторов на конференции — Александр Боровик
Источник: ![]() Дебіл, вибачте, з дебільними поясненнями, розрахованими на дебілів
"Авангард" ми майже втратили - Бахматюк ... "Міноритаріям дивіденди ми заплатимо. Від тих, що належать мені я, ясна річ, відмовився, адже в нинішній ситуації інакше вчинити було б нерозумно. Треба визнати, що "Авангард" ми майже втратили. Компанія існує 10 років, але зараз сильно скорочується в розмірах. В Донецькому регіоні, Луганській області та Криму живе 25% населення України. За рівнем споживання того ж яйця - це 37%. Через скорочення споживання супутніх виробництв - хлібопекарства, соусних-майонезного сегмента, морозива - просіли і ми", - зазначив він. ... FYI Наведені дані Державного комітету статистики України на 1 квітня 2014 року. Автономна Республіка Крим 1 968 550▲ Донецька область 4 332 016▼ Луганська область 2 232 887▼ Україна Україна 45 377 581▼ Маємо 18.8% ...і це якщо врахувати ніби вся Донецька і ЛУганська область окупована Я вже мовчу за те, що 1 млн людей (2.2%) переїхало по Україні (відповідно попит не зник, а перемістився)... ![]() ![]() minemax
ушатать азовку, к примеру, ниже 73-70 коп.? а как потом отобрать? на этом уровне я азовки взял бы много... мне кажется, это будет первая экспирация без залива AZST. возможно и ошибочное суждение, здраво мыслить мешает финрез и возможная переоценка крупными держателями стоимости бумаги на этом фоне. хаос пока в голове, нужно начинать присматриваться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|