|
Одержувачі субсидій не отримають пільги по оплаті житлово-ко |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:15
slavek написав:Откуда взялась бредовая идея выставить запредельную, ничем не обоснованную цену на газ?
budivelnik написав:Чомусь мені здається брєд в когось в голові. 1 В мене 140 м2 житлова площа 2 Я споживаю в рік - 2000 м3 газу на все , що по сьогоднішній ціні = 14000 грн/рік=1200 грн/місяць 3 Я не отримую жодних субсидій і не збираюсь В мене запитання Скільки потрібно щоб заробляла сімя з 4-осіб ( двоє дітей+двоє дорослих) , щоб живучи по європейській нормі забезпечення житлом (140/4=35 м2/особа) для неї було дорого заплатити 1200 грн/місяць за газ,підігрів води/опалення/приготування їжі ?
Я живу вдвоем с женой в квартире в 70м2 и в зимние месяцы плачу более 2000грн, а с октября 2016г эта цифра будет за 3000грн. ТОлько за отопление я плачу по каким-то "нормам" в размере 16,4 грн за м2 т.к. в доме нет общедомового счетчика тепла. Субсидии не получал и не собираюсь. PS Пока работаю проблем нет, но при изменении ситуации можно элементарно оказаться в другой категории.
Востаннє редагувалось slavek в Сер 04 тра, 2016 21:19, всього редагувалось 1 раз.
-
slavek
-
-
- Заблокований
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:18
rua написав:Глупость. В 90% нащадки этой бабули опять же себя не могут обеспечить.
Ну так уйдет хата государству, в чем проблема? Бабке от хаты на том свете ни холодно, ни жарко. Субсидия должна быть возвратная. Накапливается на определенном счете (с процентами ессно), при смене собственника будь добр задолженность погасить.
-
summacut
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 420 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:21
summacut написав:Ну так уйдет хата государству, в чем проблема? Бабке от хаты на том свете ни холодно, ни жарко. Субсидия должна быть возвратная. Накапливается на определенном счете (с процентами ессно), при смене собственника будь добр задолженность погасить.
А пенсия какая должна быть? А зарплата бюджетника? Или эти цифры не коррелируют с хотелками нынешних воров от власти решивших обобрать своих граждан?
-
slavek
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:31
slavek написав: slavek написав:Откуда взялась бредовая идея выставить запредельную, ничем не обоснованную цену на газ?
budivelnik написав:Чомусь мені здається брєд в когось в голові. 1 В мене 140 м2 житлова площа 2 Я споживаю в рік - 2000 м3 газу на все , що по сьогоднішній ціні = 14000 грн/рік=1200 грн/місяць 3 Я не отримую жодних субсидій і не збираюсь В мене запитання Скільки потрібно щоб заробляла сімя з 4-осіб ( двоє дітей+двоє дорослих) , щоб живучи по європейській нормі забезпечення житлом (140/4=35 м2/особа) для неї було дорого заплатити 1200 грн/місяць за газ,підігрів води/опалення/приготування їжі ?
Я живу вдвоем с женой в квартире в 70м2 и в зимние месяцы плачу более 2000грн, а с октября 2016г эта цифра будет за 3000грн. ТОлько за отопление я плачу по каким-то "нормам" в размере 16,4 грн за м2 т.к. в доме нет общедомового счетчика тепла. Субсидии не получал и не собираюсь. PS Пока работаю проблем нет, но при изменении ситуации можно элементарно оказаться в другой категории.
Що за совок ? Живе собі 100 сімей в квартирах вартістю по 0,5 млн грн ( загальна вартість будинку 50 млн грн), виплачує невідомо кому невідомо по яким тарифам по 100 000 грн/місяць за опалення і при цьому їм для того щоб поставити лічильник вартістю в 50 000 грн спеціально Гройсман повинен рішення на Кабміні прийняти , Парубій конституційною більшістю в ВР затвердити . а Порошенко дозвіл від МВФ отримати..... А попа не злипниться ? Може самі для себе щось зробите щоб не плакати в подальшому. тим більшість що встановлення лічильника в подальшому піднімає вартість Вашої власності.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:32
budivelnik написав:Дурість- це не розуміти написане Для того щоб стати нащадками - потрібно спершу з державою розрахуватись , а поки не розрахуєшся - нащадком не станеш. З іншого боку , так як випадки будуть не поодинокі , то з часом зявиться досить непоганий фонд житла різних калібрів/цін/гатунків/заборгованостей. І завжди можна буде замість бабусиної трьохкімнатної в центрі але з компенсацією державі . отримати двох кімнатну на окраїні без компенсацій. Своєрідний природній відбір Маєш сили/можливості контролювати майно - контролюєш , не маєш . переходиш в той ранг який можеш контролювати.
Возможно Вы и в чем то правы. Но что то думается, что при нашей системе это очередной вариант отбора квартир и наживы чиновников тех, кто этим будет заниматься.
-
rua
-
-
- Заблокований
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 498 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:34
budivelnik написав:В мене запитання Скільки потрібно щоб заробляла сімя з 4-осіб ( двоє дітей+двоє дорослих) , щоб живучи по європейській нормі забезпечення житлом (140/4=35 м2/особа) для неї було дорого заплатити 1200 грн/місяць за газ,підігрів води/опалення/приготування їжі ?
Если 10 тыс доход семьи, то нормально, а вот если 2,5 тыс?
-
rua
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:38
rua написав: budivelnik написав:Дурість- це не розуміти написане Для того щоб стати нащадками - потрібно спершу з державою розрахуватись , а поки не розрахуєшся - нащадком не станеш. З іншого боку , так як випадки будуть не поодинокі , то з часом зявиться досить непоганий фонд житла різних калібрів/цін/гатунків/заборгованостей. І завжди можна буде замість бабусиної трьохкімнатної в центрі але з компенсацією державі . отримати двох кімнатну на окраїні без компенсацій. Своєрідний природній відбір Маєш сили/можливості контролювати майно - контролюєш , не маєш . переходиш в той ранг який можеш контролювати.
Возможно Вы и в чем то правы. Но что то думается, что при нашей системе это очередной вариант отбора квартир и наживы чиновников тех, кто этим будет заниматься.
Прикольно А сьогоднішній варіант , коли сумлінний платник податків частину коштів виплачує не сумлінному майбутньому власнику житла по спадщині - це справедливий варіант ? Я вважаю 1 Як тільки держава заявить Даю субсидії всім , але буду перевіряти і субсидії в майбутньому будуть віддавати Ваші спадкоємці - так відразу кількість бажаючих халяви з прогнозовоаних 8 млн опуститься до 3 2 Проблеми виникнуть навіть не у всіх отримувачів субсидій ( думаю що у 10% ) , але при цьому проблем поменшає у 100% сумлінни платників податків То що головніше 12 млн працюючих чи 0,3 млн ( 10% від 3 млн) отримувачів субсидій ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:39
budivelnik написав:Живе собі 100 сімей в квартирах вартістю по 0,5 млн грн ( загальна вартість будинку 50 млн грн), виплачує невідомо кому невідомо по яким тарифам по 100 000 грн/місяць за опалення і при цьому їм для того щоб поставити лічильник вартістю в 50 000 грн спеціально Гройсман повинен рішення на Кабміні прийняти , Парубій конституційною більшістю в ВР затвердити . а Порошенко дозвіл від МВФ отримати..... А попа не злипниться ? Може самі для себе щось зробите щоб не плакати в подальшому. тим більшість що встановлення лічильника в подальшому піднімає вартість Вашої власності.
Попа должна липнуть у Ахметова поставляющего тепло в мой дом от Киевэнерго, а правительство Гройсмана-Порошенко заставить его это сделать или дать другого поставщика. Платить же за себя и того парня рекомендую делать советчикам не представляющим сколько в центре Киева живет нищих пенсионеров.
-
slavek
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:40
rua написав: budivelnik написав:В мене запитання Скільки потрібно щоб заробляла сімя з 4-осіб ( двоє дітей+двоє дорослих) , щоб живучи по європейській нормі забезпечення житлом (140/4=35 м2/особа) для неї було дорого заплатити 1200 грн/місяць за газ,підігрів води/опалення/приготування їжі ?
Если 10 тыс доход семьи, то нормально, а вот если 2,5 тыс?
А якщо 2500 грн - то продаєш 40% зі 140 м2 , отримуєш приблизно 400 000 грн , кладеш їх на депо і вуа-ля Дохід 10 000 грн , сімя живе у 90 м2 - середньоукраїнський норматив.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 тра, 2016 21:40
smirnowand написав:О какой "халяве" вы говорите? Я плачу НДФЛ. Я плачу ПДВ. Я плачу акцизы на алкоголь-топливо. К слову акцизы на топливо платят ВСЕ в цене товара. В стоимость импорта входят импортные пошлины. Фактически, в стоимость любого товара/услуги, которую я приобретаю официально - под 40-50% налогов ( ПДВ, налоги на з.п. и отчисления социальные с з.п. и прочее ). Я уже молчу о том, какова коррупционная составляющая в стоимости очень многих вещей. И если при всем этом, кто-то говорит МНЕ, что гос. бюджет - это деньги некоего абстрактного "государства", которое МНЕ вообще ничего не должно, то этот человек явно имеет либо свой некий интерес, либо не понимает ситуации. Нет государственных денег, есть деньги налогоплательщиков! (с)
:) Очень смешно звучит от товарища который ждет от этого самого абстрактного "государства" шаровых раздач.  Про деньги налогоплательщика он заговорил. Так не покупай импорт, не покупай алкоголь, а пей самогон и пр. пр. Но в то же время не бери субсидию, оставь свою мать без пенсии, не получай пособие на детей, строй дороги за свой счет. Че слабо?
-
rua
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-