Куди мріють переїхати жити українці (опитування)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 15:53

Icarus написав:
  kalinavalera1 написав: Я ,наприклад, чекаю умови для нормального життя вже 30 років, а в нас , то "перестойка" , то революція ...кримінальна - 90- их років, то коррупція,то Майдан, то зовсім війна, та повна розруха промисловості. А воз і нині там, навіть щей далі відкотився від нормального життя. Так все життя пройде. І ніхто нічого не обіцяє навіть. А хто обіцяє - то бреше. 30 рокік - це не пару років перечекати.

То що ви вирішили в результаті?

Мене тримаэ сім"я,, батьки хворі дуже. Когось батьки підтримають - тут залишиться "запасной аєродром". А в мене тут зовсім проблеми.Щей вік в мене далеко не юний. Це теж ускладнює пошук рішень. Шукаю - де є підтримка - знайомі з досвідом за кордоном, щоб вирахувати - що мені потрібно - щоб забезпечити себе мінімально . Розглядаю навіть Карлови Вари. Поки в мене сімейні проблеми такі, що я прив"язаний тут , як в тюрмі. Таке маю замість підтримки та тилу. Буває й таке.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 17:40

Icarus написав:
  Dear_Sir написав:Это значит что прибыльного бизнеса там вам не организовать. И это нормально, есть люди которые терпят убытки до получения гринкард, но это суммы на порядок превышающие $500,000. Кроме того, за $500,000 вам даже маленького магазина не купить, даже в безработных каунти. А 10 человек нужно трудоустраивать не на бумаге, а в реальности. Там много ограничений, закон выписан USCIS от $500,000 но в реальности эта сумма намного выше.

Есть еще виза L1, там суммы значительно меньше, но гринкарта дольше и не гарантирована.

На L1 вообще никаких сумм нет. Это релокация менеджера интернациональной компании.
Dear_Sir

Подякував: 157 раз.
Подякували: 690 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 21:16

Это же надо было создать страну, где главной ценностью является ее гражданство! Как у них это получилось? :shock:
Icarus

Подякував: 22 раз.
Подякували: 120 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 21:19

Icarus написав:Это же надо было создать страну, где главной ценностью является ее гражданство! Как у них это получилось? :shock:

У кого, у американцев? Думаете американские бомжы считают что им повезло в жизни?
kolbaska

Подякував: 48 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 21:25

kolbaska написав:
  Icarus написав:Это же надо было создать страну, где главной ценностью является ее гражданство! Как у них это получилось? :shock:

У кого, у американцев? Думаете американские бомжы считают что им повезло в жизни?

А че нет, особенно в тех городах, где погода теплая, океан рядом, подачки щедрые..
Icarus

Подякував: 22 раз.
Подякували: 120 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2016 21:27

Icarus написав:
  kolbaska написав:У кого, у американцев? Думаете американские бомжы считают что им повезло в жизни?

А че нет, особенно в тех городах, где погода теплая, океан рядом, подачки щедрые..

Там где живут богачи, туда бомжей не пускают. Или их там регулярно пи***т
kolbaska

Подякував: 48 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

#<12345
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей