Козак-характерник написав:50 і 6 краще 20 і 3. Ще треба налох відмінити! Нехай будуть пайки, але не буде налоха!
А что вам налог? Просто пониженные на 1/5 проценты. Никакого дополнительного риска не вносит. Вот ограничения на выдачу - это гораздо существеннее в аспекте снижения риска вклада Еще бы подняли лимит ФГВ - вот это действительно важно.
податок автоматично збільшує вартість кредиту на 1/5, але то таке, наші економісти по своєму розуміють криву Лафера, якщо хоть чули що це таке
«Странно смотрится банк, который очень активно зарабатывает на валютном рынке при том, что у него один обменник. У него очень много доходов от небанковских операций. Притом, что у него один обменник, возникает вопрос – что же тогда это за операции, которые приносят такие большие доходы», — подчеркивает эксперт.
Для меня была загадка, почему Мисто банк продолжает работать,а Надра давно на дне, но похоже скоро Мисто-банк может пойти по стопам Надры
Александр Дубинский 3 ч · Киев, Украина · Партнеры Левочкина сдают позиции. Фирташа "закрыли" в Австрии. А теперь Иван Фурсин теряет латвийский Trasta komercbanka, который признан банкротом. http://m.rus.tvnet.lv/article/318900 Кстати, пишут мне что Левочкин в этом банке тоже был акционером. По логике, теперь Нацбанк должен ввести временную администрацию и в его с Фурсиным Мисто Банк. А Национальное антикорбюро должно запросит у финансовых органов Латвии информацию о том, кому Левочкин-Фурсин "мыли" деньги. Я думаю, Юрий Николов, можно и новую информацию получить по "вышкам Бойко". Не случайно же их покупали именно у латвийских бомжей. Ждем-с. P.S. Для надзорщиков Нацбанка, которые иногда читают мою страницу, - проверьте коррсчет Мисто Банка в Trasta, и найдете там 1 млн. долл. Смайлик «wink»
zzzzzz написав:Для меня была загадка, почему Мисто банк продолжает работать,а Надра давно на дне, но похоже скоро Мисто-банк может пойти по стопам Надры
Для того чтобы пойти на дно банк должен открыть 25 отделений которые его тута утянут
P2P- і Р2В-кредитування активно заміщає класичні банківські кредити та депозити Цифри говорять самі за себе: світовий обсяг ринку Peer-to-Peer (P2P) виріс з 1,2 млрд дол. у 2012 році до 64 млрд дол. у 2016 році та є одним з найбільш швидкозростаючих сегментів роздрібного кредитування у світі. Чому таке бурхливе зростання? Стратегія «cut the banks» привертає позичальників зменшенням процентних ставок за позикою, а кредиторів – великим доходом. Це досягається меншими витратами оператора майданчика. Доступ до дешевих ресурсів і більшого доходу безумовно стимулює малий бізнес і розвиває економіку в цілому. Банки не залишаються осторонь, а беруть участь як інвестори або як продавці кредитного портфеля. Більш того, розвиток прямого кредитування в сегменті малого бізнесу може стати мейнстрімом для таких країн, як Україна, де вартість позики дуже висока, а довіра до банків дуже низька. Розвиток самозайнятості та її фінансова підтримка – ось один з основних рецептів підйому економіки країни. За кордоном P2P- і P2B-екосистема вже сформована, стандартизована й активно використовується для стимулювання економіки. Можна виділити основні тренди: 1. Позики між фіз. особами з прогнозуванням поведінки позичальника та сумами до 50 тис. дол. Майданчики виступають як процесингові центри та надають додаткові послуги. Приклад: найбільші світові майданчики Zopa (Великобританія), Prosper (США) і Lending Club (США). 2. Мікропозики. Аналогічні попередньому тренду, але на рівні невеликих сум (до 1 500 дол.) і на строк до 30 днів. Приклад: Wonga (Англія). 3. Кредитування малого та середнього бізнесу. Кредитором може виступити як фізична, так і юридична особа. Ці майданчики активно використовуються банками для розміщення позик і кредитних портфелів. Приклад: Fundingcircle (США). 4. Транснаціональне кредитування. Невеликі позики P2B і P2P у валюті, що тільки набирають обертів. Приклад: Lendico. ПриватБанк не залишився осторонь світових трендів.