Скупердяй написав:Пане, Я з вами череду не пас, щоб Ви мені тикали Ну і можливо я не іксперд, але я порівнюю своє життя при злочинній владі і при європейсько-рехворматорській владі. При першій я жив краще, а те що при них було б те саме, що і зараз, це вже сугубо Ваша думка, я так не вважаю
Здається ви таки іксперд. Бо мислення ваше як у недолугого тінейджера: "Раніше я жив краще коли мої батьки позичали величезні гроші в сусідів, тринькали їх направо-наліво, й мені перепадало, я міг пиячити досхочу та дівок водити до мотелів. Тепер вони у в"язниці, а "рехворматори"-опікуни не дають мені бабла скільки заманеться".
А що поганого в житті в борг ? весь світ живе так, борг двигун росту сучасних економік.
Для вас персонально у тому, щоб брати борги, розтринькувати та пропивати їх - нічого поганого. Тому ви завжди були та й залишаєтеся одним з найпалкіших прихильників данецької мафіозної сімейки, хоча під маскою патріотичного ніку.
zzzzzz Приват с соцдолларом и далее конвертационным валютным на месяц подсуетился. Ничего удивительного : пошел рост -пошел вынос гривны из банков. Плюс изьезженная схема депозитчиков : холода в валютном депо,а в тепло - в гривневом.
Пам'ятаю позицію людини під ніком юкрейніана (він же свіфт, він же ...) з 2009 р. - чим гірше для України, тим активніше це підтримує юкрейніан. Словом, все по методичці!
Они определились - им нужно "ЗРАДУ работать", а на чём не важно.
Им ЗРАДУ, Вам ПЕРЕМОГУ, у каждого свои цели. Реальный же мыслящий человек, ситуацию в стране чувствует на своей шкуре и ему не нужно даже читать, а тем более анализировать подобные вашим спичи.
ruvex, я думаю "на своей шкуре" ситуацию лучше чувствуют те, кто в АТО, а не нагретом диване. И, кстати, а вам что, ПЕРЕМОГА не в радость, не нужна? Если ее не будет, то будете как в РФ до скончания века отмечать "деды ваявали".