|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:23
komp написав:flyman Звісно є, бо я ії постійно заробляю, а десь від курсу 23-24 долар вже не купую, бо не бачу великого зиску.
я протупив, требуло по 23 закупитися, тепер чекаю чергового відкату, думаю на кінець весни-початок літа мало би бути. Початок зими - завжди ріст курсу. Наразі зароблені злоті міняю на гривню, щоб прокрутити на депо і відкупитися євро або доларом. Тримати злотий в матрасі не бачу змісту. Хоча із злотими теж протупив, тре було у листопаді міняти прямо на тверду валюту. А з гривнею ще раз протупив осінню, бо теща із жінкою захотіла їхати в Польщу, а там грн. депо закінчилося. Поки їздили депо автопролонгувалося а курс гривні різко пішов догори.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:28
А кто-то заметил что в АВАНТ ВА ввели на 1 месяц , а не на 3 как обычно?....Для меня это неожиданная новость.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:35
flyman написав: komp написав:flyman Звісно є, бо я ії постійно заробляю, а десь від курсу 23-24 долар вже не купую, бо не бачу великого зиску. я протупив, требуло по 23 закупитися, тепер чекаю чергового відкату, думаю на кінець весни-початок літа мало би бути. Початок зими - завжди ріст курсу. Наразі зароблені злоті міняю на гривню, щоб прокрутити на депо і відкупитися євро або доларом. Тримати злотий в матрасі не бачу змісту. Хоча із злотими теж протупив, тре було у листопаді міняти прямо на тверду валюту. А з гривнею ще раз протупив осінню, бо теща із жінкою захотіла їхати в Польщу, а там грн. депо закінчилося. Поки їздили депо автопролонгувалося а курс гривні різко пішов догори.
Флай может ну его нафиг с таким подходом таким заниматься???? трамбуй матрас и все, бо тебя как послушать то ты вечно в минусе от своих депо. нах такое надо??
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:45
Жека79 написав: flyman написав: komp написав:flyman Звісно є, бо я ії постійно заробляю, а десь від курсу 23-24 долар вже не купую, бо не бачу великого зиску. я протупив, требуло по 23 закупитися, тепер чекаю чергового відкату, думаю на кінець весни-початок літа мало би бути. Початок зими - завжди ріст курсу. Наразі зароблені злоті міняю на гривню, щоб прокрутити на депо і відкупитися євро або доларом. Тримати злотий в матрасі не бачу змісту. Хоча із злотими теж протупив, тре було у листопаді міняти прямо на тверду валюту. А з гривнею ще раз протупив осінню, бо теща із жінкою захотіла їхати в Польщу, а там грн. депо закінчилося. Поки їздили депо автопролонгувалося а курс гривні різко пішов догори.
Флай может ну его нафиг с таким подходом таким заниматься???? трамбуй матрас и все, бо тебя как послушать то ты вечно в минусе от своих депо. нах такое надо??
мінус лише цього року за рахунок ВА і вильоту за межі Фонду через девал. цей мінус покривається % від депозитів за 2012(6 місяців) + 2013..2015 рік. На 1.1.2016 був по БС уже +, але після скачка курсу знову невеликий мінус, але він перекриєсться у лютому. До літа, при стабільному курсі (не вище ПА27%) маю вийти на 10..12% дохідності. А щодо менеджмента депо, то так як доручив "дорогій родині", то якість менеджменту гірша, у порівнянні, якби займався сам. Але що поробиш, не можу одночасно займатися заробітками/ПМЖ у Польщі і депозитами в Україні.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:48
Аха, только % от общей суммы не указал, на сколько вошел в бумагу, а сколько баксов оставил 
-
Binimovich
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:52
flyman не тупіть і цього разу. Переводьте решта у гривню, поки курс не впав.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2016 14:58
flyman написав: Binimovich написав:flyman написав:в мене 23% у гривнедепо, через девал до 26,5, покищо від"ємна дохідність, якщо в лютому не впаде курс за 27, то буде + под депоактивам
Моя точка отсчета - 01 января каждого календарного года. За прошлый год условный бумажный доход составил 33% (проценты по баксо депо + девальвация бумаги ). За январь этого года — уже в плюсе на 4.8%. Брал за расчеты курс приема бакса в Привате.
перепрошую, 33% і 4,8% у гривні, чи в доларах? я особисто дохід рахую у $
Я убежденный баксолюб. В нем получаю зарплату, в нем и храню сбережения в банках. Извечный вопрос, который время от временя поднимается и в этой ветке, что выгоднее: баксодепо или бумагодепо? Я, чтобы привести доходность к общему знаменателю, перевожу баксы в бумагу, на начальный и конечный момент времени. Год назад бакс можно было сдать по 21, условно говоря. На 01 января этого года по 25.20 в Привате сдать, сейчас по 26.30. Для расчетов сначала 5% процентов добавляю, или меньше за соотв период, плюс разницу курса между конечным и начальным моментами. Разумеется, если бумага будет укрепляться, я получу отрицательную гривневую доходность. Но летние провалы, а-ля 2008 или 2015 года я не принимаю в расчет. Правильней за весь год считать, чтобы сгладить сезонные колебания курса.
-
Binimovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2016 15:01
flyman написав: komp написав:flyman Звісно є, бо я ії постійно заробляю, а десь від курсу 23-24 долар вже не купую, бо не бачу великого зиску.
я протупив, требуло по 23 закупитися, тепер чекаю чергового відкату, думаю на кінець весни-початок літа мало би бути. Початок зими - завжди ріст курсу. Наразі зароблені злоті міняю на гривню, щоб прокрутити на депо і відкупитися євро або доларом. Тримати злотий в матрасі не бачу змісту. Хоча із злотими теж протупив, тре було у листопаді міняти прямо на тверду валюту. А з гривнею ще раз протупив осінню, бо теща із жінкою захотіла їхати в Польщу, а там грн. депо закінчилося. Поки їздили депо автопролонгувалося а курс гривні різко пішов догори.
Не расстраивайтесь , все тупят, в той или иной степени, одни форумные тролли, которые такие же умные, как моя жена потом, никогда не ошибаются! 
-
Binimovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2016 15:03
zzzzzz написав:А кто-то заметил что в АВАНТ ВА ввели на 1 месяц , а не на 3 как обычно?....Для меня это неожиданная новость.
Говнопостановой внесли изменения в порядок ВА и ликвидации банок. Теперь отводят один месяц на все про все. 
-
Binimovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
|