Faceless написав:Я вам повторяю - вы глубоко ошибаетесь. Сейчас довольно большая текучка именно на этом уровне, и такие ЗП высавляют по начотделов, а не начуправлений
Я именно сейчас, пользуясь своим опытом, помогаю одной своей знакомой выбить более-менее достойную зп из одного головного банка на уровне нач отдела. Поэтому очень хорошо осведомлен, что предлагают на рынке. Ситуация грустная.
А я фактически сейчас был "свидетелем перебеганий" ведущих спецов и начотделов, и даже по спецам поднимают планку выше 20 кгрн.
Фейслес - Ви робите помилку, про яку самі ж і розказували. Узагальнюєте ситуацію по 2-3 банкам на весь Київ. Та ігноруєте статистику з двох незалежних джерел, яка досить добре корелює між собою.
Ріст зарплат можливий або за рахунок збільшення ВВП (чого немає), або ж - за рахунок скорочень і збільшення безробіття (таке дійсно є).
Faceless написав:Для таких величн, як ВВП, 1% на рік реальної динаміки не є категорією "в межах похибки".
Ви не вірите данним статистики по зарплатам в 8500 грн в Києві, проте вірите даним в 1% росту за рік??????
Точна копія довоєнного Захара_. "Там - бачу, тут - не бачу!".
Востаннє редагувалось Frant в Пон 09 тра, 2016 19:57, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Фейслес - Ви робите помилку, про яку самі ж і розказували. Узагальнюєте ситуацію по 2-3 банкам на весь Київ. Та ігноруєте статистику з двох незалежних джерел, яка досить добре корелює між собою.
З яких до біса незалежних джерел? Айрмакс розвоївся вже, і став незалежним джерелом? Звідки ви взяли, що я оперу даними тільки 2-3 банків?
Frant написав:Ріст зарплат можливий або за рахунок збільшення ВВП (чого немає), або ж - за рахунок скорочень і збільшення безробіття (таке дійсно є).
Перегляньте історію статданих, наприклад, за останні 10-15 років, і побачите, що динаміка ЗП може сильно відрізнятись від динаміки ВВП. Дуже сильно.
Frant написав:Ви не вірите данним статистики по зарплатам в 8500 грн в Києві, проте вірите даним в 1% росту за рік?
Якщо я кажу, що перші дані занижені, чого я маю вважати, що друга цифра завищена?
Кажу - не лізьте в питання, в яких ні біса не розумієте. Виглядаєте дурнувато.
лсв написав:airmax78 Сами в шоке...но есть реалии и будем смотреть дальше !!!
Не поддавайтесь ажиотажу. В 2007 коллеги тоже с круглыми глазами бегали: надо брать землю под Одессой - верняк, растет как на дрожжах - это не квартиры - квартиру при таких ценах уже тяжело продать - земля - всегда в цене. Многие поддались и купили. Многие даже в кредиты влезли под это дело - ну а кули - верняк же. Землю ж больше не производят (с) Короче, результат известен. Любой ажиотаж создается для развода лохов. В 100% случаев. Спросите у Еленски.
Ну тогда "лохов" ну очень много...
Но я думаю. есть разные исходные данные для ажиотажного спроса.
Их и должно быть много. Иначе тем кто это затевает не поднять больших бабосов. Какие у вас исходные данные для ажиотажного спроса на недвигу в Одессе? Хотя бы одно "исходное данное" приведите.
Faceless написав:Кажу - не лізьте в питання, в яких ні біса не розумієте. Виглядаєте дурнувато.
Чи можете ви навести хоч якісь узагальнюючі факти на користь вашої гіпотези????
Динаміка цін КРЖН, продажу автомобілів, інших товарів - поки що все в ямі. Все узгоджується як мінімум на 90% з статистикою:
Frant написав:Для Києва середня зарплата брудними 7226 грн http://www.work.ua/stat/?r=39 або ж 8364 грн http://index.минфин.ком.юа/index/average/[/b] Не подобається цифра???
Наведіть іншу. Тільки не з стелі! (стосується всіх растышок)
Frant написав:Чи можете ви навести хоч якісь узагальнюючі факти на користь вашої гіпотези?
Гіпотези, що ви верзете дурниці, чи гіпотези, що доходи більше 10 кгрн мають суттєво, набагато більше 25% киян?
Frant написав:Все узгоджується як мінімум на 90% з статистикою
А як зі статистикою узгоджуються персонажі, що купують квартири під оренду, і при цьому ще й отримують субсидії і матдопомогу? Як зі статистикою узгоджується те, що ЗП - не єдина частина доходів, а інші частини дуже часто ніяк взвгвлі не можуть бути враховані? Як зі статистикою узгоджується те, що від чверті до половини ЗП фактично отримуються неофіційно?
Faceless написав:Я вам повторяю - вы глубоко ошибаетесь. Сейчас довольно большая текучка именно на этом уровне, и такие ЗП высавляют по начотделов, а не начуправлений
Я именно сейчас, пользуясь своим опытом, помогаю одной своей знакомой выбить более-менее достойную зп из одного головного банка на уровне нач отдела. Поэтому очень хорошо осведомлен, что предлагают на рынке. Ситуация грустная.