Faceless написав:5000 грн - це ЗП водія вантажівки в облцентрі, з середньою освітою що читає по складах, трохи нижче - рівень оплати вантажника-кладовщика в супермаркеті чи продавця
Faceless написав:Я не писав про дальнобійників. Те, що я навів, це ЗП водія хлібовоза/молоковоза/рибовоза.
Фейслес, Ви в курсі, яке в Західній Європі/Америці співвідношення зарплат спеціалістів з в/освітою і простих працівників? Приблизно 2:1,5 чи 2 :1. не в 5 разів і не порядок. Тому зарплата українськог водія з Шепетівки в 3 000 чи 4 000 грн підтверджує, що зарплата у пеерсічного інженера буде складати до 8000 грн. Нехай до 10 000 грн.
Щодо суперпупер-доходів українських "зверхінтелектуалів" - до яких Ви себе відносите - порівняйте свою зарплату з доходами топ менеджера в Америці якої небудь провінційної захудалої кампанії, яка торгує китайським взуттям чи годинниками.
P.S. В провінційних містечках до війни стабільна зарплата в 2500 грн /міс вважалась за благо. Звідки Ви взяли 5000 грн - не зрозуміло. Мабуть, в черговий раз висмоктали з пальця.
До речі, де пляшка коньяку, що Ви мені проспорили? Ви самі бачите, що мої прогнози точніші.
Тому що я дивлюсь на реалії життя без розових окулярів.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 19 чер, 2016 13:45, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:яке в Західній Європі/Америці співвідношення зарплат спеціалістів з в/освітою і простих працівників
зарплата врачей и юристов выше раз в 5 и более. Для примера - час работы ветеринара в Дании 2000 крон=8000 грн Минимальная зарплата в той же Дании 150 крон/час
Frant написав:яке в Західній Європі/Америці співвідношення зарплат спеціалістів з в/освітою і простих працівників
зарплата врачей и юристов выше раз в 5 и более. Для примера - час работы ветеринара в Дании 2000 крон=8000 грн Минимальная зарплата в той же Дании 150 крон/час
Скільки отримує водій молоковозу в Данії? 150 крон/година?
Elensk написав:
Tribeca написав:Разве 1.5-2 куе - это большая зарплата для руководителя продаж (включая бонусы!!!)?
Для старта, нормальное. И найти человека не могут. Где толпы безработных спецов?
Звертайтесь до Фейслеса. Він через Linkedin миттєво підшукає.
Про зарплати шоферів в Америці: від 2500 до 7500 дол/місяць:
"Бюро трудовой статистики (Bureau of Labor Statistics) предусматривает зарплату дальнобойщиков от $30 до $90 тысяч в год. Заработок в первую очередь зависит от квалификации и опыта работника. Естественно, водитель, перевозящий опасные химические вещества из Нью-Йорка в Калифорнию получает намного больше, чем, например, его коллега, занимающийся транспортировкой замороженной рыбы из Нью-Джерси в Пенсильванию."
Frant написав:Щодо суперпупер-доходів українських "зверхінтелектуалів" - до яких Ви себе відносите - порівняйте свою зарплату з доходами топ менеджера в Америці якої небудь провінційної захудалої кампанії, яка торгує китайським взуттям чи годинниками.
Перш ніж порівнювати доходи співробітників, треба порівняти доході самих компаній. Тут всі говорять про тих, хто отримує гроші, але ніхто не нічого не знає про тих, хто створює робочі місця і платить платить зарплатню.
Востаннє редагувалось Icarus в Нед 19 чер, 2016 13:51, всього редагувалось 1 раз.
Tribeca написав:Разве 1.5-2 куе - это большая зарплата для руководителя продаж (включая бонусы!!!)?
Для старта, нормальное. И найти человека не могут. Где толпы безработных спецов?
Для какого старта?? Это что, вакансия для студента?
Руководитель продаж должен иметь опыт в продажах, уметь руководить людьми, иметь клиентскую базу, связи в своей отрасли с нужными людьми и т.д. Для какого начала? 1.5 куе - это в нормальных странах зарплата "для начала", где ее официанты зарабатывают, а у нас вы преподносите как манну небесную.
Frant написав:Скільки отримує водій молоковозу в Данії? 150 крон/година?
думаю, около 2500 евро. Причем так зарабатывают практически все, кроме врачей. Врачом в Дании быть хорошо)
Зробіть помітку: "Для Фейслеса".
Tribeca написав:Африка в чистом виде. Нигерия в снегу, блин
Починаєте розуміти? Чому повноцінна вища освіта тут нахрєн нікому не треба? Примітивна сировинна країна, в якій "інтелектуали" обслуговують олігархів.
Напишу ще раз для місцевих дубів: в рамках нинішньої примітивної економічної системи - не може бути ніякого значного росту зарплат! Тільки коливання в унісон з цінами на чавун і пшеницю!
Для какого старта?? Это что, вакансия для студента?
Руководитель продаж должен иметь опыт в продажах, уметь руководить людьми, иметь клиентскую базу, связи в своей отрасли с нужными людьми и т.д. Для какого начала? 1.5 куе - это в нормальных странах зарплата "для начала", где ее официанты зарабатывают, а у нас вы преподносите как манну небесную.
Африка в чистом виде. Нигерия в снегу, блин
Опыт показывает, что обычно финиш там недалеко от старта и каждую копейку повышения придется вырывать с кровью и мясом (и это в том случае, если хотя бы обещанное будут платить, что далеко не факт). А давайте мы не в деньгах, а в метрах квадратных недостроя у Укрбуда. И раз уж мы взялись за Гвардейский, то с ним и продолжим. И вот наш успешный РУКОВОДИТЕЛЬ ПРОДАЖ, чел, который отвечает за генерацию конторой прибыли, зарабатывает аж целый квадратный метр мечты над котлованом. А т.к. с 30 кило грн. как минимум 20 пойдет на текущие расходы, то на воздух двухи в Гвардейском ему придется копить... 234 месяца. Почти 20 лет. Руководитель отдела продаж. С отличной зп в 30 кило грн. Понимаем, что нестыковка, да? Цену напополам - тогда поговорим. Либо зп увеличивайте в два раза.
Статистика за 2015 рік по медіанній зарплаті по Україні:
"Медианая зарплата в Украине чуть больше 2500 гривен, при средней 3800 гривен.
Почти 46% украинцеб получают меньше 2500 гривен, а 54% получают больше 2500 гривен. Более точную цифру найти в залежах зипованых файлов статистики не удалось. Но цифра 46% близка к медиане 50%, и думаю точня медиана будет где то около 2600-2700.
Думаю эти цифры разрешат спор, почему никто не верит в среднюю 3800."