ЛОБ
Почему так взлетело евро? Ожидали падееия, а вышло всё наоборот.
|
|
![]() Та и не выкинули их пока. Просто думается, что все самое плохое, что могло случиться с Грецией (как и приевшиеся анонсы о повышении ставок в США), уже давно заложились в нынешний низкий курс евро (включая мартовский "поход на паритет"), так что хуже для евро уже вряд ли можно чего ожидать имхо.
![]() ЛОБ Є такі думки : -------- Все в порядке. Посмотри на дневки и откуда отскочили. Эту трендовую сразу не возьмут. Есть шанс и в 1.134 вырасти как коррекцию из 3 волн. Пока прошла только 1ая из этих 3х. Я думаю все порядке. Главное что нефть падает - она не даст шансов евро для роста. Плюс сегодняшние плохие цифры по потребительской инфляции в еврозоне - и это на дорогой нефти - совсем плохо для евро - Большинство гэп выбил. Полуторно фигурные гэпы очень часто ыбивает множество народа. Именно это кстати было топливом роста сейчас. Стопы лонгистов плюс множество селл стопов на пробое 1.1 ----- Якщо є бажання - прокоментуйте
![]() nikolai6
бачу тільки одну версію вашого джерела : повибивало, мовляв, "shit happens" таких коментарів посеред роздрібних короткострокових гравців не перечитати нагадаю, Євро вже довгий час коштує набагато нижче своєї справедливої вартості до доляра США - десь від 1,24-1,25 по паритету купівельної спроможності тож відновленння його вартості - питання часу, а не якихось особливих додаткових причин можливо, розумні гроші тверезо оцінючи обмеженість потенціалу підняття ставок ФРС США - на тлі посилення бакса - заходять у євро саме зараз на протиході я поки що залишаюсь при своєму баченні : ще одна хвиля донизу і тільки після неї угору ![]() Re: Валютный рынок в миреА может Справедлиаая цена приблизится к курсу раньше,чем курс поднимется к справедливой цене)
![]() тефлонові властивості Євро просто вражають : за таких новин і в 2010, і в 2012 роках під час загострення боргової саги той упав би до паритету без зупинки зараз же відскакує як тенісний м*ячик насторожливо ! нагадаю, літня закупівля планувалася або від важливого технічного рівня 1,0070, або за поточними ринковими котировками як вже буде за тиждень-два якщо не підемо нижче, прийдеться брати по чім дадуть, особливо складною вийде дилема "дешево-дорого" за умови поевернення вище 1,12
Зараз переглядають цей форум: patrikk і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|