Креді Агріколь Банк (ІНДЕКС-БАНК) (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 156157158159160 ... 208>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Креді Агріколь Банк (ІНДЕКС-БАНК) (2005 - 2021) 3 5 296
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
65
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
45
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
18%
53
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
78
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
55
Всього голосів : 296
Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2015 13:11

rokannon написав:
  Скупердяй написав:
  rokannon написав:strms

Всё от отделения зависит, в любом банке.

Крім лояльності відділення є ще внутрішні нормативи, і регламенти, які неможливо обійти :mrgreen:

З 2011 обслуговуюсь в цьому банку, були і картки, і депозити в різних валютах, і поточні рахунки - жодного разу нічого не нав'язували. Для мене окремі нормативи створили? :mrgreen:

Можливо для Вас регламент дотримуються, а для інших стараються неперенапружуватись :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2015 12:35

justit написав:
  strms написав:Открыл валютный депозит, мне настойчиво напарили ощадный рахунок в гривне "нельзя по другому открыть депозит в долларах у нас".

- нельзя по другому открыть депозит в долларах у нас
- Ok, покажите мне документ, где написано "нельзя по другому"

Вопрос такой задавали?
Документ показывали?

Там иначе мне еще за что-то платить пришлось бы отдельно, типа за открытие поточного рахунка и т.п. - т.е. фактически за открытие валютного депозита надо платить )))))
strms

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2015 12:43

strms написав:просто так закрыть и забрать деньги с ощадного нельзя: "вы напишине заявление о закрытии" этого не нужного мне ощадного счета, а потом через два дня еще раз приходите.

И финал не наступил :)) - с первого раза закрыть не осилили, тут "программа сложная где оказывается в _правильном_ поле надо дату закрытия поставить, а поставили видать не в нем или вообще не поставили, а потом якобы опердень сам автоматом счет закроет" и естественно ничего не сработало и не закрыли мой счет, долго извинялись и в итоге мне придется туда ехать в _третий_ раз. В третий раз ехать только для того чтоб закрыть несчастный счет и забрать свои деньги. Просто "отличный" сервис. Нельзя иностранцам покупать индексбанки и т.п. совок. Лучше с нуля открывать - тогда и будет все работать и персонал будет не от совка оставшийся.
strms

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2015 16:26

strms написав:
  justit написав:
  strms написав:Открыл валютный депозит, мне настойчиво напарили ощадный рахунок в гривне "нельзя по другому открыть депозит в долларах у нас".

- нельзя по другому открыть депозит в долларах у нас
- Ok, покажите мне документ, где написано "нельзя по другому"

Вопрос такой задавали?
Документ показывали?

Там иначе мне еще за что-то платить пришлось бы отдельно, типа за открытие поточного рахунка и т.п. - т.е. фактически за открытие валютного депозита надо платить )))))

А что ж Вы на вопросы не ответили? :-)
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 гру, 2015 19:36

Re: Креді Агріколь Банк (ІНДЕКС-БАНК)

Доброго всім дня близько 2-3-ох тижнів тому, вибирав банк в якому хотів відкрити картковий рахунок в usd в моєму місті. Місто моє не вулике то і банківських установ в ньому не багато. Розглянувши всі пропозиції на вебсайтах банків, сподобався кредіагріколь і виявляється можливо подати заявку на отримання картки через веб-сайт… Так я і зробив… Пройшло дві неділі… не дочекавшись коли мені зателефонують ( чи може воно їм не потрібно?) вирішив що вже не маю терпіння чекати, пішов сьогодні в банк...(кращеб не ходив). Відділення знаходиться в м. Кагарлик Київської області(воно в нас одне). Думав зразу треба йти після обід щоб людей не було, так і зробив… Заходжу в відділення дивлюсь працює дві каси і сидить два менеджера, підходжу до менеджера і питаю:
Хочу у вас замовити платіжну картку куди мені звернуться?
-Яку картку?
-Віза класік дебетова
-А то вам треба пройти по коридору і направо там є менеджер з ваших питань.
-Дякую
Розвертаюсь і йди в спину менеджер каже -(Вона стоїть 360 грн) а я про себе подумав може помилилась бо перед зверненням в банк переглянув тарифи… Моя картка віза класік чіпована стоїть 180 грн ну це проїхали. Заходжу до того менеджера, до якого мене направили в нього хтось сидить, ок сідаю і чекаю, проходить близько 3-5хв вона звільняється, я заходжу і кажу:
Хочу у вас замовити платіжну картку куди мені звернуться?
-Яку картку?
-Віза класік дебетова usd
-А то вам треба треба назад йти (там менеджера)
-Як назад? Вони відправили мене до вас…
-Ні йдіть до них…
Добре подумав про себе піду ще раз назад… підходжу і кажу:
-Ви не повірите знову направили до вас… А в неї очі круглі стали…
-Як до мене?
-Сказали у вас оформляють картки
В цей час виходить менеджер в якого я чекав 3-5 хв поки він звільниться і каже:
-Оксана оформи платіжну картку бо в мене багато роботи з кредитками… (Можливо ім'я не Оксана я його точно не запам'ятав)
Ця Оксана в ввідповідь: ДЛЯ ЧОГО МЕНІ ЦЯ ВОЛОКІТА ПОТРІБНА Я ЗАВТРА В ВІДПУСТКУ ЙДУ!
Я розвернувся і пішов геть…
Zhmen

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 гру, 2015 19:48

Zhmen написав:ДЛЯ ЧОГО МЕНІ ЦЯ ВОЛОКІТА ПОТРІБНА Я ЗАВТРА В ВІДПУСТКУ ЙДУ

Какой-то европейский "ощад" прям :D
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 08 гру, 2015 19:58

Zhmen

Я клиент данной банки с 2007 года + моя жена год примерно по соцвыплатам. Весь негатив, что здесь пишут - это абсолютная правда!!! Не то что совдеп, а суппер-пуппер-ультрасовдеп и пофигизм. И это в Киеве, в центральном районе можно сказать. Надёжность, да, большие суммы без предзаказа - да. Обслуживание - полнейший и безоговорочный отстой. По-моему даже хуже, чем в ощаде.
Mutabor

Подякував: 102 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 гру, 2015 20:16

Matador
Як можна починати співпрацю з банківською установою коли вже при спробі відкриття платіжної картки тебе посилають як непотріб... А що буде далі?
Zhmen

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2015 00:53

Zhmen написав:Matador
Як можна починати співпрацю з банківською установою коли вже при спробі відкриття платіжної картки тебе посилають як непотріб... А що буде далі?

Далі все буде гарно, якщо згодні по 2-3 рази відвідувати відділення при відкритті депо, чекати в чергах 2-3ім по 2-3 години, чекати також в кассі дуже довго, якщо прийдеться відвідати та буде черга 2-3 людини. Також у моіх знайомих (не перевипустили вчасно картку, не було можливості), заблокували 27тис грн на 40 днів і тільки після цього строку переказали по заяві на нову картку залишок. Таки правила, Парі....А так все добре з гривнею та долларом. Якщо маєте час та залізні нерви - милості просим в европейський банк КредіАгріколь.
Mutabor

Подякував: 102 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2015 08:59

Скупердяй написав:А щоу хвранцуза по кредитних картках цікавого, просвітіть панове гуру :mrgreen:

В мене платінум з лімітом 100000, але постійно користуюсь голдом іншого банку з лімітом 25.
sportmercedes

Подякував: 88 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

#<1 ... 156157158159160 ... 208>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор