|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:29
flyman написав: alexandrslob написав:Сліпий веде сліпого. Яким долпо...бом потрібно бути щоб свої гроші комусь (з засновником банку мало хто зазвичай знайомий і в курсі його планів) віддати чужій людині. Яким долпо...бом потрібно бути, щоб вкладати кошти в нерухомість зараз, навіть для власного споживання (при оренді від 70-80 у.е./однокімнатну (по Одесі) до 150-250 у..е. по столиці)
яким долпо...бом тре бути, щоб займатися стрьомним бізнесом яким долпо...бом тре бути, щоб заникати гроші в матрац і т.д. і т.п. Що порадите, корсервних справ майстер?
Чому я повинен щось порадити? Своя голова на плечах є?
-
alexandrslob
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:36
alexandrslob написав:Чому в гаражі? Кращий експортер 2013 року в своєму сегменті. Зараз другі на ринку Ну подумайте, навіть захудала торгівля приносить якихось 10-15 відсотків рентабельності (причому без таких значних разових капіталовкладень)
Александр, если "захудала торгівля приносить якихось 10-15 відсотків рентабельності", то какого х вы здесь онанируете на трущебы по 14К? У вас что, нет несчатной 10-ки из которой вы легко, на захудалой торговле за каких-то 3 года сделаете 270-406К бакинских? Я не понял? Че вы время теряете? Сколько можно ныть, что денег ни у кого нет, когда сотни тысяч валяются под ногами. Ну ка брысь отсюда! Возвращайтесь через 3 года с 300К баксов - тогда и поговорим о том, сколько приносит "захудала торгивля".
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:50
airmax78 написав: zahar_ написав: airmax78 написав:Он уже по целому ряду объектов выше.
Опять пустозвоните? Список объектов с продажной ценой и ценой аренды "в студию"?
Сами ищите - мне лениво.
Вам постоянно лениво приводить конкретику, которая подтверждала ваши слова. Посему можно отметить: слова оператора учётки аирмакс о - "Он уже по целому ряду объектов выше" - ОЧЕРЕДНОЕ ПУСТОЗВОНСТО "экспетной" учётки аирмакс. И читателям форума принимать их на веру НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ (в силу большого количества пшик-прогнозов и недостоверной информации учётки аирмакс )
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:52
alexandrslob написав: flyman написав: alexandrslob написав:Сліпий веде сліпого. Яким долпо...бом потрібно бути щоб свої гроші комусь (з засновником банку мало хто зазвичай знайомий і в курсі його планів) віддати чужій людині. Яким долпо...бом потрібно бути, щоб вкладати кошти в нерухомість зараз, навіть для власного споживання (при оренді від 70-80 у.е./однокімнатну (по Одесі) до 150-250 у..е. по столиці)
яким долпо...бом тре бути, щоб займатися стрьомним бізнесом яким долпо...бом тре бути, щоб заникати гроші в матрац і т.д. і т.п. Що порадите, корсервних справ майстер?
Чому я повинен щось порадити? Своя голова на плечах є?
тоді якого біса інших, хто заробляє пасивно гроші пасивно, обзиваєте дол..бами? від Франта заразилися?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:56
Ну на самом деле недвижимость - хоть самая низкодоходная, но самая надежная инвестиция. Если хочется подоходнее и порискованее - можно поставить на красное.
-
spitfirekdv
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:57
airmax78 написав: alexandrslob написав: airmax78 написав:Он уже по целому ряду объектов выше.
Сліпий веде сліпого. Яким долпо...бом потрібно бути щоб свої гроші комусь (з засновником банку мало хто зазвичай знайомий і в курсі його планів) віддати чужій людині. Яким долпо...бом потрібно бути, щоб вкладати кошти в нерухомість зараз, навіть для власного споживання (при оренді від 70-80 у.е./однокімнатну (по Одесі) до 150-250 у..е. по столиці)
Каким долпо...бом потрібно бути, щоб бодяжить тушенку в гараже и торговать ей в черную, подставляясь сразу под несколько статей АК и УК. Тем не менее - есть такие. А по поводу аренды - я не знаю что там в Одессе с арендой, а в Киеве, в среднем 4-7% годовых аренда приносит. 4% - без мебели и техники до 7-8% - с мебелью и техникой.
проСВистел аирмакс сдавая свою 2к в ЖК голосеево за меньше чем 3% годовых.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2015 15:59
spitfirekdv написав:Ну на самом деле недвижимость - хоть самая низкодоходная, но самая надежная инвестиция. Если хочется подоходнее и порискованее - можно поставить на красное.
туб був такий дядько з Горлівки, учотка big... йому розкажіть про нерухомість, як тиху гавань.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 чер, 2015 16:02
zahar_ написав: airmax78 написав:Каким долпо...бом потрібно бути, щоб бодяжить тушенку в гараже и торговать ей в черную, подставляясь сразу под несколько статей АК и УК. Тем не менее - есть такие. А по поводу аренды - я не знаю что там в Одессе с арендой, а в Киеве, в среднем 4-7% годовых аренда приносит. 4% - без мебели и техники до 7-8% - с мебелью и техникой.
та Аірмаксу я вже показував, що кешфлов від його інвестиції в понад 200куе, можна зараз генерити з допомогою суми, яка рівна 2,5хФГВКО.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 чер, 2015 16:02
zahar_ написав: airmax78 написав:Каким долпо...бом потрібно бути, щоб бодяжить тушенку в гараже и торговать ей в черную, подставляясь сразу под несколько статей АК и УК. Тем не менее - есть такие. А по поводу аренды - я не знаю что там в Одессе с арендой, а в Киеве, в среднем 4-7% годовых аренда приносит. 4% - без мебели и техники до 7-8% - с мебелью и техникой.
Захар, знаете с чем лучше всего рифмуется ваше сокращенное погоняло? В общем вы поняли. Считайте свои деньги.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 16 чер, 2015 16:03
Зараз на ютубі іде жива транслація новин " в Каліфорнії 5 молодих ірландців загинули від краху балкона" так що не тільки тут шаромиги будують.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1