Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
artemklimenko2016 написав:Alex9 У банка всё нормально,а Фин Мон сильный.
я бы выразился иначе: у Фин мона сильный маразм старый клиент приносил 1,5к $ открыть счет и пополнить его - потребовали оригиналы документов о происхождении валюты
Support BForward, за яку ризикову діяльність НБУ Фарсік штрафанув а банчик не хоче платити і до суду пішов? Раз історія стала публічною то слід би було прокоментувати. Ні? Чому зайняли партизанську позицію?
Вчора поповнив свою картку БВК з іншого банку. Сьогодні на картку зайшли гроші за мінусом 1,5%. Я п"ять років обслуговуюся в банку і комісії за поповнення БВК ніколи не було. Жодної інформації на рахунок зміни в тарифах по картковим рахункам я не отримав ні по пошті, ні через e-mail, ні дзвінком на телефон, ні СМС. Навіть в новинах на сайті http://www.forward-bank.com/press-center/news/ та в інтернет банкінгу інформації про зміни в тарифах карткових рахунків нема. Support BForward, поясніть будь ласка, на якій підставі було знато комісію 1,5% за поповнення БВК?
mryan Шановний, mryan! Дякуємо за звернення. Будь- ласка, вкажіть Ваше ПІБ або номер телефону та відправте на адресу vv-tarasenko@forward-bank.com. і ми оперативно розберемося в Вашій ситуації.