Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Посилаються: на Відкриття вкладного (депозитного) рахунку однією фізичною особою іншій особі на підставі довіреності здійснюється в такому порядку.
Довірена особа має:
пред'явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Фізична особа-резидент додатково має пред'явити документ, виданий контролюючим органом, що засвідчує її реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків;
подати довіреність (або копію довіреності), засвідчену нотаріально.
Якщо рахунок відкривається на ім'я фізичної особи-резидента і в довіреності не зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи-резидента, на ім'я якої відкривається рахунок, то довірена особа має додатково подати копію документа, виданого контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків фізичної особи, на ім'я якої відкривається рахунок, засвідчену органом, що видав документ, або нотаріально чи уповноваженим працівником банку.
На підставі цих документів уповноважений працівник банку здійснює ідентифікацію та верифікацію довіреної особи.
П.С. В довіренності в мене вказаний ІПН довірителя, то якого дідька? (( До того при чому тут відкриття рахунку по довіренності до виплат ФГВФО? (( І там взагалі йдеться про копію іншого документу, а не довіренності. Драний півень.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 30 чер, 2016 19:51, всього редагувалось 2 разів.
Не вмовляли відкрити депо чи картку, а збиралися віддавати через касу. Допоки сам не напросився на гостину. Перерви у півня немає, але більшість співробітниць-панянок зникла при повторному відвідуванні. Мабуть втомилися і проголодалися, що природньо. Зайшли клієнти, а працює лише один хлопець, що нас обслуговує. Потім десь через півгодини з'явилися. Драний півень.
Козак-характерник написав:Не вмовляли відкрити депо чи картку, а збиралися віддавати через касу. Допоки сам не напросився на гостину. Перерви у півня немає, але більшість співробітниць-панянок зникла при повторному відвідуванні. Мабуть втомилися і проголодалися, що природньо. Зайшли клієнти, а працює лише один хлопець, що нас обслуговує. Потім десь через півгодини з'явилися. Драний півень.
Ввести номер активной карты, эмитированной Банком ПИВДЕННЫЙ;
Ввести номер CVV2/CVC2, который указан на обратной стороне карты;
Ввести сумму операции из SMS-сообщения, полученного на номер телефона, который вы предоставили Банку для услуги Mobi-card, или обратиться в Контакт-центр Банка для уточнения суммы последней операции.
Ввести номер активной карты, эмитированной Банком ПИВДЕННЫЙ;
Ввести номер CVV2/CVC2, который указан на обратной стороне карты;
Ввести сумму операции из SMS-сообщения, полученного на номер телефона, который вы предоставили Банку для услуги Mobi-card, или обратиться в Контакт-центр Банка для уточнения суммы последней операции.