Україна побила рекорд Європи, іншої такої країни немає, - Ба

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 6789
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2016 07:21

Я не знаток Библии, поэтому спасибо тем, кто поправил меня: "Не 30 а 40 лет Моисей водил евреев по пустыне". Остальное в посте без изменений.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 12 тра, 2016 00:07

Poipio написав:Йанык созвонился со знакомым, который знает добрую часть польского политикума - говорит, что Бальцерович всегда лоббировал интересы старой европы в вопросах дерибана, причем очень успешно и грамотно - издалека планируя законодательную базу. Дедька очень грамотный. А эти, его хозяева, найдут что содрать и с начисто обкраденного человека. Просто словянам никогда не приходило в голову делать абажуры из человеческой кожи или ставить в лагерях смерти сортировочные фабрики обуви и одежды - с последующей дезинфекцией и отправкой в германию.

Вы просто не догоняете сколько ресурсов есть в Украине бесхозных. В стране, где ставка по депозиту 20%, не понять способность к отжиму ресурсов рынков тех, что живет в странах со ставкой 1,5%-2% (как в Польше) и менее.

Вже більше 10 років маю стійку алергію коли чую слова "славяне" і "георгиевская лента". Бо коли у нас в Запоріжжі з*явилася так звана "Славянская гвардия" (пам*ятаєте її лідера Рогова, який на повному серйозі на російському телебаченні ніс ахінею про синичок та снігурів у школі N106 м.Запоріжжя, де до речі навчаються мої внучки) і почала носитися по місту з "георгиевскими ленточками" (про які років 15 назад ніхто не знав) я вже тоді запідозрив, що діло йде до великої крові, де жертвами стануть сотні тисяч, а то й мільйони українців. І коли своє занепокоїння намагався довести знайомим, більшість, на жаль, вважали,що я перебільшую небезпеку (а тепер дивуються - як ти так тоді зумів це розгледіти, коли здавалось, що Україні і її жителям в найблищі століття ніякої загрози не існує - відповідаю: бо цікавився не лише історією України, а й найближчих її сусідів).
Не дай боже, що хтось із форумчан подумає, що я схвалюю німців, які на відміну від "славян" додумались "делать абажуры из человеческой кожи или ставить в лагерях смерти сортировочные фабрики обуви и одежды - с последующей дезинфекцией и отправкой в германию." Я їх категорично засуджую і не знаходжу ніяких виправдань цим діям!
Але прошу не забувати, що саме "славянам" прийшло в голову організувати штучний голод, винищувати цілі верстви населення майже під корінь (наприклад донських і кубанських козаків), виселяти цілі народи (чого тільки варті трагедії чеченського та кримськотатарського народів), покрити країну Гулагом,де мільйони людей змушували важко працювати за мізерну пайку, яка тільки й дозволяла не померти з голоду, розстріляти і виселити мільйони селян, основна вина яких була в тому, що вони вміли господарювати на своїй землі, перетворити мільйони людей у донощиків і палачів, і т.п. Перелік можна продовжувати ще довго, але для розуміння того, що так звані улюбленці деяких "славяне" ні краплі не кращі за інших, а може і гірші,я думаю і цього досить.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 тра, 2016 00:52

Подзаконный акт написав:
  Whatever написав:
  Подзаконный акт написав:Исходный писатель сравнивал со здобуттям -- так что разумно и вспоминать в этом ключе (что сейчас "не получить" существенно более вероятно, чем тогда, и сгнить от голода на улице более вероятно и т.д.).

Более вероятно? Т.е. сейчас по украинским селам ездит продразверстка, забирает всю еду и ставит кордоны, чтобы не выпускать умирающих от голода?
Коль в 40х-50х сумели восстановить, не было непреодолимых причин не справиться в 80х.

Т.е. в 80-х надо было устроить очередной террор с Голодомором, ввязаться в очередную мировую войну и восстановиться на бесплатном полурабском труде и вывезенных по репарации заводов?

Потому что в 40х-50х именно так восстановились.
Ндя, хреново у вас с фантазией как восстанавливать. Таки закономерно, что продолжаете разлагаться без реформ Косыгина, с застойным пике, пропагандой перевирающей всё глубже дегенерирующую хрень. Достойно :).

Т.е. я показал, как именно восстановились, а вместо этого получил набор несвязных фраз.

Закономерненько.

И пропаганда упомянута к месту, потому что только "пропаганды перевирающей всё глубже дегенерирующую хрень" можно написать такое:

А в качестве реформ надо запретить лженауку статистику (бо там какая-то перпендикулярная вашим познаниям зрада, о том на сколько вымерло в блаженные 90е-00е-10е на фоне прироста населения в голодоморные 50е
Whatever

Подякував: 1211 раз.
Подякували: 669 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 тра, 2016 08:29

Кармелюк написав:Але прошу не забувати, що саме "славянам" прийшло в голову організувати штучний голод

Как-то специально поискал в интернете материалы по организаторам Голодомора в Украине, в том числе опубликованные нашим СБУ, вы удивитесь, что там удивительно мало славян, в основном - грузины, евреи и латыши. Это вся вертикаль организаторов от самой верхушки, то руководителей местных НКВД. "Организаторы"-славяне - это полнейший миф.
Не оправдываю славян, хотя сам к ним отношусь, много недостатков, очень много недостатков, но лишнего не надо. Хотя судя по вашим кавычкам, вы сегрегируете славян на хороших и плохих, возможно так и есть.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 12 тра, 2016 11:20

freeze написав:
  Кармелюк написав:Але прошу не забувати, що саме "славянам" прийшло в голову організувати штучний голод

Как-то специально поискал в интернете материалы по организаторам Голодомора в Украине, в том числе опубликованные нашим СБУ, вы удивитесь, что там удивительно мало славян, в основном - грузины, евреи и латыши. Это вся вертикаль организаторов от самой верхушки, то руководителей местных НКВД. "Организаторы"-славяне - это полнейший миф.
Не оправдываю славян, хотя сам к ним отношусь, много недостатков, очень много недостатков, но лишнего не надо. Хотя судя по вашим кавычкам, вы сегрегируете славян на хороших и плохих, возможно так и есть.

Навіть заперечувати не буду, дійсно досить багато серед організаторів голодомору та репресій на місцях були люди не слов*янського походження (кому-кому як не мені це знати, внуку розстріляного в 1937р. у Вінниці мого рідного діда, маю копії більше сотні сторінок із справи, з якою ознайомився в 2013р. у Вінницькому державному архіві і серед них є виписка з протоколу "трійки" підписана "секретарем тройки управления НКВД УССР по Винницкой области сержантом Государственной безопасности Голдштейном", а постанову про направлення справи на розгляд трійки підписували "помощник оперуполномоченного мл.лейтенант Госбезопасности Яхимович" и "начальник оперслед группы ст. лейтенант Госбезопасности Симхович", але був серед підписантів і "начальник райотделения НКВД мл.лейтенант Госбезопасности Рохленко" - тільки сьогодні помітив, що біля прізвищ підписантів відсутні їхні ініціали). Але вибачте, те що серед них було багато не слов*ян, не відміняє факту, що саме так звані "славяне" і були організаторами і рушійною силою тих процесів. І сьогодні ніякий Путін не творив би того, що він сьогодні робить, якби його не пітримувало 86% так званих "славян".
P.S. Дякую за розуміння моїх кавичок при написанні "славян".
І на всякий випадок, я теж слов*янин, без будь-яких кавичок, 50% моєї крові українського походження, 50% польського.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 тра, 2016 14:53

ну я бы сказал что московия это уже как бы отдельный этнос который сформировался смешанием тюрков, фино-угров и славян. Именно эти этносы и являются варварскими. А вовсе не грузины, латыши, или евреи.
danilko

Подякував: 25 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

#<1 ... 6789
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор