Faceless написав:По-перше, прекрасно може бути По-друге, ця категорія не цікавиться і не цікавилася хрущами. По-третє, коли ви поглянете на ситуацію очима конкретного покупця з конкретними забаганками і конкретними заощадженнями, то зрозумієте велику різницю між "квартира, що подобається, в якій є потреба і на яку вистачає тут і зараз" і чимось там абстрактним, що подешевшає.
В мене дохід в уе З нашими цінами на нерухомість - приходиться цікавитись хрущами, чи новобудовами. Тим хто має більше 100 тис уе в рік - більш цікава нерухомість в інших країнах. Я поки відкладав на житло зараз дальше відкладаю - більш вигідно на даний момент орендувати хороше житло і мати можливість використати гроші коли потрібно
Орендувати вигідно до моменту, поки не заведете сім'ю. Якщо ж ви сімейна людина, а тим паче з дітьми, то про вигоди оренди ви від дружини, думаю, почуєте багато цікавого й корисного, і головне - вона матиме раціо. Хоча, бувають і винятки
sich написав:Народ, сорри за оффтоп, но может тут есть кто из Парк Авеню, кто ставил счетчик тепла и сумел удовлетворить все ТУ которые выставляет частный жек?
Частный жек вам по идее сам дает компанию/компании на выбор, которые уже удовлетворили все ту. Заказывать у кого-то другого - тратить время, нервы и деньги.
sich написав:Народ, сорри за оффтоп, но может тут есть кто из Парк Авеню, кто ставил счетчик тепла и сумел удовлетворить все ТУ которые выставляет частный жек?
Частный жек вам по идее сам дает компанию/компании на выбор, которые уже удовлетворили все ту. Заказывать у кого-то другого - тратить время, нервы и деньги.
В данном случае жек ничего не давал. Там в ТУ интереснейшее требование - хочешь поставить счетчик - утепли изнутри стены, смежные с другими квартирами, пол и потолок. В связи с этим мне скорее интересно узнать, пошел ли кто-то на такие приключения .
Faceless написав:Орендувати вигідно до моменту, поки не заведете сім'ю. Якщо ж ви сімейна людина, а тим паче з дітьми, то про вигоди оренди ви від дружини, думаю, почуєте багато цікавого й корисного, і головне - вона матиме раціо. Хоча, бувають і винятки
Маю сімю, і дитину - орендувати вигідно - бо живу в маленькому будинку в межах міста парковій зоні з власним подвірям. Купити щось аналогічне - немає можливості бо ніхто навіть не продає. а будують суцільні мурашники на 12-15 поверхів де ще років з 10 удуть весь час робити ремонти
Faceless написав:Орендувати вигідно до моменту, поки не заведете сім'ю. Якщо ж ви сімейна людина, а тим паче з дітьми, то про вигоди оренди ви від дружини, думаю, почуєте багато цікавого й корисного, і головне - вона матиме раціо. Хоча, бувають і винятки
Маю сімю, і дитину - орендувати вигідно - бо живу в маленькому будинку в межах міста парковій зоні з власним подвірям. Купити щось аналогічне - немає можливості бо ніхто навіть не продає. а будують суцільні мурашники на 12-15 поверхів де ще років з 10 удуть весь час робити ремонти
А ви про Київ? Бо якщо про Київ, дуже цікаво, скільки це вартує оренда будинка в парковій зоні в місті, що воно ще й вигідно?