maksjustmaks написав:Колеги, де можно застовбитись з валютою? Цікавить долар і євро. В Приваті обмеження по поповненню, в Альфі взагалі не передбачено...
Я застовбився у москалів 11.25% на рік Бм банк
Как вклад называется ? Там вроде самый хороший процент у "Чемпионского " , но на полгода и % по возрастающей каждые 7 дней начиная с 5.5 % ,итого среднеарифметически получается около 9 % .
maksjustmaks написав:Колеги, де можно застовбитись з валютою? Цікавить долар і євро. В Приваті обмеження по поповненню, в Альфі взагалі не передбачено...
Я застовбився у москалів 11.25% на рік Бм банк
Как вклад называется ? Там вроде самый хороший процент у "Чемпионского " , но на полгода и % по возрастающей каждые 7 дней начиная с 5.5 % ,итого среднеарифметически получается около 9 % .
Пополнение: максимальная сумма пополнения депозита - не больше 100% от суммы первоначального депозита в календарный месяц.
ЗЫ никогда раньше не обслуживался в рашабанках. решил глянуть на зверька ВТБ. Час роботи: Пн-Пт: 09:00-18:00 Робота каси: 09:00-17:00 Сб: Не працює Нд: Не працює этот банк работает только с пенсионерами и безработными что ли? не удивительно что у привата такая доля рынка - в нем удобно обслуживаться.
Пополнение: максимальная сумма пополнения депозита - не больше 100% от суммы первоначального депозита в календарный месяц.
ЗЫ никогда раньше не обслуживался в рашабанках. решил глянуть на зверька ВТБ. Час роботи: Пн-Пт: 09:00-18:00 Робота каси: 09:00-17:00 Сб: Не працює Нд: Не працює этот банк работает только с пенсионерами и безработными что ли? не удивительно что у привата такая доля рынка - в нем удобно обслуживаться.
по суботам - Вам в Дельту! Приват по суботам дуже обмежено працює.
cellar написав:посоветуйте гривневый текущий счет и карточку что-то типа как было в дельтабанке. приват, ощадбанк, екрексимп, укрсыбб не предлагать.
А яка ідея: мати надприбуток у діапазоні 100-200 грн./міс.?
чтоб и мне кто-то ее пополнить мог, и заплатить с нее или снять. и если относительно большая сумма в гривнах то закинуть на счет под процент но это не главное. просто почти все банки где я раньше обслуживался - позакрывалось или попродавалось.
2 cellar Коли мова йде про панський "гаманець на поточні витрати" (десь кілька тисяч на місяць, а більше тримати у гривні на разі невигідно), то мова може йти про вибір з двох "тандемів". Пара "Універсальна" + "Для виплат" у Приваті із підключенням до Приват24. Прибутковість: при залишку більше 100 грн 10% річних брутто бонусами плюс самі бонуси (1-2% вартості покупок у мережі "Бонус+"). Додаткова перевага - можливість у разі чого оперативно вийти через П24 у безготівковий доляр (євро). Другий "тандем" (якщо є у родині пенсіонер) з двох карток Держгазу. По обох 15% річних. По тій, куди надходить тільки пенсія, чистими. З другої утримується податок та ВЗ, але поповнення через АТМ кеш-ін безкоштовне, як і зняття та усі платежі у торгівлі. Увага: дані з грудня 2015. Хай щастить!