АЛІКО АІГ Життя (ALICO AIG Life) Metlife Alico

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
  #<1 ... 3334353637 ... 51>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цій СК (або її філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

АЛІКО АІГ Життя (ALICO AIG Life) Metlife Alico 3.4 5 126
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
25
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
12
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
10%
12
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
44%
56
Всього голосів : 126
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 15:56

morryson76 написав:Виявляється, в них взагалі немає Договору страхування! Ви підписуєте Правила, а вони присилають Поліс. І все! Судитися навіть немає за що. :evil:
Суцільний розвод!

М-дя...
Чесно кажучи, свіжа думка ;)

Може ще якісь версії будуть?
bdragon76

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 17:09

bdragon76 написав:
morryson76 написав:Виявляється, в них взагалі немає Договору страхування! Ви підписуєте Правила, а вони присилають Поліс. І все! Судитися навіть немає за що. :evil:
Суцільний розвод!

М-дя...

Це не версія, це реальний стан справ. В мене теща "клюнула" і підписала з ними страховку на онука. Прийшов тільки поліс, немає ніякого окремого Договору.
Тому і його скан так тяжко вибити :shock:
morryson76

Подякував: 13 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2009 10:00

morryson76 написав:
bdragon76 написав:
Суцільний розвод!

М-дя...

Це не версія, це реальний стан справ. В мене теща "клюнула" і підписала з ними страховку на онука. Прийшов тільки поліс, немає ніякого окремого Договору.
Тому і його скан так тяжко вибити :shock:

Ну то, може, дасте своє визначення, що має бути в тому договорі?

І почніть, на кінець, читати!!!
В правилах, і в полісі, зазначено, що вони є невід'ємною частиною одного документу. І в пакеті вони і є "договором".

В "правилах страхування" виписані зобов'язання обох сторін.
Які, ще документи - договори Вам потрібні???

Перестаньте вести розмозмову про те, що не бачили, і не читали.
bdragon76

Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2009 15:36

bdragon76 написав:В "правилах страхування" виписані зобов'язання обох сторін.
Які, ще документи - договори Вам потрібні???.

Аж смішно, Ви не бачите різниці між "Договором страхування" і" Правилами страхування"?
morryson76

Подякував: 13 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 13:38

morryson76 написав:
bdragon76 написав:В "правилах страхування" виписані зобов'язання обох сторін.
Які, ще документи - договори Вам потрібні???.

Аж смішно, Ви не бачите різниці між "Договором страхування" і" Правилами страхування"?

Ні не бачу.
Якщо в обох документах описані одні й ті ж поняття, а тако ж, одні й ті ж зобов'язання, то юридичної різниці між цими документами нема.
bdragon76

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 09:59

morryson76 писал(а):
Виявляється, в них взагалі немає Договору страхування! Ви підписуєте Правила, а вони присилають Поліс. І все! Судитися навіть немає за що.
Суцільний розвод!

Народ, это не причина для беспокойства. Ваш спор от незнания некоторых законодательных моментов.
Закон Украины «О страховании», Ст. 18:
«Факт укладання договору страхування може посвідчуватися страховим свідоцтвом (полісом, сертифікатом), що є формою договору страхування.

Договір страхування життя може бути укладений як шляхом складання одного документа (договору страхування), підписаного сторонами, так і шляхом обміну листами, документами, підписаними стороною, яка їх надсилає. У разі надання страхувальником письмової заяви за формою, встановленою страховиком, що виражає намір укласти договір страхування, такий договір може бути укладений шляхом надіслання страхувальнику копії правил страхування та видачі страхувальнику страхового свідоцтва (поліса), який не містить розбіжностей з поданою заявою. Заява складається у двох примірниках, копія заяви надсилається страхувальнику з відміткою страховика або його уповноваженого представника про прийняття запропонованих умов страхування.»

Таким образом, полис, заявление и правила вместе составляют договор страхования. Такая форма договора страхования – весьма распространенная практика во всем мире, и в Украине, в частности.
NGA

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 11:00

[quote="NGA"]morryson76 писал(а):
Спасибо за коментарий.
Suhov

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 11:04

[quote="Brewer"]Кидалово чистой воды:
Есть вполне конкретный пример. Консультант наврет/недоговорит все что хочешь, лишь бы урвать своё.
Программа "Золотой капитал". Страховой случай звучит так:
"Смерть в результате несчастного случая или дожитие до определенного возраста". Страховая сумма, например 50000грн (все цифры не настоящие, но суть не в этом), страховая премия 3000грн.
Через год Alico предлагает заплатить 3500грн страховую премию, а за это ВНИМАНИЕ!
- В случае смерти страховая сумма будет 55000грн
- В случае дожития - опять таки 50000.
Еще через год - заплати 4000 а за это
- В случае смерти страховая сумма будет 60000грн
- В случае дожития - опять таки 50000.

Еще нужно помнить, что при получении страховой суммы необходимо будет уплатить подоходный налог (на данный момент 15%). Налоговый кредит на страховые премии для физ лиц еще нужно иметь здоровье выбить.

Как это было у меня: консультант распинался, описывая преимущества индексации: если страхователь индексирует сумму страховой премии, компания на такой эе процент индексирует страховую выплату. На словах все было супер. Договор страхования я получила месяца через 2,5 после внесения первого платежа. Текст достаточно длинный и запутанный, пока дочитаешь до конца, первые процентов 80 текста уже не помнишь. Перечитав раз 8 текст договора про индексацию до сих пор ничего внятного найти не могу. Я уже 4-й год в программе "Золотой Капитал" (внесено 3 годовых платежа, 2 последних с индексацией), и 3-й год застрахован мой сын по программе "Юниор" (внесено 2 платежа, в т.ч. 1с индексацией). Так вот сейчас подошел срок платежа по программе "Юниор" - и только сейчас, на 4-м году страхования Алико прислала расчет страховой индексированной премии - что индексируется ТОЛЬКО выплата на случай смерти, по дожитию сумма остается прежней. В предыдущих предложениях о выплате индексации таких расчетов не было. Чувствую себя глубоко лохонутой. Компания считай обманом выдурила 3 индексированных суммы, которые я, зная бы такой расклад, не платила. Что делать с наступившим платежом по "Юниору" - не знаю. С одной стороны уже столько выплачено, жалко потерять через расторжение (после 3-х лет выкупная сумма - всего 3%); с другой - наращивать и без того сомнительные вложения - кто назовет умным. А ещё я и брата прошлым летом вдохновила оформить страховку - теперь и он на меня косо смотрит.
annett

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 11:12

По поводу налогообложения - облагается 60% от полученной суммы по дожитию по ставке 15%. Что касается налогового кредита - это правда, что нужно во-первых здоровье его выбить, а во-вторых не все имеют на него право. Например, частные предприниматели права на налоговый кредит не имеют. Мой случай - я работаю нак наемное лицо, с моей зарплаты удерживают НДФЛ 15% + я еще подрабатываю и как частный предприниматель. Так вот в такой ситуации я тоже не имею правана налоговый кредит по НДФЛ. Т.е. у меня в случае получения страховой суммы при дожитии (если таковая вдруг!!! случится в 2016 году) будет двойное налогообложение - сейчас я не могу воспользоваться налоговым кредитом, потом от 60% страховой суммы удержится 15%. Государству, видать, не выгодно чтобы люди доживали до пенсии, поэтому их живучесть и облагаю штрафом (налогом) в 15%.
annett

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2009 16:44

на 4-м году страхования Алико прислала расчет страховой индексированной премии - что индексируется ТОЛЬКО выплата на случай смерти, по дожитию сумма остается прежней.

Кстати - это достаточно актуальный вопрос. Кто-нибудь может сказать, почему страховая сумма по дожитию остается неизменной?
And.rue

Подякував: 3 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

#<1 ... 3334353637 ... 51>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор