papazina написав:sens Смотрю я на предложение и не могу найти явных ляпов. Действительно все так сладко? Из преимуществ: 0 грн годичное обслуживание в первый год 11% на остаток свыше 3000 грн 6% возврата на WOG 1% возврата по безналу
papazina написав:sens Смотрю я на предложение и не могу найти явных ляпов. Действительно все так сладко? Из преимуществ: 0 грн годичное обслуживание в первый год 11% на остаток свыше 3000 грн 6% возврата на WOG 1% возврата по безналу
denmir написав:Як справи у банка ? Варто вкладати кошти?
Ваше питання можна перефразувати як "Варто підтримувати банк, який де-факто належить країні-агресору і підтримує режим Путіна в той час, коли щодня гинуть наші брати на Сході і вкрадено Крим?". Кожен вирішує сам.
Для довідки: акціонери і головні бенефіціари Альфабанку, одноосібного власника Укрсоцбанку, в інтер'єрі.