Нигде не могу ее найти.
|
|
![]() Козак-характерник
полностью согласен с Козаком, потому что с новыми тарифами и падающими % по депозитам, нужно думать как бы сэкономить и на коммуналке. По воде если нет счетчиков, сразу автоматически каждый месяц насчитывают 3куб горячей (около 240 грн) и 6 куб холодной на 1го человека!!! (около 105 грн) , чесно говоря как европейцы я на воде не люблю экономить, они душ принимают , жара, и не так часто, я в жару обычно 2 раза в день люблю принимать душ, а вот зимой хотя бы 1, ну и иногда 2 раза в неделю принимать и лежать в теплой ванне) Но при этом все же думаю выгодней поставить счетчики, если допустим не 1 человек , а два проживает в квартире))) по отоплению в нашем доме пока поставили счетчики на дом, на квартиру отдельно не могут я так понимаю))) а по свету разве что ставить экономные приборы , лед лампы, ну и двотарифный счетчик за 2000 грн, хоть со счетчиком не знаю, окупиться ли скоро если приборов не много, а то как кто-то сказал что 20% всего экономии, маловато, если б счетчик свой поставить и купить за 1000 грн, то облэнерго его обслуживать не будет, оплачивать свет по нему можно, но если что случится , говорят виняйте на себя. ![]()
Чтоб не было так,как обычно у нас происходит: вы двухтарифные ставьте-ставьте,а мы потом немного тарифы то подкорректируем ![]() Не,ну с темой ЖКХ на этой ветке наверное надо сворачиваться. Тут другой вопрос: Евро - точка выхода 29,7. А вот когда откупаться, 28,0 можно и не дождаться,чтоб 100% в гривне получить. Это я к КХ. ![]() Re: Вперед, за скарбами гетьмана!8 "зелених" способів заощадити мінімум 10 000 за рік
http://news.finance.ua/ua/news/-/383809 ... 000-za-rik ![]() ![]() Re: Вперед, за скарбами гетьмана!Комвитрати зараз безумовно досить значна сума яку важко ігнорити і не менш важлива як %% на депо.
Однак імхо в середньому, якщо ти не субсидастер з іпоном, ніц не вийде. З останніх покращень очевидно, що ніщасні комуналісти призначили собі прибутки(з плачем шо там адніубиткі) і витягнуть їх будь-яким чином ![]() ![]() ![]() ![]() І те ж саме дурне скавчання - нєтдєнєх на оновлення, ми тільки приводимо ціни до собівартості, ага, вже 25 років, ню-ню. Так що гратись з економією є сенс якщо це суттєва частинаа бюджету - бо це постійна й важка робота-боротьба, один раз поставити новий лічильник/бойлер/лямпи і рахувать зекономлене = зароблене не вийде ![]() ![]() Re: Вперед, за скарбами гетьмана!Ще на тему економії, але більш серйозно:
Як платити за "комуналку" на 50% менше: міфи і реальні підрахунки http://news.finance.ua/ua/news/-/383973 ... pidrahunky ![]() Відповідь проста: коли подешевшає, тоді і брати...)) Бо машину часу ще не зробили, а шкода..)) Я б зганяв у майбутнє на курси різноманітні подивитися...)) Поки вичікуємо на накопичувальній карті в БМ і жирних стовпчиках. І як тільки, так одразу. Навіть якщо курс вже не впаде, а триматиметься на сьогоднішньому рівні, то все одно у виграші. % на гривнедепо жирніше ніж по валюті. Небезпек дві: значний девал гривні і подорожчання ойро до баксу. Але сподіваймося, що транш дадуть, а якщо не дадуть, то плітки про те що от от дадуть припинять як мінімум курс на північ. Думаю, що дадуть і помацяємо не лише 28 відкупних, а й 27,50-27,75. Моліться, прєдводітєль! Вино, смаколики, панянок я вам гарантую! ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|