zahar_ написав:У "стартаппер" Унуноктий этих долларов завались. . Он в матчасть числится как форумный долларовый миллионщик. Просто на него чего-то время от времени почему-то обуяет страх пропажи 45 куе из "милиона". И тогда он "выбегает" на РН для "покупки квартиры".
Чи не здається Вам, що Унуноктій грає роль "заганяли оленів" до місця стрижки????
навряд чи, а от Жека79 щось круть-верть із всяким "иліт", не менше 4куе м2 що у центрі Варшави, решта шлак
Востаннє редагувалось flyman в Чет 04 лют, 2016 18:05, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Аналогічно і я теж викладаю варіанти, щоб "відговорили"
Ти постиш ОКРЖН, аби звабити на його купівлю Унокентія ?
ОКРЖН мені подобається для життя, Київ - тільки для того, щоб переночувати, або як інвестиція. Але зараз Київ інвестиційно непривабливий, а праця в Польщі. п.с. злотий несподівано умоцнився на 3,94 ось на чому можна спекулювати.
zahar_ написав:У "стартаппер" Унуноктий этих долларов завались. . Он в матчасть числится как форумный долларовый миллионщик. Просто на него чего-то время от времени почему-то обуяет страх пропажи 45 куе из "милиона". И тогда он "выбегает" на РН для "покупки квартиры".
Чи не здається Вам, що Унуноктій грає роль "заганяли оленів" до місця стрижки????
Вы знаете я подумываю о этой карьере. Только писанул на паре форумов про Науки 58 так из четырёх квартир три уже продали, теперь "рыло" звонит предлагает срочно ехать задаток подписывать сегодня
навряд чи, а от Жека79 щось круть-верть із всяким "иліт"
Ні. За Жеку79 я особисто ручаюсь, що він не "заганяла". Звичайний мажор, якому нікуда дівати гроші)))
А Унунуктія - як ветеран форуму - я добре пам,ятаю ще з довоєнних часів))))Він і тоді забігав на гілку, щоб щось "купити" на КРЖН. Потім пропадав на кілька місяців і знову щось "купляв" .
Ось, сам визнав свої досягення:
Унуноктий написав:Только писанул на паре форумов про Науки 58 так из четырёх квартир три уже продали
Востаннє редагувалось Frant в Чет 04 лют, 2016 18:11, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:ОКРЖН мені подобається для життя, Київ - тільки для того, щоб переночувати, або як інвестиція. Але зараз Київ інвестиційно непривабливий, а праця в Польщі. п.с. злотий несподівано умоцнився на 3,94 ось на чому можна спекулювати.
Мне очень нравится ЖК Суворов в Ипене.
там багато чого є цікавого, але в мене обмеження: - добрий виїзд на Київ і Варшавку - не дуже далеко до електротяги (макс. 10..15 хв піши) - 1..1,5 Фонда по ціні-якість, думаю ГрандЛайф на разі краще Суворова, ІМХО
Вы знаете я подумываю о этой карьере. Только писанул на паре форумов про Науки 58 так из четырёх квартир три уже продали, теперь "рыло" звонит предлагает срочно ехать задаток подписывать сегодня
аналогічно "щлак" на ОКРЖН який я відмітив "можна брать", потім швидко зникає, підозра, що розкуповують
Скажите, вы ведете речь о тех "трех" 2к квартирах в ДБК на Науки 58, которые значатся в 164 объявлениях на сайте продаж фн.уа? что-то я в упор не наблюдаю дефицита квартир в данном ЖК, предложений более чем валом!
Унуноктій - загонщик оленів. Спеціалізується на рекламі новобуду скандальними методами)))) Я ж знаю цю обліківку ще з 2012 року)))
Захар_, я навіть пам,ятаю, як Унуноктій "хотів" купити хостел десь на Борщагівці)))
Унуноктій, як молода дівиця, багато чого "хоче" - а потім зникає з кінцями))) Треба акуратніше працювати, бо голодним будеш))) І на памперси не вистачить)))
Востаннє редагувалось Frant в Чет 04 лют, 2016 18:17, всього редагувалось 3 разів.
Frant написав: Ні. За Жеку79 я особисто ручаюсь, що він не "заганяла". Звичайний мажор, якому нікуда дівати гроші)))
А Унунуктія - як ветеран форуму - я добре пам,ятаю ще з довоєнних часів))))Він і тоді забігав на гілку, щоб щось "купити" на КРЖН. Потім пропадав на кілька місяців і знову щось "купляв" .
Ось, сам визнав свої досягення:
Унуноктий написав:Только писанул на паре форумов про Науки 58 так из четырёх квартир три уже продали
схоже на загонялу, але ті як правило в стилі: взяв воздух ПА560 і продав по переуступці ПА1200, "новострой жир", надобрать.