Вот про это не уточнял.
|
|
Varlo, через скільки часу гривню на депорахунок можна закидати?
По реквізитах теж можна?
Відкрили Ви депо 2630.... На рахунку 0. Можна тільки через місяць туди по безналу гривню закинути? Чи тільки пару днів...... рахунок почекає і закриється?
Ставки уменьшились с 20.07.15. Хотя ранее банк утверждал,что они будут действовать до 31.07,15г. Возьмем вклад Супердоходный тиждень (класичный). Срок 90 дней, ставка 22% годовых и если будет пролонгация еще на 90 дней, то вы получите 3% бонус т.е.22%+3%=25% годовых чистыми. Количество пролонгаций пока не ограничено, но банк может в любой момент отменить пролонгацию (п.6.5 Умов разміщення вкладів). Если прологации не будет, то вы не получите 3% бонус и компенсацию. У них нет досрочного разрыва и в любом варианте у вас будет 90 дней без 3% бонуса и компенсации т.е. получите 4,3% чистыми за 90 дней из расчета 22% годовых. Пусть у вас будет 3 пролонгации (270дней) и еще 90 дней без пролонгации и в результате банк предлагает разместить вклад под 22,6% на год чистыми, а не под 25% как банк рекламирует. Если у вас будет не 3 лонгации, а 2 ставка будет еще меньше. Получается, что у банка нет полной компенсации налога и банк вводит в заблуждение вкладчиков своей рекламой. Востаннє редагувалось iurii44 в Сер 22 лип, 2015 11:52, всього редагувалось 2 разів.
От меня По VPCB лимит смешной, но есть. VPCB карта у них "особенная" и по хитрому учитывается в разных случаях. Если упираются - требуйте звонок платежникам в главный офис. Люди на местах не шибко разбираются что можно, а чего нельзя. Подскажите по страховкам в Особлывом? Зачем она, какая, если депозит на 181 день, или как настроение ляжет у менеджера сегодня?
Банк «Михайлівський», доброго дня
Обслуговуюсь у банку близько року, депозитні програми. Депозити повертаються вчасно, без збоїв. Разом з тим хочу вислати декілька своїх зауважень на предмет роботи львівських відділень. 1. Від власників депозитів вимагають приходити за день наперед до закінчення терміну вкладу в відділення й писати заяву про повернення депозиту. Наприклад, якщо я хочу забрати депозит на суму 1400 дол., то мушу ходити до Вашого банку три дні + ще один день для подачі письмової заяви. Це дуже незручно, особливо для клієнтів, які працюють. Наскільки мені відомо, такого немає в жодному іншому банку, тому пропоную скасувати цю незручну вимогу про письмову заяву для повернення коштів депозиту напередодні його закінчення. Можна обмежитись й телефонним дзвінком. 2. В касах проблеми з дрібною валютною готівкою. Якось у відділенні на пл. Ринок у мене відмовились взяти 10 євро нового зразка, бо, як мені сказала касирка, купюра не фальшива, але нема вказівки НБУ приймати такі купюри. А якщо «немає підкріплення», то можна й сусідніх обмінках розміняти самим. Для зручності клієнта. З повагою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||