Звісно, що в підвалі будь-якого жилого будинку є водогінні і каналізаційні труби. І труби опалення.
Так это ж выходит можно врезаться на шару во все трубы, греться от соседей и вообще ничего не платить. Не могут же они Флаю перекрыть коммуникации, иначе ж весь дом останется без коммуникаций. Так что ли?
Жодних комунікацій в цоколі немає. Вони відсутні! Є лише труби, які проходять десь поряд. У коридорі, чи що. Щоб врізатись - для цього треба перекривати воду, опалення і каналізацію на весь 25-поверховий будинок. Так що сам він не справиться, і знайомі "сантехніки" з села не допоможуть.
Треба виходити на ЖЕКівських сантехніків, а вони без офіційного дозволу начальства - не стануть брати відповідальності.
Прохожий написав:
Frant написав:По 1 грн за кВт.
очень ошибаетесь...
Ви праві! Для технічних приміщень - може бути й 1.47, а може й по 2 грн.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 06 лис, 2015 18:00, всього редагувалось 1 раз.
Звісно, що в підвалі будь-якого жилого будинку є водогінні і каналізаційні труби. І труби опалення.
Так это ж выходит можно врезаться на шару во все трубы, греться от соседей и вообще ничего не платить. Не могут же они Флаю перекрыть коммуникации, иначе ж весь дом останется без коммуникаций. Так что ли?
шо ти слухаєш балаболів. підведено комунікації до лічильників. після отримання свідоцтва власності відкриваються особисті рахунки для ком. послуг. при бажанні можна піти до ОСББ і отримати довідку, що використовується приміщення як жиле, і перейти на "жилий" тариф. так як газу нема, можна отримати дежчо нижчий тариф на ел. енергію завдяки цьому факту. тай поставити індукційну плиту і мікрохвильовку і ніякого газу. а для оренди, то проблема орендаря, скільки використав - стільки оплатив. в Польщі - оренда окремо (лендлорду), компослуги окремо (провайдерам), в оголошеннях так і вказується: оренда стільки-то, чинш+ком.послуги - стільки-то.
Прохожий написав:И еще, нужна правильно смонтированная вентиляция, ибо сырость это бич полуподвалов, а это еще дополнительные потери энергии...
Флай, а вентканал будет?
я не пригадую, що там по документації, чи є чи нема, я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція. проблеми із підвалом можуть бути при поганій гідроізоляції та високому рівні грунтових води, та при поганому дренажі. ну і якщо затоплюють, особливо регулярно
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 06 лис, 2015 18:04, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція
flyman написав:при бажанні можна піти до ОСББ і отримати довідку, що використовується приміщення як жиле, і перейти на "жилий" тариф. так як газу нема, можна отримати дежчо нижчий тариф на ел. енергію завдяки цьому факту.
тэж мэнджэр казав? з циею довидкою можно будэ тилькы посэтыть "сральнык"
flyman написав:я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція
Це звіздець. Це ж не так зовсім робиться! Я скоро впаду під стіл від сміху!
Прохожий написав:И еще, нужна правильно смонтированная вентиляция, ибо сырость это бич полуподвалов, а это еще дополнительные потери энергии...
Флай, а вентканал будет?
я не пригадую, що там по документації, чи є чи нема, я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція. проблеми із підвалом можуть бути при поганій гідроізоляції та високому рівні грунтових води, та при поганому дренажі. ну і якщо затоплюють, особливо регулярно
Ммм, нууу, немного не так... У Вас по проекту должны быть вентканалы. Если нету, то это, мягко говоря, опа. И много вопросов к застройщику. Придется оборудовать приточно-вытяжную систему вентиляции. Вентилятор могут установить при комбинированном варианте, но только выгонять отработанный воздух он будет вовсе не в помещения общего пользования...
По тарифам тоже никакая справка из ОСББ не является основанием для перевода. Там процедура мутная и муторная.
Faceless написав:В версии 2013 года вы толкали утверждения, что 1500 баксов в месяц - нижняя планка семейного дохода пересичного-игрока КРЖН
ну да... как вариант бюджетный это 8 тыщ он и 4 тыщи она = 1500 баксов сумма
Faceless написав:Ну и на засыпку: если медиана для однухи 38 000 долл, то по вашему заявлению "игрок на КРЖН" это тот, кто можэет на нее насобирать, без депозитов, с нуля, за 2-3 года. Оптимистичная оценка как для кризисных времен.
ну да, на эту сраную гостинку надо как минимум 10 лет вкалывать пересичному по мнению растишек
Ммм, нууу, немного не так... У Вас по проекту должны быть вентканалы. Если нету, то это, мягко говоря, опа. И много вопросов к застройщику. Придется оборудовать приточно-вытяжную систему вентиляции. Вентилятор могут установить при комбинированном варианте, но только выгонять отработанный воздух он будет вовсе не в помещения общего пользования...
По тарифам тоже никакая справка из ОСББ не является основанием для перевода. Там процедура мутная и муторная.