Заявление в полицию на шахрайскі дії перца, шо снял деньги
На основании этой заявы следствие узнает реквизиты шахрайской карты, а там как повезёт

|
|
![]()
В таких випадках краще зразу при спробі несанкціонованого доступу до Вашого рахунку разом із дзвінком в банк письмово звернутись в банк з заявою про розслідування. Але ще не все втрачено. Можна і зараз письмово звернутися а банк. Ну а в поліцію теж можна.
![]()
Дякую, спробую. Писав представнику в фейсбуці. Ось переписка УкрСиббанк BNP Paribas Group Начало переписки в чате Пт 12:29 Доброго дня! Повідомте будь ласка реквізити для відправки листа на голову правління Вашого банку. Олександре, адреса для листування: 04070, м.Київ, вул. Андріївська, 2/12 Голова правління чи має прізвище та імя? Голова правління УкрСиббанку - Філіп Дюмель Вт 14:06 Александр какой у вас вопрос, возможно его можно закрыть быстрее чем писать письмо на Председателя Правления. Моя дружина шахраю, який позвонив і представився СБ банку сказала номер картки та свв код. Він намагався перевести гроші та поповнити мобільний. Картка заблокувалась автоматично, так як для поповнення потрібно було підтвердження смс, яке ми йому не надали. Протягом години звернулись в відділення. Нам сказали що гроші заблоковані, їх повернуть після перевірки. Тим більше, що картка, куди робився перевод також з укрсібу. Пройло 2 міс. і нам заявили, що гроші перерахували шахраю, і в його діях нема нічого поганого. Тарас напишите ФИО вашей жены и номер карты или дату операции, я выясню где застрял ваш запрос и обсудим что можно сделать. Ок ввечері напишу Перезвонив зараз. Тимощук Ганна Іванівна, 4073 ,,,, ,,,, 4756. Це картка нова. Зразу зробили перевипуск. Вибачте, на звязку буду завтра Ср 10:38 Доброго дня. Вислав документи Александр взяли в работу. Буду держать вас в курсе. Дякую та надіюсь на адекватне рішення. Просто так віддали гроші шахраю. Нам не телефонували, не просили додаткових пояснень. В день написання заяви чітко було повідомлено, що гроші заблоковані і їх повернуть. Так, дійсно дружина сама назвала данні, але-ж ми звернулись. Пояснили що це шахрайські дії. Ср 15:55 Александр я разобрался в вашем вопросе. Т.к. вопрос касается операций по карте вашей жены, я не могу предоставить информацию персонально вам. В какое время будет удобно чтобы я перезвонил Анне Ивановне и объяснил более детально что произошло. Ближе к 18-00 подойдет? Да. ,,,,,,,,,. Скажіть коротко - гроші повернуть? Ср 20:50 Деньги не вернут, завтра я свяжусь с вашей женой и расскажу более детально что произошло. 9:17 Який сенс в Вашій розповіді? Ваша контора віддала шахраю гроші. Про шахрайство було повідомлено ще коли гроші були заблоковані. Це все одно якби ми звернулись про помилкове перерахування. Переписку з Вами та записи телефонних розмов з консультантами понесу в газету Сегодня. Обіцяють надрукувати статтю. Александр, ваша жена сама предоставила мошеннику все данные по своей карте и даже сказала код который пришел в смс. Во всех средствах массовой информации неоднократно повторяется, банки не звонят клиентам и не просят уточнить некоторые данные. Относительно блокировки средств, есть правила МПС и закон Украины про платежные системы, рекомендую с ними ознакомиться перед тем как пойдете в газету. Так вот согласно правил, операция подтвержденная паролем в 3d secure (код который пришел в смс) не оспаривается и считается проведенной по правилам. Не забудьте уточнить в редакции, что после первой операции, банк отклонил несколько последующих попыток снять деньги со счета, до того как ваша жена обратилась в Контакт Центр и заблокировала карту. Если у вас появятся вопросы, пожалуйста обращайтесь. Повідомили, що і перший перевод був заблокований. А потім його благополучно віддали шараю? Відносно шархая якісь заходи Ваш банк зробив? Чи він і надалі ошукує людей? Не отдали, а пытались оспорить и вернуть деньги. Относительно мошенника вы обратились с заявлением в правоохранительные органы? "пытались оспорить и вернуть"-це як? Жінку визивали для отримання пояснень? Того казла також визивали? Гроші знаходились в банку і Ваші спеціалісти їх віддали шахраю. Вже якби вони перерахувались і він їх встиг зняти то було б зрозуміло. Вона звернулась і повідомила про шахрайство.Ваш банк звернувся з заявою в правоохоронні органи? Ваш банк отримує проценти з шахраїв? ![]() Tymalex, виглядає що дійсно.....повернути грошенята тільки силами банку буде неможливо. Важко довести що операцію з карткою не виконував саме власник картки.
Введені всі коди і паролі. Власник картки порушив правила використання картки (буде така позиція банку). В поліції є небезпека що сумами в пару тисяч не будуть займатися. Але є приклади що люди самі виходили на власника картки куди грошенята перераховувались і переконували його повернути вкрадене. Якщо вдасться встановити особу власника картки то можна спробувати повернути своє. Але це може бути на грані Кримінального кодексу.
![]()
Все можливо. Так жінка "затуркана". Але ж відразу звернулись. Буквально протягом години. 5 місяців розбирались. Ніхто не телефонував, не отримували пояснень. А якби це був просто помилковий перевод? Чомусь ПриватБанк (це уже в мене особисто була схожа ситуація) гроші повернув. Навіть вони були не заблоковані а повністю переведені. А тут тупо віддали... Може % шахраї їм платять? ![]() Tymalex, дзвінки на гарячу лінію Укрсибу записують?
Нотрібно підняти цей запис. Але ж за годину кошти вже могли бути проведені на інший рахунок. Не знаю які регламенти в банку. Але якщо продовжувати боротьбу, слід письмово звернутися до банку....а там по обставинах.
![]() У відділені точно сказали що платіж заблокований. Готую листа на голову правління. В НБУ повідомили, що можуть мені тільки надати консультацію. Перевірку в банку та інше зробити не можуть. В Комітеті захисту прав споживачів відіслали в НБУ, але запропонували і їм написати заяву. ![]() Re: УкрСиббанкПодскажите, если получать евро по Вестерну - выдадут в евро?
|
|