|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 17 бер, 2016 01:18
rufius написав:1. В отличие от Привата и тем более от Михайловского с бонусом в конце срока, Платинум предлагал 31,85% ежемесячно с правом досрочного снятия с пересчётом по ставке 24%.
Оп-ля! Тобто Ви всерйоз вважаєте, що 24% ЧИСТИМИ у Примата (=30,57% брудними) з щомісячною виплатою (!!!!) на 2 грн стовпчику (!!!!) це суттєво МЕНШЕ 31,85% брутто у банчку-напівтрупі? А Михуїлич влітку 2015-го пропонував супердохідний тиждень на рік під 25% чистими з виплатою % брутто кожні 14 днів, а 6,85% компенсації в кінці вкладу. Ах, і ще був Траст під 30+% для любителів грндепо. Усі 3 банки по надійності у порівнянні з платинумом-як небо і земля. 2. Гривну банк выдаёт как часики. Для больших сумм существует предзаказ, касса, карты, и межбанковские переводы.
Хм-хм. 15к грн в касі без попереднього замовлення+6к грн в банЬкоматі+ платний СЕП - офігенні ліміти... Для того ж Михуїлича абсолютно без проблем завалитися у своє відділення хоч в 17-30 і вигребти сотку гривень без попереднього замовлення. Різницю відчуваємо? Плюс величезні проблеми з видачею валюти, які в хлам розбили репутацію банчка. 3. Всё в Приват и Михайловский не положишь.
9 місяців тому ще гарно наливала Ідея, а Траст і зараз непогано бавить... 4. Найдите банк, который месяц назад давал 28,5% а гривне, а сейчас 26,5% - имеется ввиду при наличии гарантии ФГВФЛ.
Траст Ітогі подведьом (С) 1) Влітку 2015-го можна було "забити" аналогічні або ж на 1% нижчі ставки у інших, значно надійніших банках 2) Вихід гривні з банку обмежений сумою 21к/день без попереднього замовлення 3) Уся гривнева благодать у Платині пояснюється невиплатою 300 млн грн депозиту МТС 4) То навіщо так наполегливо їсти кактус?! 5. Понятию "извращение" не место в банковском лексиконе. )
Ну так, читаючи цю гілку, на думку приходить інший термін - про занудних мазохістів... Кажу ж, класичний стокгольмський синдром, отриманий від Дельти, успішно продовжує розвиватися і далі, тільки тепер у іншого "терориста"-Платини...
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 01:36
deneg net написав:Платина конечно дермецо, а не банк, но... Если введут ВА, то полиняют те у кого 200+ и валютчики. Тем у кого 200- в гривне пофиг,
нам не пофиг - с Дельты ждали 7.5 мес. Не могли пользоваться деньгами или разместить в другом банке
-
bylvklad
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 01:36
Все эти разговоры и споры ниочем типа "Сам дурак". У каждого есть голова на плечах, есть инфа о плюсах и минусах, рисках и т.п. Клинических дураков на ветке да и на форумах я не видал со дня начала чтения. Так что каждый собирает инфо, думает и решает сам что делать со своими деньгами. У каждого своя мотивация и если действия отличаются от твоих, то это не значит, что оппонент не правильно поступает. Это всего лишь твоя точка зрения и все. Почему я в Платине? Часть вывел и давненько, часть потратил по необходимым покупкам, а часть и не маленькая лежит под 28,5%. Боюсь ли я что банк завалится? НЕТ! Сумма не критичная для меня и срочно в приод 2-3 мес. понадобится врядли. Если что - фгвфл. Все. Уверен, так рассуждают уже на данный момент 60-70 процентов форумчан, кто играется в гривне. По валюте другая история и Платине валюту в несплокойные времена (последние 2,5 года) я бы не доверил никогда. Ни 100 ни 1000 баксов. Да и в спокойные врядли...
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 01:42
Mutabor написав:Все эти разговоры и споры ниочем типа "Сам дурак". У каждого есть голова на плечах, есть инфа о плюсах и минусах, рисках и т.п. Клинических дураков на ветке да и на форумах я не видал со дня начала чтения. Так что каждый собирает инфо, думает и решает сам что делать со своими деньгами. У каждого своя мотивация и если действия отличаются от твоих, то это не значит, что оппонент не правильно поступает. Это всего лишь твоя точка зрения и все. Почему я в Платине? Часть вывел и давненько, часть потратил по необходимым покупкам, а часть и не маленькая лежит под 28,5%. Боюсь ли я что банк завалится? НЕТ! Сумма не критичная для меня и срочно в приод 2-3 мес. понадобится врядли. Если что - фгвфл. Все. Уверен, так рассуждают уже на данный момент 60-70 процентов форумчан, кто играется в гривне. По валюте другая история и Платине валюту в несплокойные времена (последние 2,5 года) я бы не доверил никогда. Ни 100 ни 1000 баксов. Да и в спокойные врядли...
Були часи коли Платина конвертила гривню в валюту....тоді ще можна було довіряти...хоча валютні ризики вже були. А коли перестала конвертити...свіжу валюту було нести дуже ризиково. Тоді ще валютних імяреків з Фінбанку на шию Платини посадили.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 02:24
Nighthawk, нє смєшитє мою тьотю своим "Трастом". У Дєпропєтровскє ОДНО! отдєлєниє и НИ ОДНОГО! родного банкомата. Ни одного, Карл! Т.е. я должен в это "надёжное, трастовое горлышко" войти и... Как выйти? Сломался трансхворматор, который питает енто отделение, на неделю, например  Вы скажите, мол, "давай через чужие банкоматы... или через СЭП линяй"... С комиссией Ітогі подведьом (С) 1) Влітку 2015-го можна було "забити" аналогічні або ж на 1% нижчі ставки у інших, значно надійніших банкахКроме Платины предагали чистыми 24...26%: Приват, А-Банк, Миха (Траст я исключил) - не густо. 2) Вихід гривні з банку обмежений сумою 21к/день без попереднього замовленняВы побывали в большинстве отделений по областям? Прям везде 21к?
-
Vitaka
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 10:50
Nighthawk написав: rufius написав:1. В отличие от Привата и тем более от Михайловского с бонусом в конце срока, Платинум предлагал 31,85% ежемесячно с правом досрочного снятия с пересчётом по ставке 24%.
Оп-ля! Тобто Ви всерйоз вважаєте, що 24% ЧИСТИМИ у Примата (=30,57% брудними) з щомісячною виплатою (!!!!) на 2 грн стовпчику (!!!!) це суттєво МЕНШЕ 31,85% брутто у банчку-напівтрупі? А Михуїлич влітку 2015-го пропонував супердохідний тиждень на рік під 25% чистими з виплатою % брутто кожні 14 днів, а 6,85% компенсації в кінці вкладу. Ах, і ще був Траст під 30+% для любителів грндепо. Усі 3 банки по надійності у порівнянні з платинумом-як небо і земля. 2. Гривну банк выдаёт как часики. Для больших сумм существует предзаказ, касса, карты, и межбанковские переводы.
Хм-хм. 15к грн в касі без попереднього замовлення+6к грн в банЬкоматі+ платний СЕП - офігенні ліміти... Для того ж Михуїлича абсолютно без проблем завалитися у своє відділення хоч в 17-30 і вигребти сотку гривень без попереднього замовлення. Різницю відчуваємо? Плюс величезні проблеми з видачею валюти, які в хлам розбили репутацію банчка. 3. Всё в Приват и Михайловский не положишь.
9 місяців тому ще гарно наливала Ідея, а Траст і зараз непогано бавить... 4. Найдите банк, который месяц назад давал 28,5% а гривне, а сейчас 26,5% - имеется ввиду при наличии гарантии ФГВФЛ.
Траст Ітогі подведьом (С) 1) Влітку 2015-го можна було "забити" аналогічні або ж на 1% нижчі ставки у інших, значно надійніших банках 2) Вихід гривні з банку обмежений сумою 21к/день без попереднього замовлення 3) Уся гривнева благодать у Платині пояснюється невиплатою 300 млн грн депозиту МТС 4) То навіщо так наполегливо їсти кактус?! 5. Понятию "извращение" не место в банковском лексиконе. )
Ну так, читаючи цю гілку, на думку приходить інший термін - про занудних мазохістів... Кажу ж, класичний стокгольмський синдром, отриманий від Дельти, успішно продовжує розвиватися і далі, тільки тепер у іншого "терориста"-Платини... 1.Тобто Ви всерйоз вважаєте, що 24% ЧИСТИМИ у Примата (=30,57% брудними) з щомісячною виплатою (!!!!) на 2 грн стовпчику (!!!!) це суттєво МЕНШЕ 31,85% брутто у банчку-напівтрупі?
Тобто я всерйоз вважаю, что все деньги в один-два банка не отнесёщь - называется диверсификация. К тому же, у Платинум по тем вкладам есть условие досрочного снятия с перерасчётом 24% годовых. Читайте внимательно!!! 2.Хм-хм.
Действительно, существует предзаказ, касса, карты, и межбанковские переводы. 3.Всё в Приват и Михайловский не положишь.
Вы правильно понимаете, надо диверсифицировать. 4.Траст 
Траст давал при условии вложения 200000 одной суммой. К тому же, в городе Киеве с трудом можно найти не только его банкоматы, но и отделения. Есть такое понятие, как обслуживание. навіщо так наполегливо їсти кактус?!
Потому что удобно, доходно, и без проблем. 5. Понятию "извращение" не место в банковском лексиконе. ) Ну так, читаючи цю гілку, на думку приходить інший термін - про занудних мазохістів...
К сожалению, вы так и не поняли: нельзя заниматься финансами в терминах половых извращений.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 11:47
Vitaka написав:Nighthawk, нє смєшитє мою тьотю своим "Трастом". У Дєпропєтровскє ОДНО! отдєлєниє и НИ ОДНОГО! родного банкомата. Ни одного, Карл! Т.е. я должен в это "надёжное, трастовое горлышко" войти и... Как выйти? Сломался трансхворматор, который питает енто отделение, на неделю, например  Вы скажите, мол, "давай через чужие банкоматы... или через СЭП линяй"... С комиссией 
Було питання про високу ставку ЗАРАЗ. Я сказав-Траст. А ще є Михуїлич, де ставки навіть зараз ще вищі. Питання? Ітогі подведьом (С) 1) Влітку 2015-го можна було "забити" аналогічні або ж на 1% нижчі ставки у інших, значно надійніших банках
Кроме Платины предагали чистыми 24...26%: Приват, А-Банк, Миха (Траст я исключил) - не густо.
Зате ці банки були і є ЖИВИМИ, а не напівтрупами... Різницю відчуваємо? Це як нести в грудні-2014-го гривню на конвертдепо в ОТП чи у Фініки. Але в ОТП по 15,66, а у Фініки по 15,00. То що, треба було нести всьо у Фініки, бо там вигідніше?  Тепер зрозуміло? 2) Вихід гривні з банку обмежений сумою 21к/день без попереднього замовлення
Вы побывали в большинстве отделений по областям? Прям везде 21к?
*Facepalm* Це вказівки з ЦО Платинума, спущені згори.... 15к через касу і 6к через банЬкомат...
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 11:55
rufius написав:Тобто я всерйоз вважаю, что все деньги в один-два банка не отнесёщь - называется диверсификация. К тому же, у Платинум по тем вкладам есть условие досрочного снятия с перерасчётом 24% годовых. Читайте внимательно!!!
То, з Вашої логіки, в кінці грудня-2014 теж треба було нести долляри у Дельту і ФіК-це ж диверсифікація, йоптить! Чудова логіка... Действительно, существует предзаказ, касса, карты, и межбанковские переводы.
Про існуючі ліміти та комісії Ви знову благоразумно забули... ОК, слив засчитан... Вы правильно понимаете, надо диверсифицировать.
В живі банки  Навіть під менший %, зате живі. Траст давал при условии вложения 200000 одной суммой. К тому же, в городе Киеве с трудом можно найти не только его банкоматы, но и отделения. Есть такое понятие, как обслуживание.
Це не більше як приклад... Варіантів було достатньо... навіщо так наполегливо їсти кактус?!
Потому что удобно, доходно, и без проблем.
В напівмертвому банку. Я бачу, Ворушиліну пора вводити ще одну категорію вкладників, яким НЕ платити виплати-спекулянтів-схемщиків Поки Рожкова при Лері-все буде відносно спокійно. Але як тільки НАБУ додавить справу проти Рожкової та Гріші Гуртового-ммм... Кактус різко поміняє смак 
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 бер, 2016 12:01
хуторянка написав:Nighthawk свечку когда будем зажигать? 
Та мені якось пофігу... Вивів залишки валюти (майже ФГВ) влітку скріллом за 2% і забув про цю проблему раз і назавжди. Хоча теж міг, користуючись збоченою логікою мєєстних фоннатів Платини, переукласти договір під цілих 14% річних у валюті (коли Примат на момент давав усі 16%!!!), пити валер"янку і сподіватися, що на момент закінчення вкладу скрілл ще буде працювати... Но зОчем? Я не мазохіст... 2% втрат на скріллі відбилися 3-місячним депо у Аллі... І аріведерчі...
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
|