Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
bobobo написав:ПС. Розумію, що аналогії недоречні, але напрягло
Отримав, правда, дрібних в них не було, зате побачена пачка соток виглядала солідно
Підтверджую, що в касі часто немає дрібних доларів. Найменша купюра що була це 10-ка. Хоча можливо в різних відділеннях по різному, але все ж таки краще мати з собою дрібні купюри, щоб можна було "добити" до круглої суми.
Закончился полугодовой конвертационный. Без предзаказов, проблем и проволочек в несколько приемов получил (экв. 15000 грн)свой вклад.Респект - ПУМБ (Кременчуг). Были бы конкурентноспособные ставки - оставил бы. А так, пойдем к другому дому .
bobobo написав:ПС. Розумію, що аналогії недоречні, але напрягло
Отримав, правда, дрібних в них не було, зате побачена пачка соток виглядала солідно
Підтверджую, що в касі часто немає дрібних доларів. Найменша купюра що була це 10-ка. Хоча можливо в різних відділеннях по різному, але все ж таки краще мати з собою дрібні купюри, щоб можна було "добити" до круглої суми.
Є в касі і крупний долар і дрібний....видавали по 679.
10.7% на 60 тис. долларів ... А по адекватну сумму, то 10.2%. Подивіться на ставки Привата-12,5%, ВТБ - 11,5%, Альфы- 12%. Тому підвищуйте і Ви, якщо бажаєте щоб вкладчики до вас несли заощадження
А мене навпаки радує, що ставки зменшують Значить все в порядку з ліквідністю. Правильний клієнт цінить надійність, і навпаки побоюється великих відсотків!
Meridian написав:А мене навпаки радує, що ставки зменшують Значить все в порядку з ліквідністю. Правильний клієнт цінить надійність, і навпаки побоюється великих відсотків!
Правильный клиент не %% боится, а рисков А пока банки в кубики играются, а Ненька ніяк до тями не прийде, то дудки хто принесе зелененьки у банку. А якщо й принесе, то під два-три кубіка, та в різні банки та на різні еккі. Отакі вони - правильні клієнти
Meridian написав:А мене навпаки радує, що ставки зменшують Значить все в порядку з ліквідністю. Правильний клієнт цінить надійність, і навпаки побоюється великих відсотків!
Ну тоді Вам в Укрсиббанк, там взагалі 0,5% по валюті дають ... ліквідність зашкалює
Правильный клиент не %% боится, а рисков А пока банки в кубики играются, а Ненька ніяк до тями не прийде, то дудки хто принесе зелененьки у банку. А якщо й принесе, то під два-три кубіка, та в різні банки та на різні еккі. Отакі вони - правильні клієнти
Якщо банк приваблює клієнта великими % про, що це говорить????
clientage написав:Правильный клиент не %% боится, а рисков А пока банки в кубики играются, а Ненька ніяк до тями не прийде, то дудки хто принесе зелененьки у банку. А якщо й принесе, то під два-три кубіка, та в різні банки та на різні еккі. Отакі вони - правильні клієнти
Якщо банк приваблює клієнта великими % про, що це говорить????
Може значити і що в нього все ок, і те що він став МММ ... тут по % робити висновок по лихварю досить не об"єктивно