Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5556575859 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 16:31

Кстати, обратите внимание на активизацию рекламы депозитов в Альфе.
Даже на наших "финансах" - уже в глазах рябит.
Видел на телевидении.
Максимальные - 25% годовых - гривна!
Чушь типа - рейтинг надежности А+ и т.п.
В общем, реклама - статья расходов неоспоримая.
На фоне массовых увольнений персонала смотрится "обнадеживающе" :lol:

Надеюсь, хоть операционистов не разгонят, а то и некому будет эти ж депозиты принимать! :lol:

Торопитесь нести депозиты! Пока хоть есть кому их принимать! А то не успеете!
:lol:
Всем привет!
Djdr

Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 18:44

Igor75 написав:
Karabas Barabas написав:Igor75
:D Досвід бачу у Вас багатий. У мене принаймі заминок не було...

У мене теж поки заминок не було :D , а от у банку були, і не заминки, а відмови.

Ну і в догонку. РОзмова з менеджером при оформленні карти "гроші плюс".
Я: Дорий день, розкажіть будь-ласка умови
Менеджер: Умови такі такі і такі, відсоткова ставка 16%, поповнення через ІБОКС і т.д.
Я: Прекрасно, оформляємо. (оформлення півгодини, картка неіменна)
Перечитую угоду, трохи дивуюсь (але як для альфи уже звично): ефективна відсоткова ставка 15%, уже потім на рекламі 7 шрифтом читає, що ставка в 16 відсоктів получиться якщо рік гроші не забирати, але то пусте, звик уже.
Неприємним відкриттям став СМС сервіс, від якого я перший місяць не можу відмовитись, довелось картку тримати в шухляді місяць. Прикол в тому, що банк інформує мене СМСами про те, що я і так знаю, і за кожну СМС знімає з мене 25 копійок, небагато але неприємно.
Це так чинить порядний банк?[/quoя
я сразу написал заявление на отключение от услуги смс-информированиния. ни одной смс,только рекламные. и никакого списания с счета.
потерпевший

Подякував: 83 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 20:59

Igor75 написав:Неприємним відкриттям став СМС сервіс, від якого я перший місяць не можу відмовитись, довелось картку тримати в шухляді місяць. Прикол в тому, що банк інформує мене СМСами про те, що я і так знаю, і за кожну СМС знімає з мене 25 копійок, небагато але неприємно.
Це так чинить порядний банк?
Ти всім незадоволений... Щодо СМС-інформування...Не знаю, хто тобі це розповів, але відмовитись від СМС-інформування ти можеш будь-коли... Все це вже пройдено...
finder

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 01:03

finder написав:
Igor75 написав:Неприємним відкриттям став СМС сервіс, від якого я перший місяць не можу відмовитись, довелось картку тримати в шухляді місяць. Прикол в тому, що банк інформує мене СМСами про те, що я і так знаю, і за кожну СМС знімає з мене 25 копійок, небагато але неприємно.
Ти всім незадоволений... Щодо СМС-інформування...Не знаю, хто тобі це розповів, але відмовитись від СМС-інформування ти можеш будь-коли... Все це вже пройдено...

Незнання закону не звільняє від відповідальності! Читати треба шо пише і зверху і знизу. І угоду також потрібно читати. Всі банки таким чином працюють і Альфа не вийняток. В них в першу чергу бажання заробити собі, а потім вже про клієнта думають. Ніхто Вам не винен якшо якийсь пункт не прочитали...
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 09:42

Да, Альфа-великолепній банк, именно поєтому на получение своего депозита я потратила несколько дней и кучу ємоций. Мне есть с чем сравнивать. И пока что пальма первенства по худшему обслуживанию у Альфа Банка.
yuliya135764

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 12:35

Прочитал хорошую статью, ссылка:
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2009/07/10/165522

Выдержки:
- Лидером по сокращению расходов на одного сотрудника стал Альфа-Банк (Украина), в этом финучреждении издержки уменьшили более чем вдвое.
- Объяснить такие резкие смены финансирования в банке не захотели, но отметили, что зарплаты у сотрудников не снижались.
- Альфа-Банк сократил 1,1 тыс. специалистов, это чуть больше 20% сотрудников.

Да и "предприниматель" Woland61 где-то исчез! :lol:
- в отпуске?
- али тоже уволили?

Несите депозиты быстренько, господа, а то банк слишком быстро "сворачивается" :lol: !
Депозиты самые дорогие! :lol:
Банк лидер по депозитам! :lol:
Даже какой-то рейтинг на рекламе А+! :lol:

Всем привет!
Djdr

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 17:01

Igor75 написав:quote="finder"]Ти всім незадоволений... Щодо СМС-інформування...Не знаю, хто тобі це розповів, але відмовитись від СМС-інформування ти можеш будь-коли... Все це вже пройдено...

Я: Я можу написати заяву на відмову від СМС сервісу?
Менеджер: Ні. Заяви беруться до розгляду тільки через місяць після оформлення картки.

Стосовно всім незадоволений.....
Я не престаріла дама з клімаксом.
Я задоволений, був:
1. Погашення через ІБОКС в день внесення коштів - відмінено, термін зарахування коштів становить 3 дні.
2. Інформаційною системою my.alfabank.com.ua
3. Відсотковою ставкою 15%

Незадоволений
1. Відсутні цілодобові банкомати
2. Неможливо добитися внітної відповіді від менеджера, тільки гаряча лінія
3. Черги в касах
4. Некомпетентні касири (Я не вмію, я не зная, а це не я повинна робити...)
5. Незрозумілі блокування без мого навіть увідомлення.

Може я чогось неможливого хочу?[/quote]

Igor75 написав:Незнання закону не звільняє від відповідальності! Читати треба шо пише і зверху і знизу. І угоду також потрібно читати. Всі банки таким чином працюють і Альфа не вийняток. В них в першу чергу бажання заробити собі, а потім вже про клієнта думають. Ніхто Вам не винен якшо якийсь пункт не прочитали...

Не всі, але Вам того не зрозуміти.
Я не знав, що для того, щоб взяти в кредит 2 000 грн, треба бути фаховим юристом.
Спеціально для Вас, перечитайте норативні документи нацбанку про банки і банкувську діяльність і нормативні документи з захисту прав споживачів. А тоді великими буквами напишіть в кожній філії: ОБОВЯЗОК БАНКУ ІНФОРМУВАТИ КЛІЄНТА ПРО ВСІ ОСОБЛИВОСТІ УГОДИ, ЯКУ ТОЙ ПІДПИСУЄ.
Igor75

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 17:20

Да и "предприниматель" Woland61 где-то исчез! Laughing
- в отпуске?
- али тоже уволили?
ще 31.12.2008 там не працюю )))) .. а пропадав... був зайнятий зароблянням коштів ))))

... ІНГ Альфою так і не було куплено.......

ще з неприємного: начебто перестали працювати з I-Box... знайомі говорили про це.....
Woland61

Подякував: 89 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 11:36

Igor75 написав:

У мене теж поки заминок не було :D , а от у банку були, і не заминки, а відмови.

Менеджер: Умови такі такі і такі, відсоткова ставка 16%, поповнення через ІБОКС і т.д.
Перечитую угоду, трохи дивуюсь (але як для альфи уже звично): ефективна відсоткова ставка 15%, уже потім на рекламі 7 шрифтом читає, що ставка в 16 відсоктів получиться якщо рік гроші не забирати, але то пусте, звик уже.
Неприємним відкриттям став СМС сервіс, від якого я перший місяць не можу відмовитись, довелось картку тримати в шухляді місяць. Прикол в тому, що банк інформує мене СМСами про те, що я і так знаю, і за кожну СМС знімає з мене 25 копійок, небагато але неприємно.

Ну что я вам могу сказать:
прежде всего - внимательно читайте условия вклада перед тем как ложить деньги на депозит (брать кредит).
Потом....16% - это рекламный ход...и он работает как я понимаю :)...и это не осуждается,. тем более там есть примечание!
Но то что менеджер, по вашей просьбе рассказать об условиях депо, не уточнил градацию ставок...минус конечно ему как менеджеру...для этого есть служба занимающаяся качеством обслуживания и приемом скарг...обратитесь туда и укажите на этот факт....в след менеджер будет внимательнее или правдивеее:) что тут греха таить...
Далее....от смс можно отказаться в день получения карты, написав заявление и никаких при этом расходов...и буде вам приэмно....

Так что в заключении...перед тем как писать-жаловаться на форуме...подумайте о своих действиях (бездействиях)....Удачи.
ВУТ

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:53

ВУТ написав:
Igor75 написав:

Ну что я вам могу сказать:
прежде всего - внимательно читайте условия вклада перед тем как ложить деньги на депозит (брать кредит).
Потом....16% - это рекламный ход...и он работает как я понимаю :)...и это не осуждается,. тем более там есть примечание!
Но то что менеджер, по вашей просьбе рассказать об условиях депо, не уточнил градацию ставок...минус конечно ему как менеджеру...для этого есть служба занимающаяся качеством обслуживания и приемом скарг...обратитесь туда и укажите на этот факт....в след менеджер будет внимательнее или правдивеее:) что тут греха таить...
Далее....от смс можно отказаться в день получения карты, написав заявление и никаких при этом расходов...и буде вам приэмно....

Так что в заключении...перед тем как писать-жаловаться на форуме...подумайте о своих действиях (бездействиях)....Удачи.

Весь Ваш спич в защиту Альфы моно было уложить в следующем предложении:
"Граждане, Вас на каждом шагу хотят обмануть, будьте внимательны, вчитывайтесь в каждую букву и цифру, ведь в них сплошной подвох"

Так что в заключении...перед тем как писать-жаловаться на форуме...подумайте о своих действиях (бездействиях)....Удачи.[/quote]

И еще не забудьте по приходу в банк оглядываться по сторонам, вдруг вас хотят ограбить, или изнасиловать(( принимайте к меры, иначе сами будете виноваты((
Юрий368

Подякував: 61 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

#<1 ... 5556575859 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор