Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vorlon Дякую, знайшов. Виявилось, що тут ліміти по рахунку, а не по кожній окремій картці, принаймні у мене вони так відображаються. А ще хочу попросити ТО прокоментувати такий момент: Хоча на сайті вказано, що без поповнення (договору зараз під рукою немає, щоб перевірити).
І останнє питання: бісить, як мене ТАС обізвав латиницею. Одразу помітив у документах, але менеджер не осилила нічого змінити на тому етапі. Тепер бачу це неподобство у заголовку вікна і у полі "власник картки". Можна це якось через змінити звернення до банку у ІБ чи гарячу лінію, щоб менеджер знову не билася у істериці від моїх "забаганок"?
P.S. TO ткніть своїх прогроміздів сюди. Знаю, що навіть після цього будуть незадоволені типу Vorlon, але так, принаймні, буде з документами у більшості співпадати, і мати хоч якесь формальне обґрунтування, бо те, що малює ваша "програма" - це за межами добра і зла з терпким присмаком Польщі.
klug написав:А ще хочу попросити ТО прокоментувати такий момент: Хоча на сайті вказано, що без поповнення (договору зараз під рукою немає, щоб перевірити).
wig написав:Это при заказе именной карты надо, я написал свою фамилию, как она в загране, так же светится и в ТАС24 теперь.
Если бы карта была именная, то я бы написала, но при оформлении безымянной меня не спросили, а теперь аналогично
klug написав:бісить, як мене ТАС обізвав латиницею. ... менеджер не осилила нічого змінити на тому етапі. Тепер бачу це неподобство у заголовку вікна і у полі "власник картки".
klug написав:І останнє питання: бісить, як мене ТАС обізвав латиницею. Одразу помітив у документах, але менеджер не осилила нічого змінити на тому етапі. Тепер бачу це неподобство у заголовку вікна і у полі "власник картки". Можна це якось через змінити звернення до банку у ІБ чи гарячу лінію, щоб менеджер знову не билася у істериці від моїх "забаганок"?
Можем попробовать посодействовать, но нам будут нужны Ваши контактные данные
klug написав:P.S. TO ткніть своїх прогроміздів сюди. Знаю, що навіть після цього будуть незадоволені типу Vorlon, але так, принаймні, буде з документами у більшості співпадати, і мати хоч якесь формальне обґрунтування, бо те, що малює ваша "програма" - це за межами добра і зла з терпким присмаком Польщі.