Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Депозит (Стандарт Плюс) был разорван 30.10 путем подачи письменного заявления в отделении. 04.11 в отделении получил ответ "Ваш депозит не разорван, потому что Вы не пришли и не забрали/переоформили его в день подачи заявления через время от 40 мин. до 2ч. (мужчина, когда точно я не знаю, я позвоню Вам). Теперь опять нужно подавать запрос на разрыв, ждать до 2ч и т.д."
О том, что если я не приду в день подачи заявление, депозит не считается разорванным, естественно, сказано не было.
В Правилах на сайте (на которые есть ссылка в Договоре), есть такой пункт:
6.5. При необхідності дострокового припинення вкладних правовідносин, Клієнт зобов’язаний письмово повідомити про це Банк за 2 (два) робочих днів до пропонованого дня припинення вкладних правовідносин, шляхом подачі заяви та отримати суму Вкладу, в порядку визначеному Договором та цими Правилами.
Что противоречит тому, что было сказано в отделении.
Кто сталкивался с такой ситуацией, где это прописано и чем обусловлено?
Вітання Кредобанку з 1м місцем у рейтингу Мінфіну http://minfin.com.ua/banks/rating/ Заслужили. Шкода, що просуванню з інетбанкінгом у банку поки ніякого. Інтерфейс, зручність - все як було на 3, так і є, прогресу щось не видно.
Подскажите, пожалуйста, практики. Вклад "кишеня" это что-то типа доходного сейфа Альфы? Просто смутил пункт про одно бесплатное снятие в месяц. Спасибо.
alf2 написав:Банк просто ужасний. Відділення на Івана Франка зовсім не компетентне.Краще з тим банком не зв’язуватись.
це ви спєцом для цього повідомлення зареєструвались на Фінанс.юа? напишіть детальніше про некомпетентність відділення, тільки з його повною адресою і прізвищем менеджера що вас обслуговував.