|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:08
Frant написав:Я хотів би почути від форумних "пуповиків" відповідь щодо "їлітарної" освіти: Frant написав:Наприклад, чи багато випускників крутих шкіл здатні поступити на "системний аналіз" в КПІ і вчитись там? 
Я хоть и не пуповик,но отвечу.А нах..я оно им надо?Поступать в КПИ на системный анализ?
-
peresichnij
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:10
peresichnij написав: Frant написав:Я хотів би почути від форумних "пуповиків" відповідь щодо "їлітарної" освіти: Frant написав:Наприклад, чи багато випускників крутих шкіл здатні поступити на "системний аналіз" в КПІ і вчитись там? 
Я хоть и не пуповик,но отвечу.А нах..я оно им надо?Поступать в КПИ на системный анализ?
Випускники "системного аналізу" мають добрі заробки і цінуються як у нас, так і закордоном. Навіщо тоді витрачати дикі гроші на передВузівськенавчання свого чада? Тому що немає куди грошей дівати? Є ж університети легкої і харчової промисловості, культури, економіки - куди можна трапити і вчитись звичайним "трієшникам"))) 
Востаннє редагувалось Frant в Вів 02 лют, 2016 19:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1772 раз.
- Подякували: 2585 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:12
peresichnij написав: Frant написав:Я хотів би почути від форумних "пуповиків" відповідь щодо "їлітарної" освіти: Frant написав:Наприклад, чи багато випускників крутих шкіл здатні поступити на "системний аналіз" в КПІ і вчитись там? 
Хороший вопрос. Для кого готовит кадры этот факультет, кроме как для Кафедры Системного Анализа КПИ?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5353 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:13
airmax78 написав:Хороший вопрос. Для кого готовит кадры этот факультет, кроме как для Кафедры Системного Анализа КПИ?
Інститут прикладного системного аналізу КПІ. Для банківської сфери - в тому числі. Аеромакс - ви дійсно в банку працювали???? А для кого готують кадри НДУ ім Шевченка? Наіцональний лінгвістичний університет? Африканській країні ці кадрі непотрібні! 
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:16
Frant написав: airmax78 написав:Хороший вопрос. Для кого готовит кадры этот факультет, кроме как для Кафедры Системного Анализа КПИ?
Інститут прикладного системного аналізу КПІ. Для банківської сфери - в тому числі. Аеромакс - ви дійсно в банку працювали????
Не было у нас ни одного выпускника КПИ, вероятно разобрали другие банки.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5353 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:28
Frant написав: airmax78 написав:Хороший вопрос. Для кого готовит кадры этот факультет, кроме как для Кафедры Системного Анализа КПИ?
Інститут прикладного системного аналізу КПІ. Для банківської сфери - в тому числі. Аеромакс - ви дійсно в банку працювали???? А для кого готують кадри НДУ ім Шевченка? Наіцональний лінгвістичний університет? Африканській країні ці кадрі непотрібні! 
Ну кто там в этих Вами перечисленых вузах,кроме языкового,может нормально в чем то разбираться сам,чтобы научить чему то путному студентов?Может что то и поменяеться в вышах,но сейчас-полный абзац.Рейтинг наших вузов в мире знаете?
-
peresichnij
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:30
peresichnij написав:Ну кто там в этих Вами перечисленых вузах,кроме языкового,может нормально в чем то разбираться сам,чтобы научить чему то путному студентов?Может что то и поменяеться в вышах,но сейчас-полный абзац.Рейтинг наших вузов в мире знаете?
Може, прикрити нахрєн ці ВУЗи? Розігнати професуру-доцентуру? Це ж економія для держави! _______________________________ Насправді - якщо ці ВУЗи закрити - загальна грамотність населення впаде майже до нуля. Ніяких власних ракет, танків ,машин, екскаваторів - нічого не буде. Технічні спеціалісти - це ж не танцюристки чи педагоги чи повії для обслуговування "пуповиків" і їхніх дітей. Тим більше, що часто ці посади займаються одномоментно))) 
Востаннє редагувалось Frant в Вів 02 лют, 2016 19:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:38
Frant написав:Технічні спеціалісти
Так технические спецы пока еще нормальные.Трохи подустаревшие,но базовые знания норма.Я про экономистов,финансистов говорю
-
peresichnij
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 19:40
peresichnij написав: Frant написав:Технічні спеціалісти
Так технические спецы пока еще нормальные. Трохи подустаревшие,но базовые знания норма.Я про экономистов,финансистов говорю
То ще совкові кадри? Місцеві "пуповики" їх ненавидять.  Як і загальну систему освіти і науки))) Це ж стільки грошей витрачається на неї!!! 
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 20:14
Frant написав: peresichnij написав: Faceless написав:Зробити приватними. Ото і буде економія
Ну да-узаконить торговлю дипломами. 
Я не чекав від Фейслеса такої очевидної глупоти))) Фейслес - Ви в Німеччині живете? Не вірю, що в Україні!  ____________________ Давайте краще здамо державу німцям чи американцям???? Все одно українська буржуазія принципово не здатна єю керувати))) 
Франте, з того, що тут нафлулили останні кілька сторінок, глупоту, нажаль, несете тільки ви. Бо застрягли в совку і ментально і за уявленнями затребуваності чи перспективності освіти. Я б тут міг вам почати розкривати і хибність ваших уявлень і щодо того, що мається на увазі під приватизацією освіти і як це має бути, але продовжувати цей тупуватий флуд не буду. Якщо з вищенаписаного раптом не ясно, то я маю на увазі - закінчуйте смітити, бо знесу все й відправлю одпочивать.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-