trololo написав:Курс всего лишь на 10 коп выше, чем я сдавал весной. С чего бы паниковать? Не дождался отпуска, отправил предводителя в игнор. Нельзя одно и тоже пять раз в день писать, нельзя
оце я розумію "Доступне житло" для пересічного! )) Готовність будується Початок будівництва 2015 Термін здачі 2016, 4 квартал Наявність є вільні квартири або площі
Долярчик написав:оце я розумію "Доступне житло" для пересічного! )) Готовність будується Початок будівництва 2015 Термін здачі 2016, 4 квартал Наявність є вільні квартири або площі
Долярчик написав:оце я розумію "Доступне житло" для пересічного! )) Готовність будується Початок будівництва 2015 Термін здачі 2016, 4 квартал Наявність є вільні квартири або площі
trololo написав:Курс всего лишь на 10 коп выше, чем я сдавал весной. С чего бы паниковать? Не дождался отпуска, отправил предводителя в игнор. Нельзя одно и тоже пять раз в день писать, нельзя
Приват $ 8,5%, що після податків 6,75% річних чистими. Тобто 148 оренд, такий "барєр" на наступний рік. В принципі, сумірна із доходом на послькій нерухомості. Сестра в Кракові зняла за 1300 PLN 2к, тобто кімната + салон\кухня. в продажі такі приблизно від 160 000 PLN (від 125 оренд).
CatDanil написав:гагага, как я и говорил, Лещенко всех жухнул по налогам...
В сканах договора, попавших в И-нет оценочная стоимость 5,296млн. Продажа по дог-ру 7,55млн. Если хотел сэкономить, кто мешал провести сделку по оценке.