Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Зацікавив депозит "Зростаючий". Якщо правильно зрозумів - один раз в 30 днів я може розірвати депозит без втрати вже нарахованих відсотків? А якщо цей раз випадає на вихідний - тоді розірвати можна в перший робочий? Які ще нюанси є по вкладу? Чи можна розірвати онлайн?
Stringer написав:Ув. ПУМБ, может ли клиент инициировать вопрос о поднятии кредитного лимита и как это ему сделать?
Может. Для этого рекомендуем обратиться в отделение ПУМБ, в котором обслуживается клиент.
я понимаю, что краткость сестра таланта..., через какой промежуток времени, после получения лимита, можно обращаться за его увеличением? имеет ли смысл прилагать какие то документы?
Подскажите пожалуйста, если заказать карту с чипом в интернет-банкинге, через сколько времени готовая карта окажется в отделении (Киев, одно из отделений)?
А от якщо я розміщу депо у ПУМБі в долларах, то після закінчення строку депо я отримаю гроші (у долларах звісно) з відсотками у кассі банку чи кошти будуть переведені на мою особисту картку? Дякую