|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:23
budivelnik написав:Якби мене хтось просив рефінансувати 20000 і при цьому заявляв що в нього дохід 50000/місяць - я б цю людину записав в шахраї і тримався б від нея як можна далі. Тому показував дохід в 10 000 місяць, тим більше що по торгівлі це відповідає реаліям. Як на мене для рефінансування більш ніж достатньо.
так може в этом и проблема? Станислав верно каже, банку не нужны абы кто, если у вас с мега-доходами кредитка на 20 штук - мелочь по сути, а вытам платите платежи, а не гасите грейс, то наверное с вами что-то не так. я запросил 20, дали 17. на вопрос - зачем вам деньги, сказал - мне деньги нафик не нужны, хочу рубать кешбек и другие плюшки. наверное это и есть кодовая фраза 
-
vovab
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:24
BBC написав:В отделении не смогли сказать на что еще 2% кеш-бек.
2% начисляются на операции в АЗС, а также на операции в магазинах/ супермаркетах. BBC написав:Кстати, если принести справки про доход те же, что озвучил усно стоит или ненужно заморачиваться?
Не совсем поняли вопрос 
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:29
TASCOMBANK написав: vovab написав:никаких блокировок не могу найти. как снять?
Проверяем информацию.
vovab написав:не торопитесь. я уже в отделении - решаем вопрос 
в общем, я чуток поторопился. с учетом, что прошло 2 полных рабочих дня - долговато. Так что если можете помочь - буду благодарен. Кратко суть проблемы: карта для ИБ заблокирована на выход денег. девочка, что оформляла - уволилась. Соответственно, ее права должны бы были передать другому сотруднику. Пока что я пару раз попробовал перекинуть деенег на ощадный, ловится блок, после чего звонят с колцентра. А вот решения что-то не видать 
-
vovab
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:37
vovab написав: budivelnik написав:Якби мене хтось просив рефінансувати 20000 і при цьому заявляв що в нього дохід 50000/місяць - я б цю людину записав в шахраї і тримався б від нея як можна далі. Тому показував дохід в 10 000 місяць, тим більше що по торгівлі це відповідає реаліям. Як на мене для рефінансування більш ніж достатньо.
так може в этом и проблема? Станислав верно каже, банку не нужны абы кто, если у вас с мега-доходами кредитка на 20 штук - мелочь по сути, а вытам платите платежи, а не гасите грейс, то наверное с вами что-то не так. я запросил 20, дали 17. на вопрос - зачем вам деньги, сказал - мне деньги нафик не нужны, хочу рубать кешбек и другие плюшки. наверное это и есть кодовая фраза 
Я бачу Ви мене не зрозуміли 1 В мене кредитка( і не одна  ) по якій я жодного разу не виліз за межі грейс-періоду 2 Я не люблю міняти банки ( потім морока з контрагентами , які раз в квартал платять якісь суми , а мені згадуй кому і коли повідомляти про зміну р/рахунку) , тому я й своїми методами визначаю надійність банку. Якщо банк довіряє двом хлопчикам на телефоні . а не наданим документам - то для мене це чорна мітка банку в плані надійності.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 23 лис, 2015 19:38, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:38
vovab написав:в общем, я чуток поторопился. с учетом, что прошло 2 полных рабочих дня - долговато. Так что если можете помочь - буду благодарен.
Постараемся ускорить процесс.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лис, 2015 19:44
good_times написав: budivelnik написав:В мене кредитка( і не одна )
Наверное, в этом и дело 
Можливо 1 Але я цього не ховав 2 Як на мене то краще мати 3 кредитки по 20 000 різних банків , ніж 60 000 в одному, тим більше якщо а - позитивна кредитна історія ( рейтинг під 420 ) б - доходи позволяють все обслуговувати
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лис, 2015 20:02
budivelnik написав:Якби мене хтось просив рефінансувати 20000 і при цьому заявляв що в нього дохід 50000/місяць - я б цю людину записав в шахраї і тримався б від нея як можна далі. Тому показував дохід в 10 000 місяць, тим більше що по торгівлі це відповідає реаліям. Як на мене для рефінансування більш ніж достатньо.
Ні, якраз у шахраї в даному випадку банк би не записав. Банку, в принципі, найбільш хочеться дати кредит людині, якій він загалом не дуже й потрібен. budivelnik написав:1 В мене кредитка( і не одна ) по якій я жодного разу не виліз за межі грейс-періоду
Це цілком може бути причиною. Системи скорингу - то не штучний інтелект, і зазвичай беруть ризики по максимуму, тим паче в запиті від БКІ конкретних умов кредиту немає. Тобто, беруть з кожної активної кредитки певний %% від ліміту як можливий щомісячний платіж, враховують озвучені вами параметри видатків родини, і роблять висновок що для вказаного вами доходу такі витрати то забагато, тож ризиковано. Лякані вони. Щоправда, відносно до масового позичальника - такий підхід правильний. P.S. ТО обіцяв, що подумають над пропозицією зробити форумчанам особливі умови чи подарунки. Слідкуйте за новинами, форумним ветеранам мають бути особливі умови 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 23 лис, 2015 20:07
safonovstanislav написав:Это при мне, оформляют человеку кредитку, спрашивает месячный доход. Он говорит, ну 3000 грн/месяц. Операционистка ему говорит, нет, так не пойдёт, и начинает чуть ли не клещами вытаскивать из него всю информацию о неофициальном доходе. А кому-то такой операционистки не попадётся, человек получит свой законный отказ, и пойдёт дальше искать свою судьбу, ругая банк
вот и я попробовал попросил до 30 к указал что в ощаде депо больше 10 ( предоставил выписку по вкладу ) данные взяли только инн и паспорт перезвонили с отказом за 30 минут т.е. не вернулся еще домой , а уже по телефону сообщили отрицательный ответ . я знал что бедным клиентам не дают кредиток,жаль. 
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 23 лис, 2015 20:17
budivelnik Якщо банк довіряє двом хлопчикам на телефоні . а не наданим документам - то для мене це чорна мітка банку в плані надійності.
В банках вообще очень странная оценка клиентов. Близкий знакомый держит в привате годовые валютные вклады больше фонда. Лично видел это всё в приват24, т.е. наврать не мог. Пробовали ему ставить лимиты и через сайт приватбанка, и через отделение. Заявки даже не рассматриваются. Сразу отказ. Приват не даёт даже 500 гривен лимита! Раз в пару месяцев пробуем поднимать. Т.е. реальная ситуация. Майский годовой безналоговый депозит 200к+ в привате, до этого этот же деп лежал там годами, кроме пары самых кризисных месяцев. Лимит 500 гривен не дают. При этом, банк ПУМБ налил достаточный для этого человека лимит, но отделение далеко, не удобно погашать. Надёжность привата? Так что, судить о надёжности таким образом не стоит
-
safonovstanislav
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
|