flyman написав:прийти в касу, забрати долари або гривні, буває каса зовсім закрита, буває лише один операціоніст, буває що лише працюють банкомати і термінали і є лише консультант. аналогічно з А-Банком п.с. назівіть банки, які зараз працюють по суботам (крім Привата та А-Банка)?
ну може в малих містах й нема нікого. у мене головне відділення м. Полтава - декілька операціоністів, касири. от консультанта по субботам не бачив.
ТАС комбанк Режим работы: Пн.-Пт.: с 9.00 до 20.00 (касса - до 20.00) Сб., Вс .: выходные (хоча по субботам й не робить але 20-00 кожного дня теж не погано)
cellar написав:чтоб и мне кто-то ее пополнить мог, и заплатить с нее или снять. и если относительно большая сумма в гривнах то закинуть на счет под процент но это не главное.
Присмотритесь к карточным пакетам Альфы. Там все это есть, но есть и лимиты на бесплатное снятие нала и на переводы через ИБ. Для больших оборотов можно присмотреть пару карта + сберегательный счет в ПроКредит, но там движение между счетами только в опервремя, и банк иногда позволяет себе кардинально менять условия продуктов. Зато лимит на внешний перевод через ИБ 500К
Козак-характерник написав:10% чистоганом по валюті; 20% чистоганом по гривні.
де? хіба ще є такі ставки для нових депо?
Наразі мої ойрові монетки в А банці під 13% і Трасті під 9%. Гривня у пана Фідота маринується.
П.С. Для нових по гривні є багато варіантів. Найкраще - Траст, пан Фідот! По валюті - засада. Залишилася лише харчевня "У Михалича". Але я б туди не поніс. Навпаки забрав все. Але є стовбчики які виручають!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 05 лют, 2016 17:48, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:10% чистоганом по валюті; 20% чистоганом по гривні.
де? хіба ще є такі ставки для нових депо?
Наразі мої ойрові монетки в А банці під 13% і Трасті під 9%. Гривня у пана Фідота маринується.
П.С. Для нових по гривні є багато варіантів. Найкраще - Траст, пан Фідот! По валюті - засада. Залишилася лише харчевня "У Михалича". Але я б туди не поніс. Навпаки забрав все.