Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 47044705470647074708 ... 5791>
Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 16:51

Боня написав:
  rembo написав:Вот заметьте - это тело кричало каждый день - МВФ не дает кредит - КАРАУЛ.
Теперь он уже кричит КАРАУЛ - это ж сколько нужно отдавать.
МВФ не дает денег - критика, МВФ дает денег - критика.

ссылкой не поделетесь , где кричал Охрименко "караул" ? Смотрю его ЮТУБ-канал ничего такого не припомню .

Вас в гугле забанили?. Введите слова "охрименко мвф не даст"
http://nahnews.org/891525-oxrimenko-transha-mvf-ne-budet-fond-skoree-pomozhet-zimbabve-chem-ukraine/
rembo

Подякував: 8 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:00

Боня написав:

" Пусть бог простит, завтра, четырнадцатого у нас будет миллиард транша МВФ, которой построит мощный фундамент наших реформ " — заявил Порошенко перекрестившись.

цікаво від чого сьогодні бакс просів на 40 коп?
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:02

Скупердяй написав:
  komp написав:
  Боня написав:По словам президента Украинского аналитического центра Александра Охрименко, транш МВФ никак не влияет на курс гривны.

“Транш МВФ нельзя использовать для валютных интервенций. Какая разница, будет он или нет? О нем постоянно говорят, но это просто фасад.

Транш МВФ никакого отношения к валютному курсу гривны не имеет.

Ваш Охриненко просто клинический идиот, при чем тут валютные интервенции?
У нас есть кредиты как в евробондах (дорогие), так и предыдущие кредиты МВФ, по которым нужно отдавать тело и выплачивать проценты.
Транши МВФ позволяют замещать постепенно дорогие евробонды, набранные еще овощами, так и делать выплаты по предыдущим кредитам МВФ, НЕ ПОКУПАЯ ЭТУ ВАЛЮТУ НА МЕЖБАНКОВСКОМ РЫНКЕ, тем самым не оказывая дополнительного давления на курс, отдавая старые долги.
На курс гривны больше всего влияет эффективность или неэффективность работы Национального банка. Если во главе НБУ, как сейчас, стоит Валерия Гонтарева или кто-то ей подобный, то, понятно, работает он плохо. Если бы Гонтаревой не было во главе НБУ, то не было бы и катастрофического обвала гривны, который мы наблюдаем в последние годы.

Дурачок хочет быть главой НБУ?
В Белоруси девал еще больше, в Казахстане такой же, про всякие параши тоже говорить не будем.
Это Гонтарева с 2010 до 2014 года увеличила денежную массу в два раза при "неизменном курсе"? Или Охриненко знает чем закрыть торговый дефицит 15 млрд. дол. как в 2013 году? Спалить резервы как тогда? Так уже нечего. Набрать еще кредитов, как Азиров скыглыв в декабре 13 года, что если не возьмём 3 млрд. у параши, то будет дефолт?
А ведь с того времени у нас оторвали Крым и Донбасс, параша торговую блокаду устроила, а главное цены на сырье, которое мы экспортируем сложились в ТРИ! раза!
Если у нас сейчас сбалансированный торговый баланс, то это и есть реальный курс, не зависимо от личности главы НБУ!
Конечно, будь им неудачник Охриненко, мы бы от курса охринели!

Ну стану на захист Бородача і Найтіша :mrgreen: Берздарщина при владі, в тому числі і НБУ привала до таких плачевних наслідків (рехвінанс, банкопад, хибні кроки на міжбанку), валити на попєрєдників - це звичайна практика. Але Соркін і Абруз були кращими менеджерами ніж Лєрка і Кубік і це хвакт який як очевидець цих подій я спостерігаю :mrgreen:

Ви спостерігаєте результати роботи менеджерів Соркін і Абруз і звичайно війни.
rembo

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:05

Re: Байки про банки і не тільки....

Баблонавт написав:И это чистыми, без налогов,

да , было время , даже не верится .. :mrgreen: это как застой при Брежневе .
Боня

Подякував: 0 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:07

Боня написав:

" Пусть бог простит, завтра, четырнадцатого у нас будет миллиард транша МВФ, которой построит мощный фундамент наших реформ " — заявил Порошенко перекрестившись.

Ну так не только яніку можна религиозного из себя строить? Афон и все такое :)
Для политиков религия - всеголишь инструмент.
rembo

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:08

Re: Байки про банки і не тільки....

KIM30 написав:цікаво від чого сьогодні бакс просів на 40 коп?
люди "на верху" , на этих качелях деньги "из воздуха" делают .
Как думаете , зачем ввели 2 % налог на покупку валюты в обменках ?
Боня

Подякував: 0 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:11

Боня написав:
  KIM30 написав:цікаво від чого сьогодні бакс просів на 40 коп?
люди "на верху" , на этих качелях деньги "из воздуха" делают .
Как думаете , зачем ввели 2 % налог на покупку валюты в обменках ?

щоб пересічні менше по обмінниках швендяли?
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:13

Скупердяй написав:Пане, Я з вами череду не пас, щоб Ви мені тикали :mrgreen: Ну і можливо я не іксперд, але я порівнюю своє життя при злочинній владі і при європейсько-рехворматорській владі. При першій я жив краще, а те що при них було б те саме, що і зараз, це вже сугубо Ваша думка, я так не вважаю :mrgreen:

Здається ви таки іксперд. Бо мислення ваше як у недолугого тінейджера:
"Раніше я жив краще коли мої батьки позичали величезні гроші в сусідів, тринькали їх направо-наліво, й мені перепадало, я міг пиячити досхочу та дівок водити до мотелів. Тепер вони у в"язниці, а "рехворматори"-опікуни не дають мені бабла скільки заманеться".
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:22

Постанова НБУ 342 яка суперечить Конституції та цивільному кодексу але яку банки чомусь з фанатизмом виконують діє до 14 вересня
Які прогнози відмінять чи продовжать ?

Зокрема цікавить пунк про обмеження суми переказів за кордон з України , тут шкурний інтерес ,закінчується скоро депозит в одному великому банку, відсоткові ставки та податок зробили розміщення вкладів в українських банк менш цікавим тому маю бажання скоротити присутність в них, а також деверсіфікувати заощадження.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 13 вер, 2016 17:29

bolex написав:
  Скупердяй написав:Пане, Я з вами череду не пас, щоб Ви мені тикали :mrgreen: Ну і можливо я не іксперд, але я порівнюю своє життя при злочинній владі і при європейсько-рехворматорській владі. При першій я жив краще, а те що при них було б те саме, що і зараз, це вже сугубо Ваша думка, я так не вважаю :mrgreen:

Здається ви таки іксперд. Бо мислення ваше як у недолугого тінейджера:
"Раніше я жив краще коли мої батьки позичали величезні гроші в сусідів, тринькали їх направо-наліво, й мені перепадало, я міг пиячити досхочу та дівок водити до мотелів. Тепер вони у в"язниці, а "рехворматори"-опікуни не дають мені бабла скільки заманеться".

А що поганого в житті в борг ?
весь світ живе так, борг двигун росту сучасних економік.
http://www.radikal.ru
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 47044705470647074708 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему