ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 415416417418419 ... 1738>
Повідомлення Додано: Чет 15 вер, 2016 16:11

Vitl написав:Ну что.транш как ни странно сделал свое дело.На самом деле это возможность поганять аленей.Вал спекули ее никогда не упустят.

Это точно. Тут полно таких :D Говорят что это пестя
  Vitl написав:А я ничего не сливаю, только покупаю.И рад, что есть такая возможность, это пестня.Мне платят, я покупаю.Брал по 26,65 при оплате по 26,80.Вчера заплатили по 26,65...ещё не брал, но могу по 26,42.Мне глубоко пофиг эта возня в ширинке великана 8)

Тысячи соплежеваний и вариаций на тему, ради того чтобы хапануть на пике :D
Прогнозы и аналитика господа, это явно не ваше.
Ingvar

Подякував: 15 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 вер, 2016 18:36

Ingvar написав:
  Vitl написав:Ну что.транш как ни странно сделал свое дело.На самом деле это возможность поганять аленей.Вал спекули ее никогда не упустят.

Это точно. Тут полно таких :D Говорят что это пестя
  Vitl написав:А я ничего не сливаю, только покупаю.И рад, что есть такая возможность, это пестня.Мне платят, я покупаю.Брал по 26,65 при оплате по 26,80.Вчера заплатили по 26,65...ещё не брал, но могу по 26,42.Мне глубоко пофиг эта возня в ширинке великана 8)

Тысячи соплежеваний и вариаций на тему, ради того чтобы хапануть на пике :D
Прогнозы и аналитика господа, это явно не ваше.

Умнеть ты никак не пытаешься,прочти внимательней.Т е ты вылыкый страустег щитаешь, что я гривны на несколько сотен баксов дожен был зарыть под клуней до лучших дней и ждать транша, не отходя от тивилизира.А то, что там некие ленивые клиенты оплатили банкет и с лишкой на пиво, это ты не прозрел.А очередную порцию в неск сотен я так и не купил...пива будет больше , чем предполагалось.
ПС ты был бы прав, если бы кто то отписался о крупной сделке в спекулятивных целях и сильно промахнулся.А так, получается, пытаешься как моська слона куснуть.
ПС2 любая тема в форуме - это общение, и это главное, а содержание темы просто придаёт окрас.Так что давай общаться, без уколов и всё будет хорошо.Тебе вопрос - будет отскок или дальше вниз :?:
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 15 вер, 2016 18:42

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Теперь я сам изложу нек мысли.Имеем то, что нбу кинул чз бедро экспортёров в сей раз.Не стал сдерживать откупом падение бакса.Почему...вот вопрос.Какая дальнейшая тактика.В чём развод - в том, что последние недели все трубили - идём на 27(27,2).Ну и как водится алени побежали.Дальше будет прав тот, кто расплывчато с умным видом напишет, мол курс пойдёт вниз потом вверх и т п. те обезопасится от незнания конкретного тренда.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 15 вер, 2016 19:02

Vitl написав:Теперь я сам изложу нек мысли.Имеем то, что нбу кинул чз бедро экспортёров в сей раз.Не стал сдерживать откупом падение бакса.Почему...вот вопрос.Какая дальнейшая тактика.В чём развод - в том, что последние недели все трубили - идём на 27(27,2).Ну и как водится алени побежали.Дальше будет прав тот, кто расплывчато с умным видом напишет, мол курс пойдёт вниз потом вверх и т п. те обезопасится от незнания конкретного тренда.

Привет, агностик! :lol:

НБУ наглядно показал, что эспортеров любит, но не зарвавшихся.

Таргетирование инфляции - наше фсе!!!

У моих клиентов попустило кошельки, особо опоздавшие безнадежно размахивают баксами в попытках рассчитаться, но мы работаем строго в гривне...
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 вер, 2016 20:28

Очкарик написав:
  Vitl написав:Теперь я сам изложу нек мысли.Имеем то, что нбу кинул чз бедро экспортёров в сей раз.Не стал сдерживать откупом падение бакса.Почему...вот вопрос.Какая дальнейшая тактика.В чём развод - в том, что последние недели все трубили - идём на 27(27,2).Ну и как водится алени побежали.Дальше будет прав тот, кто расплывчато с умным видом напишет, мол курс пойдёт вниз потом вверх и т п. те обезопасится от незнания конкретного тренда.

Привет, агностик! :lol:

НБУ наглядно показал, что эспортеров любит, но не зарвавшихся.

Таргетирование инфляции - наше фсе!!!

У моих клиентов попустило кошельки, особо опоздавшие безнадежно размахивают баксами в попытках рассчитаться, но мы работаем строго в гривне...

Мне видится, что провал валютки - это отработка фундамента, в первую очередь долгожданного транша и положит решения по безвизе, да ещё на фоне очередного перемирия.В сумме можно даже сказать, что НЕ МНОГО и провалились.
ПС почитал об агностиках...не я не он, хотя значений существует масса...от старых, до новых, через религиозные.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 вер, 2016 01:50

скоро ожидаем появления Excite на белом коне :) куда пропал чел, интересно прогнозировал.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 16 вер, 2016 10:46

чик написав:скоро ожидаем появления Excite на белом коне :) куда пропал чел, интересно прогнозировал.

Очень скоро пойдет обратка.В такие дни деньги должны быть под рукой ,а не на депо.
А так явный загон на почве получения очередной дозы - доллар не нужен вообще,потому что дали укол и кайфуем :D
Про уровень уже писал - ближайший 25,80.Ниже - не верю.
Первый тест будет сегодня после обеда - приснопамятная пятничная фиксация.Если не заметим - вторник-среда.
На МБ два варианта :
- дают откупиться по-дешевке газикам-ощадикам-нефтетазикам...
- выходит мама ,проводит очередную черту и откупает все ,что ниже.
ИМХО не пройдет и месяца как опять будем штурмовать 27.
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: П'ят 16 вер, 2016 13:14

чик написав:скоро ожидаем появления Excite на белом коне :) куда пропал чел, интересно прогнозировал.

Я тоже сожалею.что он ушел в подполье.ну ошибся с уровнем в 25.ну и ничего страшного...и 25 есть вероятность еще увидеть и выйти в безубыток.а в целом интересный собеседник и не пустослов.появится.думаю.форум он заразливый такой.да и наша компания к нему оч хорошо относится.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 вер, 2016 13:17

Тихон.
Согласен о штурме 27.по этому поводу хочу заметить.что график курса очень напоминает прошлогодний.а там как раз были неск всплесков на 27.5-28.Если раша не активизируется.на всплеске выше 27 буду лить как и ранее вещал.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 вер, 2016 13:48

Vitl написав:Вчера реально никто не знал о сег развитии событий.Даже в зелёной простынке обозначался вероятнейший бакавик.Никто не знал что из за угла нарисуются экспартёры с мешками никому не нужной зелени.Теперь вопрос на долго ли эта остановка, много ли мешков осталось.Может под транш хтось вкакався, решил перестраховаться, а то скатимся в 25 савсем.

Всім привіт.
Я знав і писав про це в четвер 8-го вересня, а потім у недільному опусі:

Тепер щодо курсу чи що маємо в сухому залишку.
Ситуація на валютному ринку на початок вересня значно загострилася і ми мали всі шанси побачити у вересні не 27 а більше 28. Врятувала інформація про включення українського питання в порядок денний МВФ. !!!Це підштовхнуло на злив на МБ притриманий експорт!!!, причини виникнення якого описував кілька разів, наприклад тут
…Є дві причини притримки (лінки на мої дописи, де пояснював є в моєму попередньому-вчорашньому повідомленні):
- чисто економічна: одні притримують, бо знають і чекають, що досить скоро буде ще дорожче. Чекають щоб отримати більше грн. Сюди відноситься дрібний і середній експорт, в більшості. Більшість з них є надзвичайно імпортозалежними, вони можуть і використовувати ту валюту, яку не продали, для закупки імпортної сировини-обладнання-запчастин і тд. Можуть сюди входити і великі мало імпортозалежні підприємства, бажаючі спекульнути чи отримати більше грн для закупки сировини-виплати зп і тд.
- притримка, зумовлена шантажно-політичними мотивами. Системні, великі експортери, які зараз присутні на МБ - металурги-енергетики-хімія (фірташі-ахметки енд ко, чи партія регіонів). Вони макисмально дешево купують сировину на внутрішньому ринку, максимально оптимізують свої податки і тд (на спекуляції валюти вони не зароблять суттєво). Ці притримують або для максимального розхитування ситуації економічними важелями, або шантажують для стримання реформ-боротьби з корупцією-монополіями (безпосередньо зараз е-декларування). … viewtopic.php?p=3743616#p3743616
!!!Про початок зливу писав тут в четвер viewtopic.php?p=3752522#p3752522 обсяги торгів четверга-пятниці яскраво свідчать на користь моєї теорії.!!! ЧР відповідним чином відреагував на послаблення на МБ.
Що буде далі (у випадку, якщо транш 14 таки погодять)? !!!Відкладеної пропозиції на МБ вистачить не на довго, думаю ще на кілька днів з 12 вересня, далі МБ буде саморегулюватися з частковим ростом.!!! На ЧР прийде виручка з кавунів-помідорів-цибулі-картоплі і тд. Після виборів в мордорі 18 вересня «деревяний» почне рости. До надходження валютних позик від донорів ми ще маємо всі шанси сходити на 27+, потім може бути корекція десь до 27 аж до кінця року з традиційним продавлюванням курсу перед новим роком і Різдвом, тобто, до кінця року коридор 26,5-27,5. Готівка не буде далеко відходити від МБ, адже серйозного гривневого ресурсу (з огляду на нові тарифи) тут не буде. Якщо хтось надумає розказувати про 25-23-21 – не вірте, такого не буде, адже тих валютних ресурсів, які нададуть, вистачить для прикриття афери з субсидіями і закупівлі газу, може ще трошки перепаде тим, хто виводить дивіденди (не всім). Всі інші проблеми валютного ринку і економіки, описані сьогодні і 17 серпня – за власні кошти.
Після різдвяних свят на МБ почнеться звичний сезонний рух, може і до 28 чи 28,хх. ЧР піде у відрив від МБ, адже тут зявиться грн. з святкового виторгу від тіньової економіки і контрабандного імпорту, плюс зайдуть гроші з схемного деребану бюджету. viewtopic.php?p=3756605#p3756605
Зрештою, там ще багато чого написано, якби хоча б половина читачів «Контексту…» !!!уважно!!! то все перечитали. Тепер, Ти сам пишеш: «Поэтому все прогнозы, основанные на чём то серьёзном к сож являются сами по себе не серьёзными.А длительные и подавно.» А я не згоден (абидннн да!!), якщо прочитати те все, що я накнопав в неділю, можна багато корисного винести. Просто є у мене специфіка: і в універі вчився і потім на всіх своїх роботах і посадах з 1998 року я займався, і займаюся, аналізом ситуації і процесів та побудовою прогнозів і моделей на тривалий період (колись і 3-5 років, зараз 0,5-1 рік). Тактичними відрізками і діями (1 тиждень-1 місяць) у мене займаються інші. Тому, і тут Тихон чи Снупік, які у нас майстри бачення на коротших відрізках, могли б коректувати (от по мінімуму помилився думав: 26,5 а пішли трохи нижче. Треба віддати належне Тихону – він таки це побачив і попередив всіх)…

Очкарик Я абсолютно нічим не пишаюся. Чим тут пишатися: постійною травлею? Просто підняв значний пласт чинників, які описував раніше. Для того, щоб не нагромаджувати текст (а він і так вийшов великим і складним, боюся, значна частина тих, хто взявся його читати, не осилили до кінця, а якщо і осилили з усіма посиланнями: не впевнений чи правильно зрозуміли) дав посилання на вже описане раніше і детальніше. До речі, якщо хтось читав опис ситуації на континенті: зараз маємо тиск по «Мінських», який чудово там пояснений. Крім того, слова нового (ї) посла США щодо повернення Криму Україні туда також гарно лягають. Від Дойче банку США вимагають 14 млрд http://www.epravda.com.ua/news/2016/09/16/605707/ (нічого сума не нагадує? Надкушені яблука сьогодні дорого коштують).
Щодо «конспірології», нам у Львові яскраво довели, що любої конспірології може бути ще більше – уже й вікна на вулицю не відкриєш, якщо на смітники виходить. Ну, то таке…

Попав в Дніпро разом з президентом, прийшлося в офісі представництва трохи більше, ніж потрібно було, часу провести. Спробував в «Обговоренні статтей» лжеАдамаСміта на діалог витягнути, не вдалося. Форум, при можливості, почитував, не зміг втриматися і прокоментував ейфорію і танці з бубном щодо траншу в «Контексті…» сьогодні viewtopic.php?p=3763974#p3763974 . Можете перечитати.
Ну все, несусь до сімї, відпочину – вийду на зв'язок (тим більше, сьогодні надцята річниця одруження, треба найкращу і найдорожчу привітати).
П.С. Ні в кого бачення перспектив курсу не змінилося (хоча б на найближчий період)? Було б цікаво почитати. Мені видається, що крім відволікання від інших, набагато важливіших речей, зараз жорстко заганяють в грн по 26, але потім, досить швидко, все одно буде і 27 і 28…
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6800 раз.

Профіль

8
19
1
22
  #<1 ... 415416417418419 ... 1738>
Форум: