Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon Це проблеми при оновлені з ex.ua Я не перевіряв вже давно як з цим. Але колись інколи таке траплялось. А пробували завантажити файл самостійно напряму з ex.ua? Все ОК?
greenozon Щойно перевірив. В мене все завантажило без проблем через програму. В мене була колись схожа проблема, але то були проблеми на серварах екс.уа і в звичайному режимі не міг завантажити файли
После обновления до 2.4.3.0 появилось две проблемы (раньше не было).
1. Не запоминает цветовую схему, при новом входе опять цвет по умолчанию (белый с розовым), хоть тресни. 2. Проблемы с вводом цифры "2" в сумме вклада. Если сумма не содержит эту цифру, то всё ОК, а если содержит то после ввода двойки сумма меняется на непонятную, и сразу вводится enter. Проблема проявляется только если вводить сумму с клавиатуры, если через выпадающее меню ("калькулятор"), то не проявляется. Очень удивительная проблема, кстати, долго не мог понять что это такое и почему оно скачет.
Haza, заздалегідь вдячний за коментарі та виправлення.
0720 1. Так проблема відома, вже виправлена. 2. Дійсно, дуже дивна проблема. В мене такої немає. Щойно перевірив. Спробуйте закрити програму і після запуску створити новий рахунок ввівши "2" в суму вкладу. І переконайтесь, що у диспетчері задач програма точно закрилась.
Haza написав:0720 1. Так проблема відома, вже виправлена. 2. Дійсно, дуже дивна проблема. В мене такої немає. Щойно перевірив. Спробуйте закрити програму і після запуску створити новий рахунок ввівши "2" в суму вкладу. І переконайтесь, що у диспетчері задач програма точно закрилась.
1. Дякую. Це виправлення буде вже в наступній версії, я правильно розумію?
2. Щойно перевірив на двох комп'ютерах (десктоп Win7-64bit, ноутбук Win7-32bit), проблема присутня на обох, не зникла. До такого ефекту призводить тільки двійка, інші цифри уводяться нормально. Помічено лише в двох режимах: 1) уведення початкової суми вкладу при створенні нового вкладу та 2) зміна суми на рахунку при редагуванні поточного вкладу, тобто це діє лише в полі "сума", в інших полях двійка уводиться без проблем.