|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:21
Natt написав:Если вдруг придет декрет ............Через 3-4 месяца - няня и снова арбайтн
Как папа с некоторым опытом, скажу будущей маме: ветер у Вас в голове. Никакая двушка не заменит ребёнка и его первые годы жизни.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:29
somilitark написав: Serg-ik написав: Natt написав:Если вдруг придет декрет ............Через 3-4 месяца - няня и снова арбайтн
Как папа с некоторым опытом, скажу будущей маме: ветер у Вас в голове. Никакая двушка не заменит ребёнка и его первые годы жизни.
именно так: клепанул двоих в съёмной гостинке,сам сидит на диване и пьёт пиво,борется в инет просторе с ветрянными мельницами,а супруга тем временем пашет,наверное на 2-х работах поздравляю,гуру мысли и разделения труда 
мені теж щось подібне прийшло на думку
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Frant
вы вчера так слились,так что на счёт маленького пари?
если курса не будет 28-30 до конца лета 2016-го,то вы на аву поставите навсегда человека муху?
а то проффэсор как теплотехник: как ударную волну посчитать,так на на 1000 постов о том,что всем жжж,а тут просто ответить за свой базар всего навсего аватаркой?
так что?
или опять стыдливо\молчаливо отморозитесь?
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Frant написав:Явно шукають лохів )))
село Мила. причем КРЖН?...
-
Foridm
-
-
- Подякував: 136 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:34
Natt написав: flyman написав: Natt написав:Я посчитала, что второй вариант выгоднее. Хотя бы тем, что я буду занята телодвижениями в сторону следующего плана: выплачивая рассрочку, постараться накопить ПВ на следующую двушку. Одна квартира лучше, чем ничего, две квартиры лучше, чем одна.
дивні розрахунки, я би рахував так: 4% + 10% недоотриманого %, якби розмістив на депо. берем суму, 10куе, виходить, що 140у.к в місяць втрат, що є зараз еквівалентом 3300 грн., за які можна спокійно в Бучі знімати. Далі, ви кажете що, може вдруг прийти декрет, і одночасно назбирати ПВ на 2к, як на мене дуже ризиково. Он Юра має 3к (живе) в Києві і 2к Дніпрі (здає), і каже, що "іспєпєльон" як гравець на КРЖН. Не боїтесь, що у вас там з таким апетитом в один момент станеться розрив пупця?
Не боюсь. Если бояться, можно всю жизнь в аренде провести. Боюсь я остаться в старости без активов, приносящих стабильный доход. Если вдруг придет декрет, то до 8-го месяца будет гаситься рассрочка по максимуму, чтобы на период, когда семья останется без моих заработков, платеж по рассрочке был минимально возможным. Через 3-4 месяца - няня и снова арбайтн (это планы, но никто не знает, какие будут роды и ребенок, потому с дитем в аренде я точно не хочу).
а навіщо тоді заводити дітей??? треба робити, робити, робити і ще раз робити... олігархи ждуть твою працю, а не спиногризів 
-
studpart
-
-
- Заблокований
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:34
flyman написав:порадьтеся з Юрою більш детально, він на такій схемі сидить. я про таке думав рік чи два тому, але розрахунок показує, що ліпше це в Польщі утнути, чим в Україні (в мене двоюрідний дядько в Австралії вибудував так бізнес, але там РН ріс і % з оренди покриває % по іпотеці)
Есть нюанс - я люблю свою страну и уезжать никуда не буду.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:37
flyman написав:як на мене ліпше багато маленьких об"єктів, чим один великий, або як у Франта, хрущі за 5хв до метро.
На жаль, в мене поки що немає "хрущів" біля метро. Але було б непогано мати штучок 4-5 таких квартирок)))  Коли ціни КРЖН впадуть до мінімума - тоді рекомендую "матрасникам" купляти те, що подобається. Так що літо 2016 буде цікавим)))  Якби ще Х@йло здохло б до літа - було б супер))))
Востаннє редагувалось Frant в Вів 03 лис, 2015 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:39
Frant написав:На жаль, в мене поки що немає "хрущів" біля метро.Але було б непогано мати штучок 4-5 таких квартирок)))
Пане Франт, так Ви ж казали що Ви, як ленлонрд, маэте у власності декілька "Хрущів" і саме біля метро...Де поділи?
-
Kapitoshka_2
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:40
Kapitoshka_2 написав: Frant написав:На жаль, в мене поки що немає "хрущів" біля метро.Але було б непогано мати штучок 4-5 таких квартирок)))
Пане Франт, так Ви ж казали що Ви, як ленлонрд, маэте у власності декілька "Хрущів" і саме біля метро...Де поділи?
Я такого не казав. "Хрущів" - не маю у власності. Ви дещо переплутали))) Пам,ять у вас все-таки не 100%. Народ мислить штампами. Або "хрущ", або новобудова. Насправді - є ще нюанси.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 03 лис, 2015 12:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2015 12:41
Foridm написав: Frant написав:Явно шукають лохів )))
село Мила. причем КРЖН?...
ну, Київ це ж не замкнута система, частина людей із певних причин надає перевагу передмістю. тобто, якщо хочеш купити свою, "чисту" квартиру, зробити з 0 ремонт, поставити автономне опалення, в тихому, зеленому місці, не "клоповніку", то чому б і не пригород? Суть постів Юри про "огнєний шторм", що первинний ринок, зокрема ОКРЖН пилосмокче вільні гроші покупанів, і в результаті власники "хрущів і типового сегменту" курять бамбук або змушені скидати ціну. Сам по собі процес падіння ціни є само підтримуваний.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1