ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 36233624362536263627 ... 9038>
Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 00:10

mowian написав:Слыхали такое.

Международное рейтинговое агентство Standard&Poor’s повысило долгосрочный рейтинг и краткосрочный рейтинги в иностранной валюте входящего в группу крупнейших «Приватбанка» с SD до СС/С.

А передишка в Привата, нажаль,
нетривала: з вересня ц.р. лише по січень наступного...
PPO

Подякував: 14 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 00:14

IMPRINTER написав:Vorlon

хм ... был уверен, что это бегемот

Не, тут как и с Макдональдс- были довольно жёсткие требования к эквайру и качеству каналов связи. Приват неспособен обеспечить стабильную и быструю работу терминалов.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 00:23

Faceless

+ Ощад же и бесконтакт и по визе дает ... а примат ток по мастеру ...
я думаю это тоже было немаловажно
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 01:02

PrivatBank написав:Дане обмеження стосується всіх раніше відкритих вкладів, а також вкладів, оформлених після 01.10.2015.
Під це правило не попадає Скарбничка, Приват-вклад і Стандарт безподатковий.
З повагою, Анна.ПриватБанк.

Оппа, сделаю скрин на всякий случай.
если окажется правдой, то у привата отток депо будет не в октябре а в мае:)
Diman

Подякував: 17 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 01:06

Diman написав:
  PrivatBank написав:Дане обмеження стосується всіх раніше відкритих вкладів, а також вкладів, оформлених після 01.10.2015.

не путайте акционный Cтандарт (апрельский и майский индейский) с Стардартом безподатковым - это совсем другое

Супервигідна пропозиція для тих, хто отримує зарплату, пенсію чи стипендію в ПриватБанку!

Для клієнтів, які отримують у нашому банку зарплату, пенсію, стипендію чи інші соціальні виплати від держави на Картку для виплат, ми розробили суперпослугу «Стандарт безподатковий».

Чому це вигідно та зручно?
Ви користуєтеся новою послугою так само, як звичним уже депозитом, але при цьому нараховані проценти НЕ обкладаються податками. Тому Ваш дохід буде на 27% вищим, ніж за звичайним депозитом. Єдина умова – у «Стандарті безподатковому» Ви можете використовувати виключно цільові зарахування (зарплата, пенсія, стипендія), що раніше не знімалися Вами з картки.

Який вигляд мають Картки для виплат, до яких можна підключити послугу «Стандарт безподатковий»?

Зверніть увагу: якщо Ви знімаєте гроші зі своєї картки, то втрачаєте податкову пільгу та не можете надалі використовувати ці кошти для оформлення послуги, навіть якщо потім знову повернете їх на картку.

Якщо у Вас картка для отримання соціальних виплат старого зразка (не така, як на картинці), то для отримання можливості оформлювати «Стандарт безподатковий» зверніться, будь ласка, в будь яке відділення ПриватБанку та перевипустіть свою картку на нову Картку для виплат.

Поширені запитання

Наскільки «Стандарт безподатковий» вигідніший, ніж звичайний депозит?
Наприклад, якщо ставка за депозитом «Стандарт» 24%, Ви отримуєте після вирахування 21,5% податку чистий дохід у розмірі 18,84% річних. А в новому варіанті Ви отримаєте заявлені 24% річних, що на 27% більше, ніж Ви отримали б за депозитом.

Чому доступна сума для оформлення послуги, яку показує програма, може бути меншою, ніж залишок коштів на Картці для виплат?
Загальна сума на картці може відрізнятися від доступної для оформлення послуги «Стандарт безподатковий». Для оформлення послуги доступні тільки кошти, що надійшли як пенсія, заробітна плата, стипендія чи інша соціальна виплата і раніше Вами з картки не знімалися.
Наприклад. Минулого місяця на картку надійшла заробітна плата в сумі 5 тис. грн. Власник картки зняв 3 тис. грн на свої потреби. Після цього власник поповнив картку власними коштами на 1,5 тис. грн. Загальний залишок на картці становитиме 3,5 тис. грн. При цьому програма покаже, що для оформлення послуги може бути використано тільки суму 2 тис. грн, тобто гроші, що надійшли як зарплата та з картки не знімалися.

У мене на Картці для виплат зараз немає цільових коштів (зарплата, пенсія, стипендія), але я можу її поповнити особистими коштами. Я зможу на цю суму оформити «Стандарт безподатковий»?
На жаль, ні. На «Стандарті безподатковому» Ви можете розмістити виключно гроші, що надходять на Вашу Картку для виплат як заробітна плата, пенсія або соціальна допомога.

Я отримую зарплату/пенсію в іншому банку. Я можу оформити послугу «Стандарт безподатковий»?
На жаль, ні. Новою послугою можуть скористатися тільки клієнти банку, які отримують зарплату, пенсію, стипендію чи допомогу на Картку для виплат. Запрошуємо Вас на обслуговування в ПриватБанк для отримання зарплати/пенсії та інших соціальних виплат. Після цього Ви зможете оформити «Стандарт безподатковий».

Скільки послуг «Стандарт безподатковий» я можу оформити?
До однієї Картки для виплат Ви можете оформити тільки одну послугу «Стандарт безподатковий».

Чи можу я збільшити суму коштів на «Стандарті безподатковому»?
Так, Ви можете в будь-який момент збільшити суму коштів на «Стандарті безподатковому» через Приват24 або у відділенні ПриватБанку. Зверніть увагу: поповнення Ви можете здійснювати виключно грошима, що надходять як заробітна плата, пенсія або соціальна допомога на Вашу Картку для виплат, з якої оформляється «Стандарт безподатковий». Обмежень на суму поповнення немає.

Як я можу контролювати свою послугу «Стандарт безподатковий»?
Ви можете в будь-який момент відстежити накопичену суму на «Стандарті безподатковому» та нараховані проценти через мобільний додаток «Мої вклади» або Інтернет-банк Приват24 (розділ «Депозити»/меню «Мої депозити»/іконка «Виписка за депозитом»). Також у Приват24 Ви можете поповнити «Стандарт безподатковий».

Чи можу я встановити регулярний платіж на поповнення послуги «Стандарт безподатковий»?
На жаль, ні. Такої можливості не передбачено.

На яку картку зараховуються проценти за послугою «Стандарт безподатковий»?
Проценти зараховуються на Вашу Картку для виплат, з якої Ви оформили «Стандарт безподатковий».

На яку картку повертаються гроші в разі закриття послуги «Стандарт безподатковий»?
Кошти автоматично зараховуються на Вашу Картку для виплат, з якої Ви оформили «Стандарт безподатковий».

Чи продовжується автоматично строк дії послуги «Стандарт безподатковий»?
Так, таку можливість передбачено. Якщо після закінчення строку послуги, Ви згодні її продовжити, то звертатися в банк для цього не потрібно. Послугу «Стандарт безподатковий» буде автоматично продовжено на новий строк на тих самих умовах. Єдине, що може змінитися, – це процентна ставка. На новий строк буде встановлено актуальну ставку.

Чи захищені кошти на «Стандарті безподатковому» Фондом гарантування вкладів фізичних осіб?
Так.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 01:11

IMPRINTER написав:
  Diman написав:
не путайте акционный Cтандарт (апрельский и майский индейский) с Стардартом безподатковым - это совсем другое
IMPRINTER вот просто слов нет, таки с октября на выход...
Diman

Подякував: 17 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 01:20

nazariy_r написав:Сьогодні замітив, що приват24 оновив "функціонал".
Тепер приват24 показує акції АТБ ?
Як на мене приват робить з приват24 якийсь дурдом )

а мне понравилось - сразу понимаешь чего купить можно по самым выгодным ценам.
единственное кнопочки не хватает, что бы организовать список покупок
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 01:50

uaprofi написав:
  nazariy_r написав:Сьогодні замітив, що приват24 оновив "функціонал".
Тепер приват24 показує акції АТБ ?
Як на мене приват робить з приват24 якийсь дурдом )

а мне понравилось - сразу понимаешь чего купить можно по самым выгодным ценам.
единственное кнопочки не хватает, что бы организовать список покупок

зайти на сайт атб и посмотреть акционные товары не судьба?
Lion+

Подякував: 6 раз.
Подякували: 289 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 08:19

IMPRINTER написав:не путайте акционный Cтандарт (апрельский и майский индейский) с Стардартом безподатковым - это совсем другое

Супервигідна пропозиція для тих, хто отримує зарплату, пенсію чи стипендію в ПриватБанку!

Щасливчики :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 вер, 2015 08:49

Скупердяй написав:
  IMPRINTER написав:не путайте акционный Cтандарт (апрельский и майский индейский) с Стардартом безподатковым - это совсем другое

Щасливчики :mrgreen:

Попытался открыть этот счастливый депозит. Не получается. Не выбирается карта и после нажатия кнопки оформить он просто исчезает. Все советы чата к положительному результату не привели. Хотя заявляют да Вы имеете право и карта заплатанная. И что интересно я им посылаю скрин где видно что карта не высвечивается. Они мне в ответ высылают скрин где моя карта высвечивается в графах и спрашивают, что я от них хочу- все же нормально. Типа ваши проблемы. Но любой другой депозит открывается нормально.
pavyak

Подякував: 30 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

#<1 ... 36233624362536263627 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор