Faceless написав: Заклики до зростання ставок від подібних вам " гусар" це не просто егоїзм (сам по собі егоїзм явище нлрмальне і на мою думку плзитивне). Це "дурний егоїзм", бо врешті-решт веде до втрат і ваших і всього суспільства, значно більших за будьякий процентний дохід.
Ви хочете ощасливити все людство чи вирішити глобальну проблему егоїстичної сутності людини? Я завжди кажу, що моя думка суперсубєктивна і егоїстична! В нас свій інтерес хомяка і ми його шануємо! І пофік мені на глобальні проблеми, якщо є шампусік з ікоркою! Що добре хомяку? Більший % по депозиту, відміна налоху на депозити, рабовласницький устрій: банкстер працює - золотогоршочник кайфує! А ви, куме на чиєму боці? Чому так нервно реагуєте?
Faceless написав: Заклики до зростання ставок від подібних вам " гусар" це не просто егоїзм (сам по собі егоїзм явище нлрмальне і на мою думку плзитивне). Це "дурний егоїзм", бо врешті-решт веде до втрат і ваших і всього суспільства, значно більших за будьякий процентний дохід.
Ви хочете ощасливити все людство чи вирішити глобальну проблему егоїстичної сутності людини? Я завжди кажу, що моя думка сурерсубєктивна і егоїстична! В нас свій інтерес хомяка і ми його шануємо! І пофік мені на глобальні проблеми, якщо є шампусік з ікоркою! Що добре хомяку? Більший % по депозиту, відміна налоху на депозити, рабовласницький устрій: банкстер працює - золотогоршочник кайфує!
Faceless написав:Ну вибачайте як образив, але ви самі створили такий свій імідж.
Мир, дружба, жуйка! А ви не вірте всьому, що я пишу. Імідж то є просто імідж... І не сприймайте все серйозно! Я весела людина. Підніміть руку, куме і опустіть! Кайфуємо!
Ви хочете ощасливити все людство чи вирішити глобальну проблему егоїстичної сутності людини? Я завжди кажу, що моя думка сурерсубєктивна і егоїстична! В нас свій інтерес хомяка і ми його шануємо! І пофік мені на глобальні проблеми, якщо є шампусік з ікоркою! Що добре хомяку? Більший % по депозиту, відміна налоху на депозити, рабовласницький устрій: банкстер працює - золотогоршочник кайфує!
Я пропоную мислити на крок далі. Всього лиш.
Не проти. Мислити можна, а діяти виключно з ВЛАСНИХ інтересів!
zzzzzz написав:Что касается постановы Гонтаревой, то это какой-то театр абсурда, почитайте что на банковской ветке пишут люди. До сих пор законодательно не упращена процедура слияния банков, а тут разззз, и постанова на увеличения капитала в 2,5 раза.
На какой банковской ветке? Не совсем понятно, что будет с А-банком, у которого 125 млн., а надо добавить за 11 мес. ещё 175 млн, чтобы было 300 млн до 11.01.2017 У Траста вообще 69 млн, надо добавить 231 млн. и т.д. Гробовщица Го ***
Ви хочете ощасливити все людство чи вирішити глобальну проблему егоїстичної сутності людини? Я завжди кажу, що моя думка суперсубєктивна і егоїстична! В нас свій інтерес хомяка і ми його шануємо! І пофік мені на глобальні проблеми, якщо є шампусік з ікоркою! Що добре хомяку? Більший % по депозиту, відміна налоху на депозити, рабовласницький устрій: банкстер працює - золотогоршочник кайфує! А ви, куме на чиєму боці? Чому так нервно реагуєте?
Согласен с казаком Вот к примеру как считаю я Грязный доход который предлагают банки сейчас пускай 10% ( ещё осталось кое где ) Чистим это 8% От сюда я ещё вычту расходи на переводы и конвертацию валют 1% В итоге имеем 7% Покрывает ли 700 долларов на каждой 10 тыс то риск который несу я как вкладчик банков в стране в которой непонятно кто и что будет завтра и послезавтра что взбредёт в голову нашей элите через месяц Я уже и не говорю о невозможности комфортно забрать валюту из банков
Другие инвестиционные инструменты дают мне возможность получать в среднем 6% за пятилетний цикл Поэтому свежих денег в БС Украины на данный момент не завожу и не планирую до выяснения ну или если налог отменят что увеличит доходность на 20 процентов
120 млн. грн. – до 17 червня 2016 р.; 300 млн. грн. – до 11 січня 2017 р.; 400 млн. грн. – до 11 січня 2018 р.; 450 млн. грн. – до 11 січня 2019 р.; 500 млн. грн. – до 11 липня 2024 р. http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... t_id=55838
Faceless написав:А як когось там щось лякає - то не привід орієнтуватися на безграмотність.
тем более, что уже после введения налога была масса периодов увеличения депозитной массы. и не только в связи с девалом. чем меньше пугливых колхозников будет в системе - тем для системы лучше. графики фунтика безграмотным дельта-попрошайкам и загонялам в помощь.
Я радий, що мій пост про лібералізацію викликав таке жваве обговорення. Порад не буду давати, а просто викладу загальновідомі управленські дефініції на які необхідно спиратися:
1. Цілеполягання. Наш уряд та й взагалі всі ми, як работодавці цього уряду повинні поставити цілі. Чого ми хочемо? Перед тим звісно провести діагностику, обстеження "організму". З тих цілей вже переходимо на наступну дефіініцію ПЛАНУВАННЯ. На мій погляд пересічного козака, наша головна мета - заможне життя. Заможне життя неможливе без сильної економіки. Тобто треба модернізувати економіку.
2. Планування. А тут розпочинається кропітка робота з цифрами, людським матеріалом, ресурсами і т.д
3. Мотивація. Дуже важливий момент! Максимальна початкова дерегуляція всього і вся. Підтримка всього активного і інноваційоного. Спрощене оподаткування або взагалі податкові канікули. Інвестиції. Наука.
Це загальний, дуже поверхневий нарис.... А далі кропітка роботу... котра виконується за пристойне матеріальне винагородження. Ії я робити не буду... т. як час кайфувати! Всім дякую за приємну кумпанію! Щасти!
Ukrainian написав:Покрывает ли 700 долларов на каждой 10 тыс то риск который несу я как вкладчик банков в стране в которой непонятно кто и что будет завтра и послезавтра что взбредёт в голову нашей элите через месяц...
так не несите. высокие риски - высокие доходы. даже чистых 7% это много. лет через 10 будете вспоминать эти 7% как манну небесную. главная задача тут - сохранить, имхо. потому что инфляция. а налог должны были вводить еще в 2005 году, когда новый закон о налогообложении физиков принимали. банковское лобби тогда снесла на 2010г., потом на 2014. ввели бы как планировали, глядишь, теперь бы уже никто таких дурацких вопросов не задавал. т.е., с дивидендов - заплати, с инвестиционной прибыли - заплати, а с банковских процентов - не заплати, потому что хитрожопый турист между Львовом и Донецком считает это не справедливым.