V2 написав:Скупердяй Дійсно, Євгена Пляку було так приємно читати та так душевно з ним спілкуватись, але ось в такий момент, як сьогодні, він раптово зник. Хоча, його слова дуже багато б значили ...
Друзі, доброго дня! Я тут Я дуже уважно читав всі ваші записи. Дякую за ваші приємні слова та ппривітання. Мені теж дуже приємно спілкуватися з вами Отож, продовжуємо невтомну працю...
V2 написав:Скупердяй Дійсно, Євгена Пляку було так приємно читати та так душевно з ним спілкуватись, але ось в такий момент, як сьогодні, він раптово зник. Хоча, його слова дуже багато б значили ...
Друзі, доброго дня! Я тут Я дуже уважно читав всі ваші записи. Дякую за ваші приємні слова та привітання. Мені теж дуже приємно спілкуватися з вами Отож, продовжуємо невтомну працю...
4 марта 2016 года Фидобанк В нарушение требования статьи 14.10 закона Украины о платежных системах украл у своих клиентов деньги, которые отказывается вернуть до сих пор.
P. .S. Похоже федя всё. Вот что бывает с теми, кто крадет деньги у клиентов.
было 8*1К...
При поднятии на горячке 10.
4 марта 2016 года Фидобанк В нарушение требования статьи 14.10 закона Украины о платежных системах украл у своих клиентов деньги, которые отказывается вернуть до сих пор.
P. .S. Похоже федя всё. Вот что бывает с теми, кто крадет деньги у клиентов.
Друзі, доброго дня! Я тут Я дуже уважно читав всі ваші записи. Дякую за ваші приємні слова та ппривітання. Мені теж дуже приємно спілкуватися з вами Отож, продовжуємо невтомну працю...
Ну так інформуйте нас Шановний пане, що коється?
А что тут информировать? Судя по посту Евгений уже накатил в честь праздника
Пляка знає, раді Вас читати, а що реально відбувається в банку? телефонував на відділення - не беруть ні міський телефон, ні мобільний що у Вас: ТА чи Кайфман?
Пляка знає написав:Мені теж дуже приємно спілкуватися з вами
Прошу прощения за те слова, шо я седня сгоряча крикнул в камеру видеонаблюдения над АТМ на Троещине када пытался снять свои обыШные 8К для гашения кредитки в др. банке