moniks написав:ФИ мне отдавала % ХХк.грн. ежемесячно. Через кассу. Гонтарева хуже сепаратистов и плохо закончит.
У Вас, по видимому, были личные отношения с начальником отделения. Последние несколько месяцев касса ФИ в Харькове была пустой, а банкоматы Атмосферы взимали комиссию в непредсказуемых размерах.
Если у вас в ФИ %% составляли ХХк.грн то есть это минимум 10 тыс.грн значит тело депозита должно быть минимум 636 942 грн.....я так понял депо оформлено на бабку,дедку,внучку,и собаку Жучку ? Или товарищ слегка соврамши ?
ФИ мне 100 баксов отдавала две недели через кассу,да еще и в гривне. По гривне депо снимал с карты ( расчет в торг сетях и банкоматы других банков )
Mirror Black Свою позицію по банку я висловив. Заносити зараз валюту в такий банк - це ідіотизм. Гривню - кожен вирішує сам. Якщо хтось вважає по іншому - я не проти Сам тримаю там на ВК під 19,5 кілька тисяч для екстрених випадків, бо перекинути кошти на карту можна на протязі 15 хв (якщо з банкінгом все ОК) навіть у вихідні + зняти кошти у їхньому банкоматі (благо він поруч) або в Атмосфері.
Рейтинговые агентства в целом не считают дефолтом неисполнение обязательств перед «официальными кредиторами», такими как МВФ или ЕЦБ. Но это не значит, что сам ЕЦБ не признает это дефолтом.
У першому кварталі 2015 року приватні грошові перекази в Україну скоротилися на 513 млн доларів - до 1,053 млрд доларів, що на 33% менше аналогічного періоду минулого року. Про це свідчить статистка Національного банку України. Згідно з даними регулятора, через коррахунки банків в Україну надійшло 464 млн доларів (у першому кварталі 2014 року надійшло 625 млн доларів). Як зазначається, через міжнародні платіжні системи в першому кварталі надійшло 422 млн доларів (707 млн доларів надійшло в першому кварталі 2014 року). Неформальними каналами в Україні було переведено 148 млн доларів, у той час як минулого року ця сума становила 215 млн доларів.