Интеллигент написав:flyman Що там доречі провідний інженер юрко? Продав БПС на солом*янці?)
у вільний від танчиків час збирає макулатуру щоб відшмагати дупи продаванів палаючими газетами з оголошеннями
Я так розумію, прогнози про весняний катастрофічний обвал РН не справдились? Чекаємо літнього? Чи осіннього? Коли вже будимо скуповувати печерськ по 100$ м?
Интеллигент написав:flyman Що там доречі провідний інженер юрко? Продав БПС на солом*янці?)
у вільний від танчиків час збирає макулатуру щоб відшмагати дупи продаванів палаючими газетами з оголошеннями
Я так розумію, прогнози про весняний катастрофічний обвал РН не справдились? Чекаємо літнього? Чи осіннього? Коли вже будимо скуповувати печерськ по 100$ м?
падало щодня на 1$ згідно зведень із м2бомбера. останніх 5 днів не падає, копійчушки в шоці, пишуть, що шаромиги накидали фейкових об"яв
Востаннє редагувалось flyman в Вів 14 чер, 2016 15:13, всього редагувалось 1 раз.
Интеллигент написав: Скажу одне :" А нахєра?" Що з нею робити?
перед Мальвінами понтуватися, 3к в центрі Ірпеня!! Бо Франт каже, що на цоколь навіть доярки із-під Березані по дивляться і ніц не покажуть, не то що навіть дадуть.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 14 чер, 2016 15:15, всього редагувалось 1 раз.
Ближайший майл стоун у нас 1500 бакинских за метр в Новопечерских липках и Парк Авеню. Как возьмем этот рубеж - будем строить дальнейшие прогнозы (думаю, возьмем очень скоро - максимум до конца этого года).
Интеллигент написав: Скажу одне :" А нахєра?" Що з нею робити?
перед Мальвінами понтуватися, 3к в центрі Ірпеня!!
Уявив собі ту мальвіну, на яку можуть справити враження такі понти 25к грошей за ради мальвіни? Краще погодуй її на 100уе, а 24,9к притримай до кращих ідей
flyman написав:у вільний від танчиків час збирає макулатуру щоб відшмагати дупи продаванів палаючими газетами з оголошеннями
Ближайший майл стоун у нас 1500 бакинских за метр в Новопечерских липках и Парк Авеню. Как возьмем этот рубеж - будем строить дальнейшие прогнозы (думаю, возьмем очень скоро - максимум до конца этого года).
2 Інтілігент є залогове Фонда/НБУ папіцот, але лівий берег, видові квартири на каналі на Русановці. Бери налітай, Соф.Борщ отдихає, поки не розпродадуть на аукціонах
Знаком с вашей точкой зрения. Но думаю озвученные объекты по указанной цене в этом году не увидим.