ТАСКОМБАНК (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 199200201202203 ... 3816>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) 3 5 226
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
15%
33
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
56
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
18%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
29%
66
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
30
Всього голосів : 226
Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 01:31

Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)

-VICTOR- написав:що оскільки ваш роботодавець -банкрут (банк в стадії ліквідації ) то ви потенційний безробітний без регулярного доходу...

Ну... ту же Дельту собираются "ликвидировать" до конца 17 года. еще 2 года регулярного дохода. А "правильные люди", еще и повышенную з\п получают.
vitik

Подякував: 80 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 01:37

Квесторе_поверніться написав:А Ви їм принесли цидули, що в Вас на депо в раз 10 більше ніж сума рефінансу яку просите покрити? :wink:

Там никакие подобные документы не требуются, просто спрашивают: "Есть депозиты в других банках?". Ответил: "Есть" и всё, больше никаких вопросов по этому поводу, типа банковская тайна.
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 01:39

WachtAmRhein, суть моего сообщения была в другом. Имхо, кредитки с открытым лимитом, но без задолженности, никак не влияет на принятые решения по выдаче/невыдаче карты, и то, что закрывать такие кредитки других банков - нет никакого смысла, они не добавляют кредитной нагрузки, т.к. платить по ним не нужно, если нет долга.
safonovstanislav

Подякував: 375 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 11:54

-VICTOR-
Віктор, по-перше, згідно нової редакції Закону України "Про систему гарантування вкладів" мінімальний строк ліквідації банку - це 2 роки.
По-друге, відмова у кредиті в моєму випадку очевидна, але вибачте не усна, так як заявка навіть неподавалась.
По-третє, у відділенні навіть не пропонували інших банківських продуктів тощо, так втихаря підсунули на підпис другу копію паспорта та ІПН на незрозумілий поточний рахунок, про який навіть нічого не розповіли (для чого він відкривається?)
Віват, ТАСКОМБАНК, продовжуйте в такому ж дусі!
expert2016

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 11:58

expert2016 написав:Відвідавши відділення ТАСКОМБАНКУ сьогодні ввечері я збагнув, що клієнтоорієнтованність та компетентність його співробітників - «на нулі». А все починалось ніби нормально. Зателефонував в контакт –центр банку, поцікавився умовами кредитування, назначили для мене зустріч...
І так, оформлення заявки.Для чогось економіст відділення без попередження робить дві копії паспорту та ІПН. На моє питання відповідає, що мені обов’язково нав’язується поточний рахунок (не зрозуміло для чого) без якого «кредитку» оформити неможливо. А коли я зауважив: «Якщо мені у кредиті відмовлять?» Мені відповіли: «Так він у Вас тоді просто залишиться!» Логіки тут немає. Але для чого???
Оформлення заявки на кредитну картку закінчилось після того, як я назвав назву свого роботодавця ( а це банк, що перебуває в стані ліквідації).... На це мені відповіли, що треба уточнити інформацію. А потім пролунала відповідь: «На жаль, кредит Вам видати не можемо, так як Ви працюєте в установі, яка перебуває в стані ліквідації».
В мене просто не було слів, не подаючи заявки в кредитну експертизу, без проведення певного аналізу, співробітник відділення поставив мені клеймо, ще й зазначив, що я комусь там неблагонадійному списку.
Ось Вам клієнтоорієнтованність. ТАСКОМБАНК, невже Вам не потрібні клієнти?! А ще більше мене здивувало те, що не було запропоновано ніяких альтернатив, інших банківських продуктів тощо.
«Ви тільки витратите час, Вам все одно буде відмова....» Так вибачте, я цей час вже витратив на етапі дзвінка у Ваш контакт-центр. Можливо, тоді відразу в телефонному режимі нехай оператор контакт-центру запитує: «Ваш роботодавець часом не установа в стані ліквідації?!» Та відразу посилає потенційного клієнта в «сад» у випадку ствердної відповіді на запитання.
Мені не залишалось нічого як просто мовчки вийти з відділення...
Занавіс...

Та же ситуация, работаю в банке который ликвидируют. Когда укзнали где работаю, пошушукались, сказали что были указания из ЦО не выдавать в таких случаях. Но заявку все же завели и отказали на следующий день.
shelets

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 12:58

safonovstanislav написав:Имхо, кредитки с открытым лимитом, но без задолженности, никак не влияет на принятые решения по выдаче/невыдаче карты, и то, что закрывать такие кредитки других банков - нет никакого смысла, они не добавляют кредитной нагрузки

..вот именно вы подчеркивайте что это исключительно ваше мнение и не больше..так как в любом банке к расчету вашей кредитной нагрузки рисковиками берутся все ваши кредиты открытые , естественно те которые видны в кредитных бюро . Логика проста если есть открытый кредит и сегодня нету задолженности то завтра может быть на весь лимит долг...поэтому давайте без домыслов .
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 13:19

WachtAmRhein написав:
  Квесторе_поверніться написав:А Ви їм принесли цидули, що в Вас на депо в раз 10 більше ніж сума рефінансу яку просите покрити? :wink:

Там никакие подобные документы не требуются, просто спрашивают: "Есть депозиты в других банках?". Ответил: "Есть" и всё, больше никаких вопросов по этому поводу, типа банковская тайна.

Вот именно что отказались даже брать такие доки. Это ж не вопрос-принести договора на депо.
Короче какой то маразм, мягко говоря.
Надо было написать, что зарплата 100500.
DENVER_S

Подякував: 710 раз.
Подякували: 548 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 14:15

DENVER_S нужна была небольшая группа для тестирования кредитной карты. Тут на форуме кому дали карту с тысячей гривен лимита, теперь за 10 ну максимум 20 гривен кэшбека в месяц пишут ,,1 Не шумите. Таз хороший белый и пушистый. 2 Пробуйте через месяц. 3 Надо было просить тысячу,,. Кто просил просто кредитку с лимитом- тех отшили даже с нормальными суммами на валютных депо и хор кредитной историей. ,,Вот если бы у нас депозит открыли, тогда был бы больший шанс...,, Простите но 8-8,5 процентов по доллару ? Это смешно же.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 14:26

alex lem написав:DENVER_S нужна была небольшая группа для тестирования кредитной карты. Тут на форуме кому дали карту с тысячей гривен лимита, теперь за 10 ну максимум 20 гривен кэшбека в месяц пишут ,,1 Не шумите. Таз хороший белый и пушистый. 2 Пробуйте через месяц. 3 Надо было просить тысячу,,. Кто просил просто кредитку с лимитом- тех отшили даже с нормальными суммами на валютных депо и хор кредитной историей. ,,Вот если бы у нас депозит открыли, тогда был бы больший шанс...,, Простите но 8-8,5 процентов по доллару ? Это смешно же.

100%, поддерживаю.
выдали опытной группе. остальных тупо отшивают, параллельно парят ненужные продукты (видимо план выполняют)...
а теперь зазывают: оформите депо, юзайте дебетки, закройте остальные кредитки и стучите в закрытую дверь еще. ;)
vitik

Подякував: 80 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лис, 2015 14:38

vitik написав:
  alex lem написав:DENVER_S нужна была небольшая группа для тестирования кредитной карты. Тут на форуме кому дали карту с тысячей гривен лимита, теперь за 10 ну максимум 20 гривен кэшбека в месяц пишут ,,1 Не шумите. Таз хороший белый и пушистый. 2 Пробуйте через месяц. 3 Надо было просить тысячу,,. Кто просил просто кредитку с лимитом- тех отшили даже с нормальными суммами на валютных депо и хор кредитной историей. ,,Вот если бы у нас депозит открыли, тогда был бы больший шанс...,, Простите но 8-8,5 процентов по доллару ? Это смешно же.

100%, поддерживаю.
выдали опытной группе. остальных тупо отшивают, параллельно парят ненужные продукты (видимо план выполняют)...
а теперь зазывают: оформите депо, юзайте дебетки, закройте остальные кредитки и стучите в закрытую дверь еще. ;)

я хоть не пытался, но тоже согласен. Слишко муторно.
Депозит =100% кредитка (с нормальным лимитом) тогда еще подумаю :)
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 314 раз.

Профіль

#<1 ... 199200201202203 ... 3816>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор