qwe_ua
гривна была
|
|
![]() Re: ПУМБЗависит от отделения и налаженных контактов с персоналом. Все мы люди. Вы вот девочкам в отделении на 8 марта зайдите по шоколадке/цветку подарите. И вас всегда будут встречать с улыбкой, вам не будут впаривать страховки, вас обслужат и подведут к кассе без очереди... ![]() qwe_ua
Я новый клиент банка был. не для банка совет... может быть для фин директора или буха предприятия, но не для физ лица, несущего деньги. Востаннє редагувалось morino в П'ят 11 вер, 2015 15:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ПУМБ29 квітня 2015 року оформив в банку кредитну картку "Все можу". Основна мета оформлення - "на всякий випадок під час перебування за кордоном". Співробітниця завірила, що ніякої щомісячної плати не зніматиметься у випадку, якщо карткою не користуєшся, якщо ж скористався - списується 20грн.
Через півтора тижні зателефонувала співробітниця банку і попросила активувати картку зробивши будь-який платіж. Скористався нею 13.05.2015 в супермаркеті на суму 42.49. 26.05.2015 завітав у відділення з проханням надати мені повну суму для оплати щоб вийти на "нуль". Співробітниця банку вказала дві суми які необхідно оплатити: 43,35 - за покупку в супермаркеті, та 20грн. за ведення рахунку. Було сплачено 44, та 20 грн. відповідно. Наступного місяця на телефон прийшла СМС з повідомленням про борг у розмірі 18.49... 26.06.2015 пішов виясняти у відділення, повідомили, що потрібно ще 20грн. заплатити за страхування. Перепитав чи це буде остаточна сума для того щоб вийти на "нуль", відповіли, що - так, це остаточна сума... Поїхавши за кордон на 2 місяці. знову почали приходити СМС із сумами заборгованості, карткою не користувався. Повернушись в Україну, 10.09.2015 звернувся у відділення банку за розясненнями і сумою боргу. Виявилося загальна сума боргу 107грн.95коп. Як пояснили співробітники банку, борг утворився внаслідок того, що банк з травня 2015 підняв щомісячний платіж у разі користування карткою з 20 до 25грн. В наслідок чого з`явився борг 5грн. який на вересень місяць 2015р. момент складає вже 107.95грн. Запитав чому мене у травні місяці про це не повідомили, щоб я міг сплатити не 20, а 25грн. аби вийти на "нуль", співробітники відповіли, що отримали самі повідомлення про це тільки у червні місяці, хоча 26 червня я також звертався до них з проханням отримати повну суму до оплати... Спроба по телефону вияснити, як так, що заднім числом банк збільшує плату на 5грн. не повідомивши мене про це, закінчилася кинутою слухавкою оператора. У відділені банку кажуть звертатися в Київ У відділені кажуть відкрито, що так, дійсно ви «попали з банком», буває, краще оплатіть 107.95грн. щоб немати подальших проблем… Як висновок: некомпетентні або завідомо брехливі співробітники банку, які ненадають точної інформації, що до повної суми для закриття рахунку. Варто намагатися вияснити ситуацію, чи краще все ж таки сплатити 107.95грн. ? ![]() Востаннє редагувалось MaximRivne в П'ят 11 вер, 2015 17:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() DmitryZP
Спілкувався з керівником відділу, сказав оплатити борг, так розуміє, що я "попав", але іншого варіанту нема, або довга переписка з Києвом.
![]() MaximRivne разговаривать можно о чем угодно - а вот в письменной форме получить отказ с объяснением почему долг должен быть оплачен это совсем другое. Если даже в самом отделении сказали, что об изменениях тарифов узнали с опозданием, плюс ввели Вас в заблуждение - в их же интересах все решить в Вашу пользу.
|
|