chipmuday написав: але була комісія 20 грн, правда відділення працювали ще і казав один працівник, що здається ця комісія повертається,але чи так? може хтось знає?
так, якщо це не 6-те й більш зняття
ні це було взагалі 1-ше зняття за весь час (а це прибл 2 роки) існування в мене цієї карти у банку Райффанзен, а про те, що комісія можливо повертається сказав працівник михи ,вони вчора допізна працювати..а більше знімати вчора я не намагалась у Райффанзені.nk
varlo написав:Снял по НСМЭП ДН 5 тыс и по MC Вклад 1 тыс в сети Эльдорадо час назад. По НСМЭП первые 5 снятий в месяц бесплатно, потом какая комиссия?
В якому банкоматі з карти НСМЕП знімали? Приват не дає мені! Доречі, субота, неділя і понеділок рахуються як один день і ліміт один на 3 дні, чи кожного дня ліміт новий?
Customer написав:фонд сказал, что по ним не гарантируется
на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом видачі іменного депозитного сертифіката, включаючи нараховані відсотки на такі кошти;
Это цитата из закона Украины "" Но если вам сказали, что не гарантируется - значит вам не гарантируется.
Оно-то конечно да... и 3% за каждый день просрочки выплат... Лично вам выплачивали с 2628?