Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Буде цікаво як буде рости кредитний портфель фізиків. Зараз біля 100 млн мізер...а клопоту з тими фізиками вже повно. Це ж один дрібний юрик зайде з декількома МЛН....і тишина. А тут шум і гам. Це Дельта був заточений під фізика. А тут ТАС хоче пройти по цьому шляху. Але відділень замало...потрібно ще.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Вів 27 жов, 2015 15:18, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Буде цікаво як буде рости кредитний портфель фізиків. Зараз біля 100 млн мізер...а клопоту з тими фізиками вже повно. Це ж один дрібний юрик зайде з декількома МЛН....і тишина. А тут шум і гам. Це Дельта був заточений під юрика. А тут ТАС хоче пройти по цьому шляху. Але відділень замало...потрібно ще.
Тогда уж под Юрика, имея ввиду конкретного человека по имени Юрий
Квесторе_поверніться написав:Буде цікаво як буде рости кредитний портфель фізиків. Зараз біля 100 млн мізер...а клопоту з тими фізиками вже повно. Це ж один дрібний юрик зайде з декількома МЛН....і тишина. А тут шум і гам. Це Дельта був заточений під юрика. А тут ТАС хоче пройти по цьому шляху. Але відділень замало...потрібно ще.
Тогда уж под Юрика, имея ввиду конкретного человека по имени Юрий
pavyak написав:Кстати не знаю правда ли. Но в отделении сказали, что в любовных играх с Изей ТАС и ТРАСТ братья. Что касается платы за комунальную любовь.
Я не знаю кого как, но меня смущает, что стандартная и процентная ставка по льготному периоду в рамках продукта "Кредитная карта «Большая пятерка»" указана только на HTML-страничке банка. Других документов официальный представитель предложить не смог.