Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 32013202320332043205 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 17:55

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:зимою можна і в теплі країни поїхати, Гоа, Таіланд...буду в Ірпені, ще раз зайду до знайомого,

проездом из Тайланда на Гоа??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 17:56

under написав:
  Frant написав:
  under написав:пишет же, что водопровод подведен

Звісно, що в підвалі будь-якого жилого будинку є водогінні і каналізаційні труби.
І труби опалення.

Так это ж выходит можно врезаться на шару во все трубы, греться от соседей и вообще ничего не платить.
Не могут же они Флаю перекрыть коммуникации, иначе ж весь дом останется без коммуникаций.
Так что ли?

Жодних комунікацій в цоколі немає. Вони відсутні!
Є лише труби, які проходять десь поряд. У коридорі, чи що.
Щоб врізатись - для цього треба перекривати воду, опалення і каналізацію на весь 25-поверховий будинок.
Так що сам він не справиться, і знайомі "сантехніки" з села не допоможуть. :mrgreen:

Треба виходити на ЖЕКівських сантехніків, а вони без офіційного дозволу начальства - не стануть брати відповідальності.

Прохожий написав:
  Frant написав:По 1 грн за кВт.

очень ошибаетесь...
Ви праві!
Для технічних приміщень - може бути й 1.47, а може й по 2 грн.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 06 лис, 2015 18:00, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:00

under написав:
  Frant написав:
  under написав:пишет же, что водопровод подведен

Звісно, що в підвалі будь-якого жилого будинку є водогінні і каналізаційні труби.
І труби опалення.

Так это ж выходит можно врезаться на шару во все трубы, греться от соседей и вообще ничего не платить.
Не могут же они Флаю перекрыть коммуникации, иначе ж весь дом останется без коммуникаций.
Так что ли?

шо ти слухаєш балаболів.
підведено комунікації до лічильників.
після отримання свідоцтва власності відкриваються особисті рахунки для ком. послуг.
при бажанні можна піти до ОСББ і отримати довідку, що використовується приміщення як жиле, і перейти на "жилий" тариф.
так як газу нема, можна отримати дежчо нижчий тариф на ел. енергію завдяки цьому факту.
тай поставити індукційну плиту і мікрохвильовку і ніякого газу.
а для оренди, то проблема орендаря, скільки використав - стільки оплатив.
в Польщі - оренда окремо (лендлорду), компослуги окремо (провайдерам), в оголошеннях так і вказується: оренда стільки-то, чинш+ком.послуги - стільки-то.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:02

under написав:
  Прохожий написав:И еще, нужна правильно смонтированная вентиляция, ибо сырость это бич полуподвалов, а это еще дополнительные потери энергии...

Флай, а вентканал будет?

я не пригадую, що там по документації, чи є чи нема,
я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція.
проблеми із підвалом можуть бути при поганій гідроізоляції та високому рівні грунтових води, та при поганому дренажі.
ну і якщо затоплюють, особливо регулярно
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 06 лис, 2015 18:04, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:03

flyman написав:я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція

Це звіздець.
Це ж не так зовсім робиться!
Я скоро впаду під стіл від сміху! http://smayliki.ru/smilie-1237551015.html
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:04

flyman написав:при бажанні можна піти до ОСББ і отримати довідку, що використовується приміщення як жиле, і перейти на "жилий" тариф. так як газу нема, можна отримати дежчо нижчий тариф на ел. енергію завдяки цьому факту.

тэж мэнджэр казав?
з циею довидкою можно будэ тилькы посэтыть "сральнык" :mrgreen:
Прохожий

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:07

Frant написав:
  flyman написав:я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція

Це звіздець.
Це ж не так зовсім робиться!
Я скоро впаду під стіл від сміху!

ждем авторитетного комментариев "инженера-теплотехника"... :shock:
Прохожий

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:20

flyman написав:
  under написав:
  Прохожий написав:И еще, нужна правильно смонтированная вентиляция, ибо сырость это бич полуподвалов, а это еще дополнительные потери энергии...

Флай, а вентканал будет?

я не думаю, що буде проблемаю поставити вентилятор і ганяти повітря із підвала до приміщення загального користування, щоб була циркуляція.
проблеми із підвалом можуть бути при поганій гідроізоляції та високому рівні грунтових води, та при поганому дренажі.

Ммм, нууу, немного не так... У Вас по проекту должны быть вентканалы. Если нету, то это, мягко говоря, опа. И много вопросов к застройщику. Придется оборудовать приточно-вытяжную систему вентиляции. Вентилятор могут установить при комбинированном варианте, но только выгонять отработанный воздух он будет вовсе не в помещения общего пользования...

По тарифам тоже никакая справка из ОСББ не является основанием для перевода. Там процедура мутная и муторная.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:24

Faceless написав:В версии 2013 года вы толкали утверждения, что 1500 баксов в месяц - нижняя планка семейного дохода пересичного-игрока КРЖН

ну да... как вариант бюджетный это 8 тыщ он и 4 тыщи она = 1500 баксов сумма

Faceless написав:Ну и на засыпку: если медиана для однухи 38 000 долл, то по вашему заявлению "игрок на КРЖН" это тот, кто можэет на нее насобирать, без депозитов, с нуля, за 2-3 года. Оптимистичная оценка как для кризисных времен.

ну да, на эту сраную гостинку надо как минимум 10 лет вкалывать пересичному по мнению растишек
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2015 18:32

Natt написав:
  flyman написав:
  under написав:
Флай, а вентканал будет?

Ммм, нууу, немного не так... У Вас по проекту должны быть вентканалы. Если нету, то это, мягко говоря, опа. И много вопросов к застройщику. Придется оборудовать приточно-вытяжную систему вентиляции. Вентилятор могут установить при комбинированном варианте, но только выгонять отработанный воздух он будет вовсе не в помещения общего пользования...

По тарифам тоже никакая справка из ОСББ не является основанием для перевода. Там процедура мутная и муторная.

http://www.bucha-kvartal.org.ua/forum/v ... &start=100
думаю з вентиляцію ОК, інакше мають бути питання до проектантів і забудовника в компетентрих організаціях

хоча газ не підведений, навіщо вентиляція,
з іншого боку підвал - сирість, потрібна.
нема Юри, він би розтлумачив вимоги
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 32013202320332043205 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти