|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:13
ВЕОО
....княгиня Ольга, жестоко отомстила древлянам за убийство мужа, рассказы о народных героях: отроке, хитростью убежавшем из осажденного печенегами Киева и призвавшем воеводу Претича прийти на помощь находившимся в городе Ольге с внуками, о юноше-кожемяке, одолевшем в поединке печенежского богатыря, о мудром старце, сумевшем перехитрить печенежских послов и убедить врагов снять осаду с города.
(ПОВЕСТЬ ВРЕМЕННЫХ ЛЕТ)
О философии, психологии можно говорить веками
СМС послала тоже, объявки развесила, кучу малу собрала - почти у банка, на Леси.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:20
Elelja
Успокойтесь...
Вы не правильно всё поняли.Мы не гворили о войне.И о военной хитрости - которая наз. - тактика.
Мы говорили про хитрость в общении между нами - на этом сайте.
Есть же такая народна пословица - "на хитрую ж...- есть хр...ен с винтом"
Желательно что-бы с этими..."винтами" у нас было-бы побольше народа.
Востаннє редагувалось BE00 в Пон 20 лип, 2009 15:33, всього редагувалось 2 разів.
-
BE00
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:26
Scanderbeg написав:Istina написав:Дорогі мої, Ви уявляєте до чого опустилась влада і за кого вона вважає нас, це ж похлєще 1905 року, з царем Миколою ІІ, розгортаються події ! ! ! Хлопці з автоматами Ви кого і від кого З А Х И Щ А Є Т Е ?
...
Ми, вкладники, Ваші вороги ???
Менше істерики. Краще обдзвоніть телеканали і повідомте, що біля відділень Укрпромбанку виставили автоматників, аби стріляти у вкладників. Ця картинка на ТБ має призвести приголомшливу дію на вкладників в інших банках і вони побіжуть знімати свої вклади. Друге, хтось сьогодні має сходити у розвідку в ЦВ і порахувати тих автоматників, коли вони там є. Можливо їх можна пофотографувати, ідентифікувати, вичислити в решті решт! Далі обдзвонювати їх матерів та дружин (коханок?) з питаннями на кштиб: "Для чого ти, б...юга, ростила свого сина (лягаєш у ліжко з цим п...ром)?". Якщо влада нам оголошує війну (а як це можна назвати, коли проти нас виставляють озброєнних подонків, які в 30 років виходять на пенсію?), то відповідь має бути адекватною. На війні, як на війні. Може вже відразу пора атакувати банківську систему як таку. Просто і тупо закликати людей знімати гроші з будь-яких банків. Гасла прості як морда автоматника: "Нас кинули і вас кинуть!", "Порядних банків не буває!", "Усі банкіри -- злодії!", "Зніми свій вклад сьогодні, бо завтра в тебе стрілятимуть!".
Слухай, ти психолух диванний, ти вже достав зі своїми порадами весь форум. Якби ж ти хоч на копійку зробив того, що хочеш нав"язати їншим. Якщо ти інкогніто, то сиди в тому темному місці і тихенько.
"На війні, як на війні". - ти ж не на війні, а під диваном, і прийдеш  21.07, щоб з-за кущів повизирати з-за спини. Іди поспи!
Ти кому вказівки даєш? -кращє обзвоніть, повїдомте. Хто ти такий ?
-
Istina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:27
Phoenix_666 написав:Merkator
я работаю на себя... Вернее на возврат своего депозита. Насчет "пламенного" - я уже давно не пламенный, пламенным я был в начале года когда рвал задницу и пытался что-то сделать за что получил ведро помоев. Еще что-то интересует?
Конечно интересует. На своём **** Вы почему-то оч аккуратно не касаетесь легендарной личности В А Буковинского,зампреда Укрпрома по юрлицам,который навыдавал пять ярдов кредитов под заправки и тихо свинтил с арены в начале этого года.Если бы Вы не являлись его доверенным лицом ,то Вас бы это заинтересовало . Конечно возможен вариант,что Вас используют "втёмную" ,для слива нужной информации.Это тоже кстати не делает вам чести.
Или я ,Сережа,ошибаюсь?
-
Merkator
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:31
Я спокойна.
Вы ( и я ) можем знать ПОЧТИ наверняка, что творится в наших головах.
О чужих мыслях мы даже ДОГАДЫВАТЬСЯ не можем.
Сейчас я спокойна. На счет завтра- не знаю. Не совсем уверена, что человек с оружием абсолютно безопасен. В его голове ведь тоже каша может быть!!!
Надеюсь, Бог милует от всяких напастей.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:36
Менты с автоматами в банке - это говорит только об одном - сотрудники банка боятся за свою жизнь и своё здоровье.И если вы их не будете бить - то вас никто трогать не будет
Не исключено - что у них и патронов-то нет.
Востаннє редагувалось BE00 в Пон 20 лип, 2009 15:49, всього редагувалось 1 раз.
-
BE00
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:43
Все. Заметано. Я их бить не буду. 
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:46
ЛЬвов, Днепропетровск, Одесса, Крым, Запорожье....
Вы должны бть у себя . в 9 утра, после работы, завтра- кто когда может!
Пусть вас будет 2 человека- это тоже солидарность и будет иметь результат.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:50
Elelja написав:Все. Заметано. Я их бить не буду. 
А я буду.
Завтра принесу деревянную биту. Так что все будет в шоколаде.
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:51
Mинає день, результатів ніяких...
Нема ніякої інформації навіть, ані позитивної, ані негативної.
Питання до ІГ. Ви маєте якийсь зв'язок з Раєвським?
Може варто йому сьогодні подзвонити?
Самий сумний результат, між іншим!
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
|
|