zzzzzz написав:Для меня была загадка, почему Мисто банк продолжает работать,а Надра давно на дне, но похоже скоро Мисто-банк может пойти по стопам Надры
Для того чтобы пойти на дно банк должен открыть 25 отделений которые его тута утянут
У Мисто-банка отделение в аэропорту Борисполь, в вип-зоне.
Шановні форумчани! Виручайте! Тут таке діло: мені сьогодні написав один мій однокурсник про проблеми іншого однокурсника. Суть проблеми: він колись оформив у відділенні Укрексімбанку у Дрогобичі депозитний договір на 14 тис. доларів США, з часом виявилось що працівники (була там така пані Стадник) відділення "нахімічили" і фактично гроші вкрали. Всі суди банку він програв - не буду вдаватись в деталі. Пані Стадник втекла до Росії, а банк категорично відкидає свою провину у шахрайстві своїх працівників. Однокурсник на грані зриву, готовий до будь яких дій у відношенню до працівників відділення (це я дуже м*яко передаю його моральний стан), він інвалід, гроші накопичив на квартиру, вік і інвалідність уже не дає можливості заробити таку суму по новому, живе у жахливих умовах (туалет на вулиці).
В чому потрібна допомога? Я недавно (максимум місяці два назад, а то й тижнів два - зараз вже не пам*ятаю,бо мені було не потрібно, інформацію не копіював) десь читав нібито було якесь рішення (не пам*ятаю кого - мабуть якоїсь вищої судової інстанції), що тепер у таких випадках суди мають ставати на сторону вкладників, а не банків у випадках коли крадіжка вкладів сталася з вини банківських працівників. Раніше банки такі справи однозначно вигравали, а тепер після цього рішення ситуація для вкладників у таких випадках має у судах суттєво змінитися на їх користь. Де це читав не пам*ятаю, може навіть на цій гілці. Хто щось знає про це - дайте посилання де почитати. Наперед вдячний!
Кармелюк написав:Шановні форумчани! Виручайте! Тут таке діло: мені сьогодні написав один мій однокурсник про проблеми іншого однокурсника. Суть проблеми: він колись оформив у відділенні Укрексімбанку у Дрогобичі депозитний договір на 14 тис. доларів США, з часом виявилось що працівники (була там така пані Стадник) відділення "нахімічили" і фактично гроші вкрали. Всі суди банку він програв - не буду вдаватись в деталі. Пані Стадник втекла до Росії, а банк категорично відкидає свою провину у шахрайстві своїх працівників. Однокурсник на грані зриву, готовий до будь яких дій у відношенню до працівників відділення (це я дуже м*яко передаю його моральний стан), він інвалід, гроші накопичив на квартиру, вік і інвалідність уже не дає можливості заробити таку суму по новому, живе у жахливих умовах (туалет на вулиці).
В чому потрібна допомога? Я недавно (максимум місяці два назад, а то й тижнів два - зараз вже не пам*ятаю,бо мені було не потрібно, інформацію не копіював) десь читав нібито було якесь рішення (не пам*ятаю кого - мабуть якоїсь вищої судової інстанції), що тепер у таких випадках суди мають ставати на сторону вкладників, а не банків у випадках коли крадіжка вкладів сталася з вини банківських працівників. Раніше банки такі справи однозначно вигравали, а тепер після цього рішення ситуація для вкладників у таких випадках має у судах суттєво змінитися на їх користь. Де це читав не пам*ятаю, може навіть на цій гілці. Хто щось знає про це - дайте посилання де почитати. Наперед вдячний!
2 Кармелюк Наскільки пам"ятаю, ці новини були про шахрайства із пластиковими картками. Банки зобов"язані компенсувати власникам карток вкрадені з них гроші, але за умови, що правоохоронні органи підтвердять факт крадіжки сторонніми особами. Це може тривати роками. Ось свіже посилання: http://ru.tsn.ua/groshi/ukraincam-obesc ... 86852.html Зараз це походить від Візи. Минулого року було рішення Верховного суду України.